עבור לתוכן

האם שווה לי למשכן את הבית בשביל ZVM?

Featured Replies

פורסם

היי, האם שווה לי להשקיע כל כך הרבה כסף בשביל ה ZVM?, אני מחפש נגן שיפיק את האיכות המקסימלית מהשיר וידגיש את התדרים הנמוכים (לא בצורה עמוקה)

אני יודע שה IPOD VIDEO הוא נגן טוב, עכשיו השאלה היא האם אני יכול להסתפק ב IPOD ב 1650 ש"ח ואני לא צריך להשקיע עוד 550 ש"ח בשביל ה ZVM?

תודה :)

נ.ב., לא ממש ניראה לי שאני אשתמש בנגן לסרטים, כי יש לי את ה PSP, ואני לא משתמש בו לסרטים.

• תגובות 66
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. איפה ראיתה את ה-IPOD G5 במחיר כזה ואת הZV :M במחיר כזה זה ממש זול

ב. לא גם לIPOD יש איכות צליל ממש טובה (100% יתחיל פה דיון מעמיק על איכות הסאונד ויהיה גם קללות קשות חחח)

לכל אלה ששונאים את ה-IPOD ולכל אלה שחולים על ה-IPOD נא לא להתחיל פה דיון מה יותר טוב זה די ברור שה-ZVM יותר טוב (לא בכל כך הרבה אבל יותר טוב)

אני חושב שאם אתה לא אודיופיל כבד אתה תהנה מאוד מה-IPOD

פורסם
  • מחבר

א. איפה ראיתה את ה-IPOD G5 במחיר כזה ואת הZV :M במחיר כזה זה ממש זול

ב. לא גם לIPOD יש איכות צליל ממש טובה (100% יתחיל פה דיון מעמיק על איכות הסאונד ויהיה גם קללות קשות חחח)

לכל אלה ששונאים את ה-IPOD ולכל אלה שחולים על ה-IPOD נא לא להתחיל פה דיון מה יותר טוב זה די ברור שה-ZVM יותר טוב (לא בכל כך הרבה אבל יותר טוב)

אני חושב שאם אתה לא אודיופיל כבד אתה תהנה מאוד מה-IPOD

אמ...

ניראה לי שכאן מתחילה הבעייה שלי,

אם למשל חסר לי צלי מסויים של באס בשיר, אני מתבאס מהמכשיר...

ואני לא ממש יודע אם אני מוגדר אודיופיל כבד, אבל אני אודיופיל.

רגע..., אם אני יכול להבדיל בין שיר עם 128 ביט לבין שיר עם 192 ביט, אני נחשב כבד?

ואני פשוט צריך לדעת אם ה IPOD יוכל להחזיק אודניות מקצועיות של סנהייזר HD205.

וד"א, ה IPOD בעיקרון נמכר ב 1740 בנעה מחשבים, אבל אני משלם במזומן, אז זה יוצא 1650.

פורסם

מה דעתך על X5L?

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על X5L?

שמעתי אותו, וחסר לי בו התדרים הנמוכים, הוא לא יורד יותר מ60HZ, וזה ממש חסר לי בצליל.

פורסם

הבנתי

אז אני מעריך שתסתפק בIPOD

550 שקל לא שווים את ההבדל ביניהם

פורסם
  • מחבר

הבנתי

אז אני מעריך שתסתפק בIPOD

550 שקל לא שווים את ההבדל ביניהם

אוקיי, תודה רבה :)

אם אני לא משתמש ברדיו או במטען אז הפיצ'רים של ה creative חסרי ערך בשבילי...

פורסם

אתה כמוני אודיופיל מתחיל חחח סבבה ה-IPOD באמת יהיה לך טוב

אודיופיל אמיתי מבדיל בין 320 ל400 או משו כזה בין 128 ל192 זה דיי קל להבדיל כי הם באיכות לא משו אבל בגבוהים יותר קשה להבדיל בקיצור ברוך אתה למועדון האודיופילים המתחילים חחח

פורסם
  • מחבר

אתה כמוני אודיופיל מתחיל חחח סבבה ה-IPOD באמת יהיה לך טוב

אודיופיל אמיתי מבדיל בין 320 ל400 או משו כזה בין 128 ל192 זה דיי קל להבדיל כי הם באיכות לא משו אבל בגבוהים יותר קשה להבדיל בקיצור ברוך אתה למועדון האודיופילים המתחילים חחח

חחחח, תודה :)

אני שמח להיות כאן :)

פורסם
  • מחבר

ד"א תגידו,

שווה למכור את ה IAUDIO U3 שלי ב650 ש"ח

ועם זה לקנות את ה ZVM, או ששווה לי להשאר על IPOD וה U3?

פורסם

זה כבר תלוי בך אבל האמתי אני הייתי מוכר את ה-U3 וקונה IPOD למה צריך 2 נגנים?

פורסם
  • מחבר

זה כבר תלוי בך אבל האמתי אני הייתי מוכר את ה-U3 וקונה IPOD למה צריך 2 נגנים?

השאלה היחידה היא האם שווה לי לזרוק את ה 250 ש"ח הפרש בין מה שקניתי לבין מה שאני מוכר?

פורסם

השלה היא האים אתה תישתמש בכלל ב-U3 אחרי שתיקנה את ה-IPOD זה דיי מפגר להחזיק 2 נגנים אם אותה מטרה בדיוק!!!

פורסם
  • מחבר

השלה היא האים אתה תישתמש בכלל ב-U3 אחרי שתיקנה את ה-IPOD זה דיי מפגר להחזיק 2 נגנים אם אותה מטרה בדיוק!!!

צודק, תודה על העזרה :)

פורסם

250 הפרש זה לא נורא

המחירים נופלים מהר ככה ש250 זה סבבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים