פורסם 2006 במאי 2319 שנים הטמרפטורה שלו במנוחה היא 47+- מעלות.... הרעש שהוא מוציא הוא בלתי נסבל אפילו במצב מנוחה, שלא לדבר על שאני נכנס למשחק!מה אני צריך לעשות-להחליף מאורר למעבד?להחליף מאוררים במארז?או שעדיף כבר להחליף למארז יותר איכותי ויותר טוב? (כרגע זה מארז ג'נרי עלוב ביותר...)לגבי התקציב- תגידו לי מה צריך להחליף ואני אראה כמה אני משקיע על כל רכיב.....תודה לעוזרים מראשנ"באני לא מתעסק עם מודים של מאוררים וכדומה...
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לדעתי קודם כל תנקה אבק ותשמן מאווררים(יש מדריך באתר)פעם הייתי מנקה אבק פעם ב-3 שבועות חודש והייתי מרוצה מכמות הרעש שהמחשב מפיק (2 מאווררי מארז ג'נריים+מאוורר מעבד סטוק+ספק ג'נרי)ועכשיו אני מתעצל ולא ניקיתי כבר 3 חודשים והרעש הורג אותי..אם לא יעזור:איזה מאווררים יש לך במארז וכמה ?אגב איזה רכיב במחשב נמצא על 47 מעלות ?
פורסם 2006 במאי 2319 שנים הניקוי(יסודי!) עושה את ההבדל ובגדולהשקעה של 250ש"ח:מאורר למעבדמאורר 120 למארזמאורר לכרטיס(אם צריך לא ראיתי את המפרט שלך)--------תוכנה שבאה עם הלוח או תוריד תוכנה שיודעת לשלוט על המאוררים=שקט וקור עד כמה שאפשר
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר זהו שבמארז הזה יש מקום רק לנדמה לי אולי שני מאוררים-ושל 80 ס"מ....הטמפרטורה היא של המעבד....לא בדקתי במאמץ, אבל אני זוכר שבקידוד זה עובר את ה-60 אם אני לא טועה.ניקוי אבק- זה לא פיתרון סופי, חוץ מזה שהמחשב יחסית חדש ומההתחלה הוא היה ככה, סימן שניקוי אבק לא הכי יעזור....עוד הצעות? תנו לינקים לרכיבים שצריך להחליף כדי שאני אדע מה כמה ולמה....תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 במאי 2419 שנים כן ניקוי עוזר-תנסה ותראה ולא זה לא פתרון סופיבהתאם לתקציב שלך:מאורר למעבד2X מאורררים של 80 אחד מוציא(העליון) ואחד מכניס(תחתון)
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר אני חושב שאין צורך להחליף מארז נכון??אם לא, יש לכם המלצה למאורר למעבד טוב (אני חושב Big Typoon)ועוד לשתיים-שלושה מאוררים של 80, (היום אני אבדוק בדיוק כמה מקומות של מאוררים יש לי ובאיזה גודל, אם זה שונה ממה שכתבתי אני אעדכן)תודה לעוזרים מראשנ"ביש לכם איזשהו מדריך איך להרכיב מאורר של מעבד ומאוררים של מארז? (יותר נכון להחליף ואז לשים)
פורסם 2006 במאי 2419 שנים תביא לינק עם תמונה של המארזBT מעולה וכו' אבל הוא יקראני יכול להמליץ לך על שלי(בדוק במפרט) שקט ומקרר בן ז...2 של 80 +1 קטן רגיל זה מעל הראשיותר מזה אתה תסבול מרעש
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר יש לך לינק לדברים שאני צריך? ושוב אני שואל-שווה לי להחליף למארז יותר איכותי-כמו הג'יגבייט 3D AURORA ואז אני גם מקבל 3 מאוררים של 120 שקטים.... או לעשות את מה שאתה אמרת? אם אפשר לינקים למוצרים שאני צריך בדיוק, איזה דגם מדויק של מאורר אני אשמח....
פורסם 2006 במאי 2419 שנים המארז של ג'גהביט מוגזם לדעתיאני יכול להמליץ לך לפי מה שאני מכירCoolerMaster Centurion 5 CAC-T05 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_862&products_id=6560+יש עליו ביקורת באתר-מארז מעולה!מגיע עם כל מה שצריך מבחינת איורורמאורר למעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=7598בכל אופן אם אתה קצר בתקציב לך על מארזים פשוטים יותר כמו של compucase ומאוורר למעבד של זלמן אבל ה 92מ"מ
פורסם 2006 במאי 2419 שנים אני לא יודע אם הוא יותר שקטאני כן יודע שהמאורר שהצעתי לך שקט מאוד בעבודה רגילה וגם שהוא מגביר את הסיבובים אוטו' לפי השימוש הוא עדיין שקט
פורסם 2006 במאי 2419 שנים מחבר וואי תודה אתה עוזר לי הרבה! רק עוד שאלה- יש לך המלצה למאוררים של 80 מ"מ שנחשבים לטובים ושקטים? ואז אני כבר אעשה את ההחלטה, אם ללכת עם מאוררים טובים ושקטים בתוכו (מארז איכותי וטוב), או ל"שדרג" את המארז שלי מבחינת מאוררים.... יש לך רעיון מה יותר עדיף? (לא רק מבחינה כספית) והאם זה בעייה להעביר מחשב ממארז אחד למשנהו?
פורסם 2006 במאי 2419 שנים בבקשה יש משהו אבל שכחתי את השם :s05: עדיף לא להעביר מארז(רק אם הוא ממש לא טוב) פשוט סדר לך סירקולציה כזו: מאוור מקדימה כמעט בכל המארזים אפשר-רק צריך לשלוף את הפאנל הקדמי המאורר הזה מכניס אוויר מאורר עליון מאחור מוציא עדיף 120 מאורר תחתון מאחור מכניס עדיף 120 מאורר טוב למעבד+משחה טרמית תסדר את הכבלים עד כמה שאפשר שלא יפריעו לסירקולציה תזכור שקיץ אז גם אם יהיה ב +60 זה בסדר(במאמץ)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.