עבור לתוכן

מה לקנות למחשב ב-250 שקל?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי אפשרות לקנות משהוא למחשב ב-250 ש"ח. אני יודע שזה סכופ פעוט אבל כי זה סתם בשביל לבזבז ולא שאני צריך משהוא מיוחד.

בקיצור, אני שואל אתכם, מה כדאי לקנות למשב בסכום של עד 250 ש"ח? זה יכול להיות כמה דברים שסכומם הכולל מגיע ל-250, או פחות. ורק אם זה רעיון ממש טוב אז זה גם יכול להיות לא משהוא למחשב.

בקיצור, על מה כדאי לבזבז את ה-250 ש"ח ( דברים כמו מאוורר למעבד או עכבר )?

פורסם

תחסוך.

250+250+250... וכבר קימבנת לך תוספת זכרון.

פורסם

מה אתה צריך?

מה יש לך , מה אין לך?

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לחסוך כי זה מתנה כזאת ליומהולדת שלי מכמה חברים ואני לא מתכון לבקש מהם כסף לחסוך כי זה מעפאן, אני מניח שלא יהיה אכפת להם אבל זה דפוק.

ומה כבר צריך לדעת מה יש ומה אין בקשר למשהוא ב-250 שקל??? זה מחיר נמוך בשביל לקנות משהוא למחשב כך שמה שאפשר לקנות הוא לא משהוא רציני אלא סתם, לדוגמא גיימפאד ( שכבר יש לי 2 ) או מאוורר למעבד או עכבר וכאלה.

פורסם

1.תפנק את המעבד שלך בTT BigTyphoon .

2.תפנק את המעבד של בAC Freezer Pro , ועוד 1-2 מאוורים של 12CM.

3.תפנק את עצמך בLogitech MX510/518.

4.תפנק את המחשב שלך בספק FSP 350-60THN.

בינתיים אני חושב על עוד הצעות.

אני חוזר ואומר,תפרט מה המערכת שלך , וגם כמה גיימפאדס יש לך יעזור .

פורסם
  • מחבר

עכשיו אתה מדבר, ההצעות האלה נראות לי אחלה.

ומה יש לדעת על המפרט, אני שוב אומר שב-250 שקל אפשר רק לקנות ציוד הקיפי, אני חושב על משהוא שלא ישפר את הביצועים של המחשב ( חוץ מקירור ), אלא דבר של gaming או moding וכאלה, כך שלדברים כאלה תמיד אפשר להוסיף.

אני בעיקר מתלבט בין מאוורר למעבד- BT או עכבר-MX518, בקשר לספק אני מתכון לקנות אחד ב-400 מהכסף שלי.

אולם לקנות גיימפאד חדש זה גם אופצייה בשבילי למרות שיש לי-2. יש לי אחד את השלט של ה-PS1 שהוא ממש לא נוח ( יש לי מתאם מיוחד ) + השלט של XB0X360 ( יש לו חיבור למחשב ). ואני חושב על גיימפאד חדש כי השלט של-PS1 ממש מעפאן, ולשלט של 360, אז אין לו L2 ו-R2 כמו שיש ל-PS, יש לו שם 2 לחצנים אחרים במקום שאין להם תפקיד כמו כל מקש אחר, אלא הם כמו האנולוג הימני בערך, יש משחקים הם שולטים במצלמה ויש משחקים שיש להם תפקיד אחר כמו למשל ב-NBA הם עושים תרגילים, במשחק הזה ספציפי זה ממש נוח, אבל בכל זאת חסרים לי 2 הלחצנים האלה כי הם מאוד חשובים וזה יוצר מחסור בלחצנים. אז לכן אני מתלבט לקנות גיימפאד חדש ב-230 ( אני יודע כבר איזה ), אבל יש לזה פחות סיכויים.

אז מה נראה לכם הכי עדיף מבין האפשרויות או אפילו משהוא אחר???

פורסם

אני הייתי הולך על MX518 או TT Big Typhoon בלי לחשוב פעמיים....

ואם יש לך כבר גיימפאד למה לקנות עוד אחד? לדעתי הגיימפאד של הXBOX360 מספיק... אחלה גיימפאד לדעתי.... פי עשר על הDualShock 1/2

פורסם

יש לך XFX גיימפאד באגף המצבעים של KSP ב50 שקל.

תקנה את הAC + גיימפאד.

פורסם
  • מחבר

summer69 : תודה על התגובה, אבל השארתה אותי בדיוק איפה שהייתי מקודם- בהתלבטות בין העכבר למאוורר לספק.

Polo: אני לא מבין על איזה גיימפאד אתה מדבר שעולה 520 שקל??? וגם אין לי 520 שקל. שלח לי בבקשה קישור בשביל לאות על מה אתה מדבר.

ואני אשמח מאוד אם כל הצעה שלכם תבוא עם קישור על מנת להראות לי על מה אתם מדברים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חייב לומר שהשלט נראה דיי נחמד אבל המחיר שלו מפחיד אותי יותר מדי, אני חושב שהוא יתפרק לי בידיים :silly: אני לא רוצה דברים פשוטים ומעפנים, אני רוצה דברים איכותיים.

ואם אני קונה מאוורר למעבד אז אני קונה את ה-BT או משהוא טוב יותר ולא פחות.

יש הצעות אחרות??? מה אתם אומרים על fan controller? כי אני מתכון בחופש הגדול לקנות מארז עם 3 מאוררים ולדים, אז אני חושב שזה יהיה שימשי לקנות משהוא שישלוט לי על המאווררים ואפילו על הלדים, לא?

פורסם

אם אתה לא רוצה לחסוך תכסף תן אותו לי.

אני מתכנן לקנות מחשב ככה שלא יזיק לי עוד 250 שקל

בכל מקרה אני הייתי קונה מסך LCD ושאר רכיבים כדי לחבר אותו למחשב ובעודף קונה משו לאכול

פורסם
  • מחבר

מסך LCD ב-250 שקל??? על מה אתה מדבר???

פורסם

אם אתה לא רוצה לחסוך תכסף תן אותו לי.

אני מתכנן לקנות מחשב ככה שלא יזיק לי עוד 250 שקל

בכל מקרה אני הייתי קונה מסך LCD ושאר רכיבים כדי לחבר אותו למחשב ובעודף קונה משו לאכול

LCD ב250 שקל...

יד שמינית אולי...

למה התכוונת?

פורסם

מסך LCD ב-250 שקל??? על מה אתה מדבר???

הוא התכוון לצג LCD קטן במקום כונן 5.25", שמציג טמפרטורות, סיבובי מאווררים וכו'..

ד"א מה עם אוזניות ב-250 האלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים