פורסם 2006 במאי 2419 שנים אני מתלבט בין שניהם... האם הזלמן שווה את ההשקעה?או שבכלל עדיף אופציה אחרת?המעבד שהוא הולך להיות "מחובר" לו הוא זה שבמפרט בצד....תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 במאי 2419 שנים היה לי תזלמן החלפתי אותו לביג טייפון ,הביג טייפון מקרר בצורה יותר טובה הוריד לי 5 מעלות מהזלמן במאמץ אפילו יותר
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אני מצטער שאני נדחף אבל לא רציתי לפתוח דיון חדש..הBTהוא באמת שקט גם כמו שכתוב?16DBA?כי זה נושא מאוד חשוב לי אני באמת מוכן להשקיע עליו כסף בשביל השקטתודה רבה
פורסם 2006 במאי 2419 שנים קודם כל, אם מפרט המחשב שלך מעודכן, אז אף אחד משניהם לא יתאים (ללא שיפצורים ) ללוח האם שלך. שנית, ה-BT יותר טוב כמובן, אבל מבחינת השקט שניהם תכלס פחות מרעישים מהדיסקים הקשיחים בכל מקרה, אם יש לך את לוח האם שבמפרט, אני מציע לך לשקול את הזלמן 9500, הוא כן יתאים ויספק ביצועים דומים.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים ברשותי ביג טייפון,קירור סולידי ביותר ! ללא ספק נחשב כיום לקירור האוויר הטוב ביותר.הוא שקט בצורה מדהימה! פשוט קירור נהדרהחסרונות הוא גודלו הבוטה של ההיטסינק אשר תופס מקום נכבד במארז, ולא ממש מתאים למארזים צפופים וקטניםודבר נוסף הוא ההתקנה המסורבלת שלא ממש באה "בטוב" בכל הלוחות...בכל מקרה היתרונות מתעלים רבות על החסרונות הממש לא משמעותיים הללו, ואם כבר זה או זלמן אז לך על הביג טייפון !
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מהניסיון שלי, בשני מארזים זהים עם שני מאווררי 120 מ"מ ואותו ספק, דווקא הזלמן על המקסימום יותר שקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.