פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים שלום! יש לי עבר רגיל של ACER והוא לא רע. ובמלא מקומות אומרים שחייב לקנות עכבר אופטי! כדי לקנות אופטי? אלחוטי יותר טוב? שניהם ביחד?
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים לא ראיתי הרבה אלחוטיים זה שראיתי היה גרוע והיה ללא קליטה גרוע אני לא רואה שום סיבה לקנות אלחוטי אלה אם כן יש בעייה של מרחקאופטי לעומת זה, זה "ה"דבר אחרי שנים שכל פעם אחרי חודש נהרס לי העכבר וגם אז הוא היה גרוע החלפתי לאופטי של LOGITECH וכבר שלוש שנים אני מרוצה אני ממליץ בחום אל אופטיאלחוטי רק אם יש בעייה
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אופטי אלחוטי ? ביקורת ראשונה אצלינו באתר. ביקורת שנייה באתר. רק אופטי ? יש גם באתר... השוואה מה כדאי ? אפילו זה יש כאן...טראק בול אופטי אלחוטי הכי שווה כאן...
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אופטי אלחוטי ? ביקורת ראשונה אצלינו באתר. ביקורת שנייה באתר. רק אופטי ? יש גם באתר... השוואה מה כדאי ? אפילו זה יש כאן...טראק בול אופטי אלחוטי הכי שווה כאן... לא ראיתי את כל אלה למרות שאני מרוצה מהעכבר שלי גרמתם לי יותר לא לרצות אלחוטי אבל הרבה יותר לרצות טראק בול אבל כמו שאמרתם בכתבה הטראק בול מפחיד אותי הם די יקרים ואני לא בטוח שהם יהיו נוחים לי
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים הכל עניין של התרגלות פשוטה שגם אני עברתי אותה... אחרי זה זה פשוט תענוג אמיתי...
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים מחבר אני חיפשתי באינטרנט ויש לי שאלה?זה עכבר טוב? http://www.iogear.com/products/product.php?Item=GME421
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים הכל עניין של התרגלות פשוטה שגם אני עברתי אותה... אחרי זה זה פשוט תענוג אמיתי... אכשיו אני כבר חושב אל זה ברצינות רק רציתי לדעת למה טוב טראק בול אלחוטי אם בכל זאת הוא לא זז ומנסיון שלך איפה עדיף שתיהיה הגלגלת ימין, שמאל או מרכז לפותח הדיון סליחה שאני מתעלק לך אל הדיון
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אני חיפשתי באינטרנט ויש לי שאלה?זה עכבר טוב? http://www.iogear.com/products/product.php?Item=GME421 :-Xחרא של עכבר!!!!אל תקנה!תקח מחברה איכותית כמו מיקרוסופט או LOGITECH
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים הכל עניין של התרגלות פשוטה שגם אני עברתי אותה... אחרי זה זה פשוט תענוג אמיתי... אכשיו אני כבר חושב אל זה ברצינות רק רציתי לדעת למה טוב טראק בול אלחוטי אם בכל זאת הוא לא זז ומנסיון שלך איפה עדיף שתיהיה הגלגלת ימין, שמאל או מרכז לפותח הדיון סליחה שאני מתעלק לך אל הדיון אני קונה כמעט תמיד אלחוטי כי גםן ככה יש לי מפלצת חוטים מאחורי המארז... חוץ מזה רציתי את הטראק בול עם הכדור הכי גדול כדי לקבל תנועה חלקה וטובה ככל האפשר וזה היה הטראקבול שמצאתי... הכי יקר אגב...
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים מה אתם אמורים על ה mx 500 ? נראה תותח והביקורות משבחות אותו .הוא יגיע לביקורת באתר ?נ.בהרבה זמן לא הייתה כתבה חדשה ב אתר .
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים מה אתם אמורים על ה mx 500 ? נראה תותח והביקורות משבחות אותו . הוא יגיע לביקורת באתר ? נ.ב הרבה זמן לא הייתה כתבה חדשה ב אתר .
פורסם 2002 בספטמבר 2923 שנים ולמשחקים??עם מעט הניסיון שיש לי בטרקבול הוא אמנם יותר מדויק ונוח אבל הוא לא מאיט את התגובה/תזוזה כמו בעכבר רגיל?(או שזה שוב שאלה של הסתגלות?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.