עבור לתוכן

האם שווה לי למשכן את הבית בשביל ZVM?

Featured Replies

פורסם

יש גם סיכוי שזה בעיה אם השירים

איך אתה שם לב לזה??

• תגובות 66
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יש גם סיכוי שזה בעיה אם השירים

איך אתה שם לב לזה??

בדיסקמן ובמחשב אני שומע את את הצלילים שהם בתדרים נמוכים, ובנגן אני לא...

ניסיתי לשנות את האקולייזר ל1000 צורות שונות וזה עדיין לא עוזר...

פורסם

טוב מוזר אתה שומע אם האוזניות במחשב?

וזה לא קשור לאקולייזר

פורסם

הבטריה של האייפוד נגמרת אחרי מס' מסוים של טעינות..

בסביבות ה-300-400 ואחכ עולה איזה 400 להחליף את הסוללה.

הניגון מוזיקה ב-zen הוא 14 שעות לעומת 12 באייפוד ווידיאו של 4 שעות לעומת שעתיים בלחץץץץ באייפוד.

כל השירים שמעבירים לאייפוד מומרים ע"י itunes לפורמט של אפל

וב-zen פשוט מועברים בפוקמט המקורי.

ה-zen תומך avi,xvid,divx ועוד כמה שאני לא זוכר.

האייפד וידיאו תומך רק בפורט וידיאו של אפל וכל סרט שרוצים להעביר צריכים להמיר וזה לוקח

לא מאט זמן.

ל-zen מסך יותר חד ובעל 256 אלף צבעים לעומת 65 באייפוד.

יש אפשרויות נרחבות לשינוי themes והוספת רקעים ב-zen שאין בכלל באייפוד.

ב- zen יש מקליט סאונד(מיקרופון) רדיו FM וגם אפשרות להקליט רדיו על גבי הדיסק הקשיח- את כל אלה

אין באייפוד וידיאו.

החסרון היחיד של ה-zen הוא שיותר עבה מהאייפוד ויותר יקר אבל בהתאם לתכונות...

פורסם

מכאן נובע:ZEN :2gunsfiring: IPOD

פורסם

א. הוא אמר שהוא לא מתכנן ליראות בזה סרטים

ב. הITUNES ממש לא משנה את הפורמט של השירים (היה לי IPOD וזה ממש אבל ממש לא נכון)

ג. הבדל של שעתיים זה לא הבדל כזה גדול

ד. 90% מין האנשים לא ממשתמשים ברדיו בנגנים

ה. IPOD מנגן 3 שעות וידאו ולא שעתיים

ו. הכל נגן הבטרייה מתי שהוא נגמרת ובIPOD- זה ממש לא 300-400 טעינות זה הרבה יותר (למרות שגם זה הרבה 4800 שעות)

ז. מי שם לב לאיך שהנגן ניפתח זה ממש לא מעניין וגם הרקע ממש לא מעניין אף אחד זה ממש שטויות

אז ליפני שאתה אומר עוד שטויות תילמד את החומר טוב מאוד!!!

וד"א בIPOD אפשר גם להעביר את השירים למחשב רק צריך להוריד תוכנה שאין בעיה למצוא אותה ואת השם שלה אם אתה מכיר פורומים של IPOD (ויש הרבה כאלה אני מכיר לפחות 4)

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים אם אני יכול להגביר את עוצמת הבאס ב IPOD ע"י ה ITUNS?

פורסם

אתה לא יכול לשנות את זה בIPOD עצמו?

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לשנות את זה בIPOD עצמו?

אפשר, אבל זה אף פעם לא יהיה כמו כיוונון אישי של כל אחד מהטונים

פורסם

א. הוא אמר שהוא לא מתכנן ליראות בזה סרטים

ב. הITUNES ממש לא משנה את הפורמט של השירים (היה לי IPOD וזה ממש אבל ממש לא נכון)

ג. הבדל של שעתיים זה לא הבדל כזה גדול

ד. 90% מין האנשים לא ממשתמשים ברדיו בנגנים

ה. IPOD מנגן 3 שעות וידאו ולא שעתיים

ו. הכל נגן הבטרייה מתי שהוא נגמרת ובIPOD- זה ממש לא 300-400 טעינות זה הרבה יותר (למרות שגם זה הרבה 4800 שעות)

ז. מי שם לב לאיך שהנגן ניפתח זה ממש לא מעניין וגם הרקע ממש לא מעניין אף אחד זה ממש שטויות

אז ליפני שאתה אומר עוד שטויות תילמד את החומר טוב מאוד!!!

