עבור לתוכן

אני מתכוון להעלות עכשיו את הFSB בכמה יחידות. האם יש סיכון בזה?

Featured Replies

פורסם

אם כן, מהו (שריפת חלקים, דפק תמידי וכו')?

האם מישהו יכול לספר חוויות כאובות/משמחות? אשמח לשמוע..

amd xp 2000+

לוח אם לא מזוהה מבוסס SIS

128 MB DDR 2100 (יורחב ל256 או 512 בקרוב).

האם יש גבול מסוים?

פורסם

רק תדאג לקירור כמו שכבר דנו מספר עמודים בת'רד אחר, והגבול הוא שהזכרונות או רכיב חומרה אחר שמחובר למחשב פשוט לא יעמוד בזה..

פורסם
  • מחבר

ואז ישרף?

או שתהיה אזהרה לפני כמו קריסה או תגובות איטיות של המחשב.

אגב, הקירור שלי איך שהוא עכשיו (סטנדרטי לחלוטין, כלום לא השתנה מאז שהמחשב הגיע. מארז רגיל {לא מידי}, מאוררים איפה שצריך..).

טמפ' המעבד היא בין50 ל 52.

41 זה הטמפ' הנמוכה יותר

ויותר נמוך זה 33.

אין לי מושג מה שייך למה אבל זה מה שMBM אומר.

פורסם

אם הזכרונות לא יחזיקו במהירות מסויימת הם פשוט לא יצליחו לעבוד והמחשב יתקע, ותאלץ לאפס את הביוס אני חושב

פורסם
  • מחבר

המחשב יעלה מספיק טוב כדי שאוכל להכנס בהתחלה לביוס נכון?

פורסם

אצלי לא יכולתי לגשת לכלום, הוא קפא על ההתחלה ב MEMORY SCAN..

הייתי צריך לאפס ע"י ג'אמפר

פורסם
  • מחבר

כיצד נראית פעולת הג'ימפור?

פורסם

amd xp 2000+

האם יש גבול מסוים?

כאשר אתה משנה את מהירות ה FSB אתה בעצם משנה את מהירות כל הרכיבים המשתמשים בבאס הנתונים במחשב שלך. קח בחשבון, שרכיבים מסוימים רגישים יותר לשינוי הזה, וחלקם פחות. ייתכן שכרטיס זה או אחר יתפקדו טוב, אבל ייתכן שעליה מסוימת במהירות הבאס עלולה לגרום לכרטיס PCI, או התקן ONBOARD להשרף. כל מי שמעלה FSB , חייב לקחת זאת בחשבון.

אני לא רוצה שתבהל - להעלות את ה FSB אפשר כמעט תמיד, ואפילו די הרבה. השאלה היא כמה אתה מוכן להסתכן, אם בכלל, בשריפת אחד הרכיבים במחשב שלך . קירור במקרה הזה לא יעזור לך :)

פורסם

אתה מעביר את הג'אמפר לקצה השני, ז"א פין אחד הצידה, ואז מדליק ומעביר שוב או משהו כזה.. :)

לא זוכר אפילו.. :)

אני סתם שחקתי איתו, כיביתי ספק, העברתי פין הצידה, הדלקתי ספק, חיכיתי כמה שניות, וכיביתי ספק, החזרתי ת'גאמפר לקדמותו והדלקתי ויצאתי לדרך :)

פורסם
  • מחבר

בעעע..

ומה אם ידפק לי ואני אצטרך לג'מפר..

אני לא אדע מהחיים שלי..

פורסם

מחיקת הביוס זו פעולה פשוטה מאוד. אתה פותח את החוברת של הלוח אם, ומוצא את הג'מפר CMOS Clear, או BIOS Clear. ואז אתה מנתתק את המחשב מהחשמל, פותח את המארז, מזיז את הג'מפר הזה לפין השני, ומחיזיר אותו אחרי כמה רגעים. זה הכל.

פורסם
  • מחבר

amd xp 2000+

האם יש גבול מסוים?

כאשר אתה משנה את מהירות ה FSB אתה בעצם משנה את מהירות כל הרכיבים המשתמשים בבאס הנתונים במחשב שלך. קח בחשבון, שרכיבים מסוימים רגישים יותר לשינוי הזה, וחלקם פחות. ייתכן שכרטיס זה או אחר יתפקדו טוב, אבל ייתכן שעליה מסוימת במהירות הבאס עלולה לגרום לכרטיס PCI, או התקן ONBOARD להשרף. כל מי שמעלה FSB , חייב לקחת זאת בחשבון.

אני לא רוצה שתבהל - להעלות את ה FSB אפשר כמעט תמיד, ואפילו די הרבה. השאלה היא כמה אתה מוכן להסתכן, אם בכלל, בשריפת אחד הרכיבים במחשב שלך . קירור במקרה הזה לא יעזור לך :)

מה?

קירור לא עוזר אם אני רוצה להעלות FSB?

או שהתכוונת, בליגלוג קל, שקירור לא יעזור לי אחרי שישרפו לי החלקים?

מקווה שהניחוש השני הוא הנכון.

אגב, אני מצאתי את האופציה בלוח אם (נראה לי) אבל אין לי אפשרות לעלות מעל 133. יוצא ש133 זה המקסימום.

יש כזו אופציה 100/133 ובטח עוד איזו אופציה.

אני חפשתי במקום הנכון בביוס?

פורסם

מה?

קירור לא עוזר אם אני רוצה להעלות FSB?

או שהתכוונת, בליגלוג קל, שקירור לא יעזור לי אחרי שישרפו לי החלקים?

מקווה שהניחוש השני הוא הנכון.

אגב, אני מצאתי את האופציה בלוח אם (נראה לי) אבל אין לי אפשרות לעלות מעל 133. יוצא ש133 זה המקסימום.

יש כזו אופציה 100/133 ובטח עוד איזו אופציה.

אני חפשתי במקום הנכון בביוס?

אכן כן. קירור לא יעזור לרכיב PCI זה או אחר להתמודד עם שינוי התדר. קירור יכול לעזור למעבד להתמודד עם תפוקת חום מוגברת כתוצאה ממהירות גדולה יותר, כנ"ל לגבי הזכרון.

אתה לא מסתכל במקום הנכון. זה נכון שאפשר לשנות מ100 ל133 את המהירות, אבל זו מהירות הבאס של המעבד, ולא של כל המחשב. AMD עובדים בקצב של 200 או 266 ולכן זה 100 או 133 . אתה צריך לחפש מקום אחר לשנות בו את המהירות. איזה לוח יש לך ? אולי בכלל אין לך אופציה כזו ? :)

פורסם
  • מחבר

אני מתחיל להאמין שאין לי כזו אופציה..

חטטתי יפה בביוס ולא מצאתי מאומה.

יש לי לוח של חברה שקוראת לעצמה systemboard. לוח מבוסס שבב SIS. יחסית חדש.

פורסם

בקשר לאיפוס- לפעמים זה גם ע"י הוצאת סוללה (תבדוק בחוברת)

בקשר ללוח אם תה יודע על איזה ערכת שבבים זה מבוסס?

תבדוק את הדגם של הלוח ואז נוכל לעזור לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים