פורסם 2006 במאי 2419 שנים http://vr-zone.com/?i=3681אז מה אתם אומרים?הלוח עוד לא יצא, אבל המידע הודלף....
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אני מקווה שמערכת הקירור לא תעיד על המחיר, והוא יהיה במחיר שפוי. בכל אופן, לוח נחמד. האם יהיה חיבור סאטא חיצוני? (תחשבו על זה, גם ככה אפשר תאורתית לחבר 12 דיסקים קשיחים )
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אני מקווה שמערכת הקירור לא תעיד על המחיר, והוא יהיה במחיר שפוי. בכל אופן, לוח נחמד. האם יהיה חיבור סאטא חיצוני? (תחשבו על זה, גם ככה אפשר תאורתית לחבר 12 דיסקים קשיחים ) ממה שלמדתי עד היום, הקירורים הפאסיביים של ג'יגהבייט רק נראים יפים, לא יותר מזה. ביצועי קירור שואפים לאפס. כרטיסי מסך שמגיעים ל-80-90 מעלות.
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אני יודע, באחד המחשבים שלנו בבית יש לוח וכרטיס מסך מקוררים פסיבית של ג'יגה בייט (למזלנו עם כרטיס המסך קיבלנו מוט כזה עם מאוורר).אבל זה נראה כל כך מפוצץ שבפשוט חייב להיות שיפור =]
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר אני חושב שזה יהיה לוח אם דיי יקר, בזכות הקירור שעליו (שלרוב שמים על לוחות בשביל ביצועים טובים).הלוח עצמו ניראה בסדר, לפעמים אם אתה קונה כרטיס מסך חדש (=ארוך) אז הכרטיס חוסם לך כמה מחיבורי SATA, פה לא ניראה את זה.הקירור לא ניראה לי מתוכנן טוב, כי הצלעות קירור יותר מידיי קרובות למעבד, ויש מצב שהם פשוט יתחממו כתוצאה מזה ולא יתקררו, אבל אם מדובר בקונרו....
פורסם 2006 במאי 2419 שנים דווקא אצלי הקירור של המעבד דווקא מקרר את הNB. אבל כי יש לי את הזלמן 7700 שהוא מאוד רחב.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים אני דיי בטוח שGIGABYTE עובדים בשיטוף טכנולוגי עם אינטל בקשר לכל מה שנוגע לקונרו כי אני לא חושב שחברה תקשיע בלוח ahead of it's time אם הוא לא מתוכנן בצורה מושלמת.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים בגלל שהheatpipe קרוב למעבד נראה לי קצת בעיה לחבר למעבד קירור שהוא לא סטוק........כמו הTT BlueOrb 2 שלי.... :-\מתי באמת נתחיל לראות לוחות שתומכים בקונרו למכירה?
פורסם 2006 במאי 2519 שנים הממ זה נראה בתמונה הראשית כאילו ה-SilentPipe מסתיר את חורי החיבור השמאלים של גוף הקירור של המעבד.. אלא אם כן זה מרחף באוויר וזה לא מובן לפי התמונה מהזווית הזאתי.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים 90% שאני קונה קונרו E6300 אם המחיר יהיה כמו השיעורים שלו... אז אני צריך לוח אם טוב.. ולא יקר ממש.. אז ניראה את המחיר של זה שהוא יגיע.. ניראה טוב..
פורסם 2006 במאי 2519 שנים 8 חיבורי סאטא, חיבור PCI-e X4, קירור פאסיבי מנחושת ושינוי מבנה ה-PCB (נראה שזו הפעם הראשונה שג'יגהבייט עושים משהו כזה)מעידים שזה הולך להיות לוח לשוק הגבוה, וה-965 כנראה יצא ביחד עם המעבדים.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים נראה טוה , נקווה שלא יעלה כסף מה שכן , נחכה לקונרו , כי פלטפורמה חדשה בלי מעבד חדש זה לא משהו עדיין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.