פורסם 2006 במאי 2619 שנים חחח צודק סורי אבל אני פשוט שונא את הנגן הזה לבן דוד שלי יש אותו וכל חודש בעיה חדשה יכל להיות שזה בעיה רק בנגן שלו (ואמרתי לו להחליף אותו כי יש לו אחריות אבל הוא לא מקשיב) אז הבנתם למה אני מוציא לו שם כזה (ד"א אני גם לא אוהב את העיצוב גם אבל זה כבר אישי לכל בן אדם)
פורסם 2006 במאי 2619 שנים מישהו שאל כבר את השאלה VISION או IPOD VIDEOמה אתה בכלל חושב..אם יש לך תקציב להביא את הVISION ברור שתיקח אותו...אתה לא תצטער בכלל!
פורסם 2006 במאי 2619 שנים אז אם הזן כל כך יותר טוב מה IPOD, למה הוא עולה אותו המחיר בארה"ב כמו ה IPOD?אם אתה טוען שאיכות נגן מול נגן אחר נקבעת לפי מחיר אז השאלה שלך במקום אבל שתדע שאין שום קשר ביניהם
פורסם 2006 במאי 2619 שנים שכחתם תכונה אחחת שיש ב ZEN ואין ב IPOD שיש לו video out !! שזה ממש מצויין לקחת סרט על זה ולראות אצל חברים בטלויזיה
פורסם 2006 במאי 2719 שנים אהה חחחח לשניהם יש video out!! רק שהחיבור "המיוחד" של האייפוד עולה איזה 300 שקל ול- zvm זה כבל הרבה יותר פשוט. ועוד יתרון ל-zen שהרזולציה שהוא מעביר לטלוויזיה היא 640*480 שזה רזולוציה של טלוויזיה רגילה ואז כמובן שרואים טוב.. לעומת זאת!! האייפוד הגועלי מעביר בחצי רזולציה של 320*240 ואז האיכות די מעפאנה. עכשיו יבוא fp582 ויגיד "אז מה מי בכלל מחבר לטלוויזיה? " נכון??
פורסם 2006 במאי 2719 שנים איך זה שהחיבור עולה כסף?זה לא אמור להיות משהו פנימי?אתה רוצה להגיד שיש תוסף שמאפשר לו להתחבר לטלויזיה?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ברור, אתה חושב שהנגן מתחבר אל הטלויזיה ישירות?!זה כבל שמחבר בין הנגן לטלויזיה, הוא לא מגיע בבאנדל צריך לקנות אותו בנפרד.
פורסם 2006 במאי 2719 שנים ברור שזה לא ישירות למרות שהיום בטח יש גם טלויזיה שיש להן חיבור מיוחד רק לIPOD שמחברים אותו אליה ישירותהכוונה שלי היא האם הכבל הזה שעולה 300 שקל מתחבר ישירות לנגן או שצריך עוד משהו כדי שאפשר יהיה לחבר אותו לנגן?
פורסם 2006 במאי 2719 שנים עכשיו יבוא fp582 ויגיד "אז מה מי בכלל מחבר לטלוויזיה? " נכון?? חחח האמתי לא זה דיי חשוב בנגן ישי לו תוספת VIDEO!!! וזה FP581 ולאFP582 אבל אם אתה קונה את התוספת אם הIPOD זה עדיין יוצא לך יותר זול מהנגן השני!!!! ואני חושב שזה חיבור פשוט ולא חיבור מיוחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.