וד"א בIPOD אפשר גם להעביר את השירים למחשב רק צריך להוריד תוכנה שאין בעיה למצוא אותה ואת השם שלה אם אתה מכיר פורומים של IPOD (ויש הרבה כאלה אני מכיר לפחות 4)

את מי מעניין כפול זמן וידיאו ושעתיים יותר מוזיקה,תמיכה בכל הפורמטים של הוידיאו,רקעים ועיצובים, ורדיו ???

זה די הרבה דברים הייתי אומר. אה שלא נשכח את המסך היותר טוב ,האיכות סאונד היותר טובה.

והituns כן משנה את הפורמט כאשר הוא מכניס את השיר לאייפוד שלך בדיוק כמו שהוא עושה לכל קובץ וידיאו.

והקטע אם הבטריה זה גם בכללי שמשחקים עם הנגן ומעבירים שירים זה גוזל סוללה,ובאייפוד זה נגמר מהר מניסיון...

פורסם

לסיכום:הויז'ן יותר טו מהIPOD ודי להתווכח על זה

פורסם

זה לא כפול זה עוד שעה והIPOD לא משנה פורמט של השירים!! אני יודע את זה תאמין לי אין לך למה לחזור על הטעות הזאת

ושעתיים לא יעשו את הנגן!!! איכות הסאונד ממש אבל ממש קרובה ואם אתה לא אודיופיל אתה לא תשים לב לזה בכלל אתה צריך שמיעה ממש אבל ממש טובה כדי להבדיל!!!

ואפילו שהמסך יותר טוב עדיין אי אפשר ליראות בו סרטים!!! זה חרא של מסך לפלפון שלי יש מסך יותר טוב מזה

ואין נגן שתומך בכל הפורמטים אין דבר כזה ולא יהיה הוא תומך בהרבה מאוד פורמטים כמו הIPOD אבל לא בכולם!!!!

יש גם הרבה סוגי פורמטים שאף אחד כמעט לא מכיר ולא משתמשים בזה אבל הם קיימים

ועוד הפעם WOW אפשר לשנות רקעים רק בגלל זה אני יוציא עוד 600 ש"ח על הנגן ויש גם רדיו מעפן (תמיד!!!! לכל הנגנים האלה יש חרא של קליטה ויש לי את ה-A2 אני יודע)

וכן היוז'ן יותר טוב אך הוא לא שווה את המחיר!!! (לפחות לא בארץ) אבל אין על האמינות של הIPOD הIPOD הוא נגן שתוכל להתעלל בו והוא עדיין יפעל אתה יכל לרוץ איתו להפיל אותו וכלום לא יקרה לנגן (והוא גם יותר קל מהויז'ן)

פורסם
  • מחבר

לסיכום:הויז'ן יותר טו מהIPOD ודי להתווכח על זה

אז אם הזן כל כך יותר טוב מה IPOD, למה הוא עולה אותו המחיר בארה"ב כמו ה IPOD?

פורסם

כי הרבה אנשים אוהבים את הIPOD זה הפך למותג אין מה לעשות ועדיין הרבה מאוד אנשים קונים ר קאת הIPOD בלי לישאול אפילו

(אני קניתי את הIPOD לא מיזמן כי אני לא צריך את כל השטויות שיש בZVM ויש שם הרבה!!! וגם אני לא אודיופיל אני רק מיני אודיופיל ואין לי אוזניות כל כך איכותיות אז אני לא ישים לב להבדל) אני הייתי הולך על הIPOD

פורסם

אתם פולטים שטויות.

fp581 אתה מתאר כל יתרון של הZVM ומוריד בערכו.

כן יותר זמן סוללה זה יותר טוב, אפילו אם זה וידאו.

כן רדיו זה יותר טוב אפילו אם הוא קצת מעאפן (אם זה נכון).

כן אפשרות הקלטה זה יותר טוב אפילו אם תשמש בזה פעם ב..

כן מסך יותר טוב זה עדיף ואפשר לראות בו סרטים ופרקי סדרות בהנאה!

תמיכה ביותר פורמטים של וידאו זה יותר טוב כי הסיכוי שתנסה להכניס קבצי וידאו לנגן והוא לא יוכל לקרוא אותם הוא יותר נמוך.

תיקח את כולם ותסתכל עליהם ואתה מקבל יתרון אחד גדול על האייפוד.

בקשר למחיר אתה צודק אז יש לי פיתרון.

כל מי שהמחיר לא מוצדק בעיניו והוא באמת לא מוצדק שיקנה את האייפוד ויחיה חיים מאושרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים