עבור לתוכן

שאלה על פריים 95, ועל שינוי מתחים... לפחות רמז שמישו יתן??????????

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חח מצחיק אתה Sp_RuS.

מכפלה אתה לא יכול לשנות במעבד הזה..

מה המפרט של המחשב האמיתי שלך ? נראה מה הוא שווה בOC כי זה ממש לא שווה ושיפור לא תרגיש כשהוא ב1000 מגה הרץ.

ב140 המחשב לא עולה כי הזיכרון פשוט מגביל או הלוח או שהמעבד לא רוצה יותר.

חחחחחחחחח..... מצחיק אתה §ΩeladΩ§, אין מחשב אמיתי, זה מה שיש לי, ואני רוצה לאנוס אותו וללמוד עליו כמה שאפשר... מקסימום אם ישרף המעבד או יהרס אני יקנה ב50 מעבד חדש, וברור שהוא איהיה טוב יותר, חחחחח... בטח פנטיום 3 1200 או משו מפגר כזה... :silly:

הזיכרונות אולי מגבילים אותי, איך אני מגלה? והמעבד כרגע על מתח של 1.79.. טמפ' 38.

עריכה:

אופס יצא דאבל פוסט כי הגבתי בשתיי חלונות ולא שמתי לב... =\ סורי

עריכה2:

לא צריך את האתר, מצאתי את האתר של PRIME 95, רגע נשאב אבק בחדר ואז נבדוק את האתר ונירשם והכל...

השאלות שנותרו:

הזיכרונות אולי מגבילים אותי, איך אני מגלה?

איפה משנים מתחים?

פורסם
  • מחבר

חחחח.... רוב ההודעות פה שלי!! :anim-jjd:

הורדתי PRIME95 מהאתר שלהם, הגירסה הכי חדשה, לא צריך להירשם, לא צריך כלום...

הפעלתי את TORTURE TEST, יש שם 3 אפשרויות, עד כמה שהבנתי, האפשרות הראשונה זה הכי הרבה CPU והכי פחות RAM. האפשרות השנייה היא חצי חצי. והשלישית היא עושה הרבה לחץ על הRAM, וקצת על הCPU. אז בחרתי את הראשונה, והתחלתי... והאייקון של התוכנה הפך לאדום. וזהו...

רק השהמחשב לא הפך לאיטי יותר... בכלל לא... למעשה אני רושם את ההודעה הזאת בזמן ההרצה של פריים, וגם מתכתב באייסי... :cool2:

לא הגיוני לי, אולי בחרתי את האופצייה הלא נכונה? HELP? :s05:

:alcoholic:

עריכה:

ניסיתי את האופציה הראשונה, לא הרבה זמן, כמה דקות, אני יודע שזה לא אומר כלוום... אבל ראיתי בCONTROL PANEL שזה מעמיס על המעבד 100%... ניסיתי את האופצייה השניה, שרשום שתעמיס על הCPU והRAM ותעשה חום מקסימלי, גם היא מעמיסה על המעבד 100%... אז עכשיו אני מנסה אותה, ואותה אני אנסה באמת 24 שעות... חום המעבד באופצייה השניה עלה, התוכנה של הלוח אם מראה שהמעבד על 48 מעלות, וסנדרה מראה 44 מעלות. אז נעשה ממוצע, 44 ו48 .........שניה מחשבון............. 46 מעלות... סביר.. :jump:

תמונה של שלוש האפשרויות:

untitled5ih.jpg

אחרי שעה וחצי בערך, בזמן שPRIME95 עובד יחד עם BITCOMET , ICQ, FIREFOX, ועוד כמה שטויות קטנות... אחרי שעתיים נתקע המחשב, ודרש RESTART... זה היה כשניסיתי את האפשרות השנייה...

עכשיו ננסה את הראשונה.. נראה כמה תחזיק...

הינה נפעיל אותה

עעעכככששששיייוווו!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

כמה זמן אני אמור להחזיק את פריים 95 עובד?

ושוב, על איזו אופצייה????? [תמונה למעלה]

איך אני משנה מתחים אם האפשרות הזאת לא קיימת לי בביוס? לוח של גיגבייט, אולי יש לכם שיטה מלוח אחר וזה גם יעזור לי... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בדקתי באינטרנט ועד כמה שהבנתי ממה שגיליתי, זה שאי אפשר לשנות מתחים אצלי בלוח אם.. :s07:

דבר מוזר נוסף, עברתי את הבדיקה של פריים 95 במשך 15 וחצי שעות והכל סבבה... אבל כשאני מפעיל משחק אחד, SILKROAD, המשחק קורס אחרי כמה דקות ומופיעה השגיעה הזאת:

untitled7ga.jpg

כאשר אני מוריד את הOC אז המשחק עולה ועובד.... אותו דבר עם BITCOMET... מה לעשות? לא עולה לי שום דבר בראש...

אז הOC מונע מהמשחק לעלות, הטמפ' בסדר. הספק הוא 350W אם אני לא טועה... אבל זה מספיק למערכת שלי... אני חושב.

:s07: :s07: :s07: :s07:

[מה לפי דעתכם הבעיה? מעניין אם הפעם אקבל מענה... ]

:please: :please: :please: :please: :please:

פורסם

Sp_RuS מצטער אני יודע שזה לא קשור אבל שלח לי קישור של התמונה ששמת פה...כנראה הwallpaper שלך. של הבחורה.

פורסם

הדיון של ננעל עקב סנגון ההודעות שלך והקפצות בעיקר.

קרא את חוקי הפורום.

:locked::police:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים