פורסם 2006 במאי 2519 שנים אפשר דרך ATI TOOL נדמה לי שאפשר להשתמש בה גם לכרטיסים של NVIDIA נדמה לך נכון היא מתאימה לחלק גדול מכרטיסי NV והיא אפילו מציגה טמפרטורה. אני אישית משתמש בה קבוע כבר מספר חודשים ואני ממש מרוצה.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים מחבר אני משתמש בה !! הבעיה שזה לא משפיע ! זה תמיד או ב 5V או ב 12V פיסית . ללא קשר מה אני קובע ב ATI TOOL או ב ATI TRAY TOOL ......לא משנה אם אני מסמן שם לפי טמפ או ידנית בזמן חיי אני מעביר ל 40 % או 100 זה לא עושה כלום .
פורסם 2006 במאי 2519 שנים השליטה לפי הטמפרטורה בעזרת התוכנה תתאפשר רק אם תחבר את המאוורר לכרטיס עצמו ולא ישירות לספק כח.אבל לא מומלץ לחבר את הזלמן ישירות לכרטיס, זה סתם ייצור עומס.
פורסם 2006 במאי 2519 שנים השליטה לפי הטמפרטורה בעזרת התוכנה תתאפשר רק אם תחבר את המאוורר לכרטיס עצמו ולא ישירות לספק כח.אבל לא מומלץ לחבר את הזלמן ישירות לכרטיס, זה סתם ייצור עומס.למה עומס???עד כמה הוא כבר שונה מהקירור סטוק???
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מחבר אני חושב שבכל זאת אני ינסה לחבר לכרטיס עצמו , אם בכלל יש מקום . ומוזר שב MANUAL אין שום זכר לחיבור המאוורר לכרטיס רק הסברים על חיבור ל silence 5V ו FULL 12V כמה עומס זה כבר יצור ואיך זה יבוא לידיי ביטוי ? פחות ביצועים ? צריכת ייתר של חשמל ?(ואם כן כמה) כי אין לי מארז טוב , הוא פתוח , ושה VF 700 על 12V זה רועש מאוד תאמין לי אולי בהזדמנות אחליף מארז גם , לא כרגע . :-\
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר יופי ! מצויין !!!!אחרי הסרה ומריחה של משחה אחרת מסוג אחר (כמובן אחרי ניקוי רציני של ההסטיסינק על לחלק לגמרי)אותו דבר !!#$%מנוחה 44 מאמץ 67....70
פורסם 2006 במאי 2719 שנים מחבר בעין בהתחלה במבט זריז חשבתי אחרת שכן זה נראה נכנס בול .... עכשיו שפירקתי כדי להרכיב מחדש שמתי לב שאי אפשר . בכל אופן זו לא הבעיה עכשיו ! קרא למעלה !! ניראה לי אני מרים ידיים כבר .
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר הכל נשאר אותו דבר ......זה הרעיון המרכזיקירור קודם כתבתי אותו דבר בדיוק נהפוכו !!! אפילו 43...44עכשיו זה 44 45 מנוחהמאמץ 65-70
פורסם 2006 במאי 2819 שנים הכל נשאר אותו דבר ......זה הרעיון המרכזיקירור קודם כתבתי אותו דבר בדיוק נהפוכו !!! אפילו 43...44עכשיו זה 44 45 מנוחהמאמץ 65-70קודם כל עכשיו הימים חמים בהרבה מאשר לפני שבוע למשל, אז לא פלא שהטמפ' עולה.שנית, איזה וכמה מאווררים יש לך המארז?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר בעיקרון זה שבא עם ה COMPUCASE 120 מוציא .....אבל רק בשביל הבדיקה כבר יומיים שמתי עוד 120 מקדימה להכניס אוירלא שינה כלום ואף לא במעלה אחת .
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מוזר ביותרמה המעלות של המעבד?ניסית לגעת בסינק עם היד ולבדוק האם הוא באמת חם?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים מחבר מעבד ?התוכנות (של הלוח וEVEREST) מראות 51 אבל הביוס מראה 35כן ניסיתי האמתי לא משהו מיוחד .....לא רותח או חם מדיי פושר.
פורסם 2006 במאי 2819 שנים עם איזו תוכנה אתה משתמש לבדיקת טמפ' הכרטיס?ניסית עם מארז פתוח??אם יש לך מאוורר לשים בצד אז נסה איתו גם. מוזר שה- 120 מקדימה לא שיפר. גם את המעבד הוא לא הוריד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.