עבור לתוכן

IC-7 אחרי ניקיון של הסינק ומריחה מחדש, טמפ' עדיין גבוהה יחסית.

Featured Replies

פורסם

המעבד הוא 2.4C נורט'ווד, אתמול הסרתי את הסינק, ניקתי את כל הפינים מהאבק שביניהם, מרחתי מחדש AS5 (חשוב לציין, תודה רבה לאנטולי שסייע לי), הטמפ' לפני כן הייתה בערך 50 במנוחה (אייסי קיו, ווינאמפ, תוכנת שיתוף, פיירפוקס) עכשיו בערך 48-47 זה ממש מעצבן.

יש לי 120 מ"מ קידמי 120 מ"מ אחורי סירקולציה טובה יחסית אז מה הבעיה פה ??

תודה לכם. :xyxthumbs:

פורסם

זאת הטמפ' שלך שהמארז סגור?

אם כן תפתח אותו ותגיד לנו אם יש שינוי.

סרילקציית אוויר טובה? חמודה..

שני המאווררים הן בחלק התחתון של המחשב החום של המעבד עולה למעלה ככה שזה לא הכי משפיע.

אם יש לך מקדח כוס 80מ"מ הכי מומלץ זה לעשות חור בגג של המארז ולהשים שם מאוורר רגיל 80מ"מ זה עושה ניפלאות.

במידה ואתה עושה חור תכוון את שני המאווררים שיכניסו אוויר.

פורסם
  • מחבר

כן, הטמפ' היא כאשר המארז סגור, כשאני פותח יש ששינוי קליל של מעלה עד שתי מעלות אולי, שכחתי לציין שהסינק הוא של וואנטק האירו פלו.

חור בגג המארז זה יותר מדי עבודה וזמן שאין לי כרגע ככה שזה לא ממש אופציה, כי גם צריך לרוקן את כל המארז ואז להכניס שוב הכל, יש משהו אחר שאני יכול בכל זאת לעשות כדי לשפר את העניין ?

פורסם

רעננת את המישחה התרמית?

יש לך גוף קירור סטוק?

תמיד זאת הייתה הטמפ' שלך?

פורסם
  • מחבר

כן, הטמפ' היא כאשר המארז סגור, כשאני פותח יש ששינוי קליל של מעלה עד שתי מעלות אולי, שכחתי לציין שהסינק הוא של וואנטק האירו פלו.

חור בגג המארז זה יותר מדי עבודה וזמן שאין לי כרגע ככה שזה לא ממש אופציה, כי גם צריך לרוקן את כל המארז ואז להכניס שוב הכל, יש משהו אחר שאני יכול בכל זאת לעשות כדי לשפר את העניין ?

וכן, חידשתי משחה טרמית ארקטיק סילבר 5, הטמפ' בדר"כ הייתה סביבות 45 במנוחה עכשיו היא יותר נוטה ל50.

פורסם

מצטער לא שמתי לב.

עשית אובר קטן אולי?

הכל נקי מאבק?

פורסם

יש OC?

איזה קירור יש לך?

פורסם
  • מחבר

לא, חד משמעית אין אוברקלוק בכלל.

הכל נקי מאבק, אני בעצמי ניקיתי... הסינק ממש כחדש.

עצות?

פורסם

איזה קירור יש לך?

אם יש לך סטוק אז יכול להיותש הוא שבק חיים.

פורסם
  • מחבר

BUNG, לא רוצה להיות חוצפן ... אבל אם אתה לא קורא את כל הדיון אולי עדיף שלא תגיב בכלל.

אנשים, דברו איתי לעניין... מה לעזעזאל יכולה להיות הבעיה ? 8)

פורסם

מה כבר יכולה להיות הבעיה? המאוור והסירקולציה.נקודה.

עכשיו כדי לפתור את זה-ניסויים:

משחה-עשית

ניקיון-עשית

סירקולציה-חור בגג זה מיותר -פתח נחמד לאבק

אם יש לך מקום למאורר עליון תכוון אותו להוצאה(אוויר חם)

מאוור תחתון לכניסה עדיף 120 אם יש לך

מקדימה מאוור קטן להכנסה

סידור כבלים

אם זה לא עוזר-אולי גוף קרור חזק יותר יעשה את העבודה

בהצלחה

פורסם

יכולים להיות לך בעיות בקריאת הסנסור מעוד סיבות:

1.עידכנת ביוס

2.שינית את קונפיגורצית המאורר בביוס/תוכנת לוח אם.

3.יש לך תוכנית סמויה שרצה לך ברקע.

אז מה שאני מציע לך זה ראשית לשלול את נושא התוכנות,כלומר אם עידכנת איזו תוכנה לאחרונה שמעמיסה את המחשב זה בהחלט סיבה.

תכנס לביוס ותראה שם מה הטפ' ומה מהירות המאורר,יש מצב אצלך ל-SMARTFAN?יכול להיות שביטלת את האפשרות ובימים חמים אלו המאורר אמור במצב SMART להעלות את ה-RPM ע"מ לשמור את הטפ' שנקבעה בביוס.

סריקה של המחשב נגד רוגלות ווירוסים בהחלט יכולה להועיל(בכל מקרה..).

פורסם

אחרי כמה זמן המאוררים הקטנים במשפחה( IS7\IC7\AI7...) נוטים לאבד סיבובים לדקה או להרעיש מאוד. תנסה לבדוק(הקריאות די מדוייקות) מה המהירות שלו,הוא אמור ליהיות מטוס קטן שמרעיש בהתאם אבל מקרר לא רע.

פורסם

למה שלא תחליף קירור וזהו זה לא ממש יקר.

בכל זאת תנסה לשמן את המאורר בהצלחה.

פורסם

ואי אחי מצטער אל ראיתי שכתבת.

אולי שמת יותר מדי משחה או שהמאוורר עובד לא טוב או שהסינק עבר עבר זמנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים