פורסם 2002 בספטמבר 3023 שנים ולמשחקים??עם מעט הניסיון שיש לי בטרקבול הוא אמנם יותר מדויק ונוח אבל הוא לא מאיט את התגובה/תזוזה כמו בעכבר רגיל?(או שזה שוב שאלה של הסתגלות?)בהחלט שאלה של הסתגלות, ולפי דעתי התגובות בטראקבול פשוט מהירות הרבה יותר...
פורסם 2002 באוקטובר 223 שנים אחרי המלצות כאלה לטרקבול איך יכולתי לא לנסות באופיס דיפו בתצוגה 3 דגמים ולכולם מכנה משותף כולם חסרי כדור טרקבול בלי בול : אאני אוהב חברות שלוקחות את עצמן ברצינות
פורסם 2002 באוקטובר 323 שנים אז תבקש בכלך זאת לנסות אותו, דבר שאני חושב שחשוב אם כי אל תצפה להתרגל אל העכבר כבר שם אני בטוח שאפילו האחיזה תראה לך מאד משונה בהתחלה...
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים אני לקחתי סיכון, וזה לא היה סיכון קל, העכבר שקניתי בזמנו עלה 490 שקל, ובכל זאת לקחתי תסיכון, ואני מודה מאד על הסיכון הזה... כאמור אני נהנה מכל רגע...
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים ראיתי מבצע עכבר של מיקרוסופט אופטי לייזר עם USB רק 80 שקל.פנו אליי באיסיקיומ אגיד לכם איפה
פורסם 2002 באוקטובר 423 שנים הממ אתה יכול להגיד כאן..אמנם המקום לא לוח לפרסומות, אבל מידע כזה אפשר לחלוק עם כולם.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אלחוטיים לא תמיד הכי טובים למשחקים.היום בכל אופן הייתי הולך על לוג'יטק MX500 שהוא אופטי ונוח ויפה בטירוף עם עיצוב חדש ועל מיני טכנולוגיות חדשות.עולה כמעט 300 ש"ח.
פורסם 2002 באוקטובר 523 שנים אכן, כרגע הוא אמור להיות העכבר האופטי הטוב ביותר כיום (לא אלחוטי) ואני מקווה שייתן פייט יפה לדיואל אופטיקל מבחינת חלקות תנועה שכרגע הוא פשוט שולט בה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.