פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים מחבר אני שוקל לעשות חור של 80 מ"מ בגג המארז (בין ספק הכוח לכוננים האופטיים), שם לחבר 2 מאווררי 80 מ"מ אחד על השני שיוציאו אוויר למעלה. ראו תמונה מצורפת בקשר לרעיון, תודה לכולם. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 219 שנים אתה מתכוון לעשות מן תעלה כזאת? ושרק למאוורר אחד יש כנפיים? ואני מציע לך לשים מאוורר של 120mm, לא פחות, ומומלץ יותר ואיזה מאוורר זה בדיוק?
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים מחבר לא תעלה, אלא 2 מאווררים בגודל 80 מ"מ שמחוברים אחד על השני - מה שבעצם יוצר "תעלה" בעלת דחף אוויר חזק יותר (בדקתי את זה). בקשר למאוורר 120 מ"מ, זה מה שהתקנתי בצד - במקומות אחרים פשוט אין מקום, זה מארז P3 ישן.והכל עם מספרי פח.?כן. אבל כמו שאמרתי, לא חתכתי במדוייק ולא עשיתי קוסמטיקה עדיין.
פורסם 2006 באוקטובר 319 שנים אתה בטוח שזה לא יצור בעיה 2 מאווררים ביחד???ואיך היתה החתיכה עם מספרי הפח? זה היה קשה או משהו? וזה עיקם לך את הפח?
פורסם 2006 באוקטובר 419 שנים מחבר אתה בטוח שזה לא יצור בעיה 2 מאווררים ביחד???ואיך היתה החתיכה עם מספרי הפח? זה היה קשה או משהו? וזה עיקם לך את הפח?לא תהיה שום בעיה עם המאווררים, אולי קצת יותר רעש - זה לא מפריע לי.עם המספרי פח זה היה קצת קשה, אבל בטח בגלל שהשתמשתי במספריים נורא ישנות וחרושות.
פורסם 2006 באוקטובר 519 שנים אני חייב לומר שהחתיתוך שעשיתה עם המספרי פח ( בלי שזה יעקם את המארז ) גורם לי לרצות גם לעשות פתח למאוורר במארז של אחי, סחתיין.ו-2 המאווררים לא עושים ויברציות?
פורסם 2006 באוקטובר 619 שנים מחבר אני חייב לומר שהחתיתוך שעשיתה עם המספרי פח ( בלי שזה יעקם את המארז ) גורם לי לרצות גם לעשות פתח למאוורר במארז של אחי, סחתיין.ו-2 המאווררים לא עושים ויברציות?בעיקרון לא, אם אתה עובד נכון - אני שם בברגים חומר רך.
פורסם 2006 בנובמבר 319 שנים מחבר איזה מאוורר שמת בדלת?מאוורר שחבר הביא לי, כנראה מארון חשמל שמתחבר ישירות לחשמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.