פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים יש לי מארז ATX - MIDI אני מתכוון להחליף את כל הפנלים ממתכת ופנל קדמי בפלסטיק שקו. אם משהו עשה את זה בבקשה שיעזור לי לבחור את סוג בפלסטיק או בחורי אוורור. לדעתי הבעיה העיקרית אי אי תאום בטמפ' הפלסטיק לבין טמפ' החומרה - מעבד, ספק...
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אתה בטח מדבר על פרספקס ומה יתן לך מארז שקוף שכל הכלובים וכל שאר במארז הפנימי מתכת? זה לא יראה יפה לדעתי :-X
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים הבאתם לי רעיון אדיר!!!!!!אני הולך לעשות מארז כולו מפרספקט!זה די קל וזול, רק מחממים ומקפלים!או מארז מעץ, אבל ראיתי שיש כאלה כבר..
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים גם לא חסר כבר כאלו שעשו שקופים בעצמם..אני בטוח שאם תחפש, תמצא אפילו מדריכים.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אני משתגע פה, כל אחד חושב "אני יכול לעשות את זה"..... כאילו שזה "קל"... : זה לא כל-כך קל לבנות מארז מפסרפקט, למרות שזה יראה טוב בסוף, עם הכל צריכים לבוא תכנונים ותרשימים רבים...
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים זה קל כשיש לך את כל המכשירים והחומרים!!!הדבר החשוב מבינהם זה מכשיר קיפוף אשר פועל על חום
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים זה יהיה מגעיל - אם שקוף, אז ALL THE WAY...צודק, ובואו אני אקרר אתכם, זה ממש לא קל, ואם אתם חושבים שזה קל אז פשוט לא חשבתם על הנדסת האנוש של מארז כזה, כמו מקומות לסידירומים מרחקים הוגנים מיקום מאוררים ספק וכ"ו... אם זה היה כזה קל לא היו קונים מארזים... ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים תתחיל, אני בטוח שאם תשקיע באמת יצא לך משהו ראוי... תעדכן אותנו כאן, תקבל עצות ולבסוף תפרסם בגלריית המודינג
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים עכשיו לשאלה החשובה:הלכתי לחנות ושאלתי על פרספקט שקוף, ויש כמה צבעים:ירוק שקוף-כחול שקוף-פשוט שקוף-אדום שקוף-איזה כדיי??
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים א. "איזה כדיי??" -> איזה כדאי?ב. שקוף כחול יראה מגניב..ג. שקוף-שקוף, יותר מדי פשוט, וראינו כאלה כבר.ד. יש הבדל במחירים? או שזה הכל אותו הדבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.