עבור לתוכן

סקר:intel or amd

את\ה חובב של? 954 הצבעות

1. 1. את\ה חובב של?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני יקנה את המעבד הכי טוב לתקציב שאני מוכן להשקיע!

ואם ההפרשים בביצועים שוים לאותו המחיר או שזה משהוא שממש יהיה קטן אפילו אז ברור שאני ילך על המעבד של אינטל

כי אני תורם לארץ שלי

חוץ מיזה שאם המעבדים האלה מיוצרים בארץ אז אני יותר סומך עלייהם שלא קרה להם משהוא בדרך שישפיע על התפקוד של המעבד

***תקנו אותי אם אני טועה בקשר ל"מיוצרים בארץ" כי אין לי ממש מושג בקשר לזה***

בקיצור כשאני קונה אינטל אני גם מרגיש שאני תורם לכלכלה של הארץ(תלוי מה הכי טוב לתקציב שלי)

נראה לי שבילבלתי את עצמי עוד יותר :bash: :bash: :bash:

• תגובות 38
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בישראל לא מייצרים מעבדים של אינטל

רק שבבי Flash של אינטל

אבל מרכזי מו"פ (מחקר ופיתוח) שהצילו את התחת של אינטל, והקפיצו את הביצועים של המעבדים בעשרות אחוזים, נמצאים בישראל

חוצמזה שזה לא משנה אם המעבד מורכב / מיוצר בארץ, אחרי הכל הכסף הולך לאינטל, חלק ממנו חוזר בצורת השקעה או בצורת משכורות לארץ

פורסם

להעדיף חברה מסויימת על פני השניה לא אומר אוטומטית שאתה פאנבוי. אני מעדיף את AMD אבל כרגע יש לי P4, ועברתי אליו מאתלון XP.

למשל איך שאני מכיר את עצמי אני מסוגל פשוט לחכות עד שמוצר של AMD יהיה יותר חזק מזה של אינטל ולקנות אז. למשל אני רוצה לשדרג כבר עכשיו אבל אין לי כסף והזמן שכנראה אני אאסוף קצת כסף למחשב חדש, יהיה כבר אחרי שה-65NM של AMD יצא, ואז אני אראה השוואות, ואם אינטל עדיף אז אני אקנה אינטל.

כמו שאמרתי, אני מעדיף את AMD אבל אני אלך על אינטל בלי בעיה אם יהיה להם מוצר יותר בזמן שאני קונה.

פורסם

אני לא מעדיך לא את זה ולא את זה.

אני הצבעתי אינטל כי נכון להיום הם עדיפים אבל בכללי ממש לא איכפת לי, אני נהנה מהתחרות שלהם ואני מקווה שתהיה עוד יותר רצינית.

כי כום ירוויחו מזה.

פורסם
  • מחבר

, אני נהנה מהתחרות שלהם ואני מקווה שתהיה עוד יותר רצינית.

כי כולם ירוויחו מזה.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: זה נכון חביבי

פורסם

להיות חובב של חברה מסויימת זו מילה יפה של להיות פאנבוי ::)

אני ממש לא פאנבוי, אני הולך עם מה שמוביל בשוק אך עם מחירים שמתאימים לי.

בימים שקניתי את המחשב מה שבאמת היה כדאי ומשתלם לקנות הוא AMD3000+, כיום משתלם לקנות INTEL 920D.

אני לא פאנבוי של אף חברה.

כרגע אינטל מציעים מעבדים עם יותר תמורה לשקל ולכן הצבעתי להם.

:xyxthumbs:

אבל משום מה יש לי איזה נטייה ל AMD, כלומר הייתי רוצה ש AMD יובילו תמיד.

לא יודע למה, שונא קצת את אינטל, כנראה בגלל שהם כל כך נפוצים וכל ילד יודע מה זה פנטיום (חוץ מזה ומעבר לזה, כלום). :P

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

אבל משום מה יש לי איזה נטייה ל AMD, כלומר הייתי רוצה ש AMD יובילו תמיד.

לא יודע למה, שונא קצת את אינטל, כנראה בגלל שהם כל כך נפוצים וכל ילד יודע מה זה פנטיום (חוץ מזה ומעבר לזה, כלום). :P

אני בדיוק בדיוק כמוך

פורסם
r link=topic=183092.msg1583850#msg1583850 date=1148463544]

אני בדיוק בדיוק כמוך

אני הייתי כמו שנייכם.

עכשיו אני אינטל רק בגלל שהפיתוחים העיקריים שלהם כרגע זה בישראל ו..........

פורסם
  • מחבר

על הזין ישראל שוויץ ההולנד צ'כיה ברזיל ואירן אותי מעניין ביצועים ומקצועיות

כרגע אינעל (אינטל) מובילים אבל ש AMD יחזירו מלחמה אתם תראו מה זה אני יחכה מצידי שנתיים ולא יגע באינעל

פורסם

כי אתה טיפש.

פורסם
  • מחבר

טיפש? חבל שאתה אומר דברים כאלה רק אחרי המסך

פורסם

כרגע אינעל (אינטל) מובילים אבל ש AMD יחזירו מלחמה אתם תראו מה זה אני יחכה מצידי שנתיים ולא יגע באינעל

אתה קורא למשפט הזה "משפט חכם"?

פורסם

בכלל הת'רד הזה ברמה ממש נמוכה.

אני לא רוצה להעליב, אבל יש אנשים בפורום שהם מספיק גדולים כדי שההתנסחות שלהם לא תהיה זוועתית, ולא יהיו להם שגיאות כתיב.

כמובן שיש יוצאים מן הכלל.

והבהרה: זה לא שאני רוצה לרדת על אנשים. כשאני רואה הודעה כזאת "אני אקנה רק XXXX, הם שולטים!!!!!!111111", אני כזה :s07: :s07:.

זה פשוט מציק לי.

פורסם

זה לא סקר של דעת קהל על החברה אלה למי יש כיום תמעבד הכי טוב בגלל 55 אחוז אינטל אם הסקר היה לפני חצי abv90אחוז היו amd אין מה לעשות זאת דעת קהל, הסקר לא אומר כלום על שום חברה.רמה נמוכה.

פורסם

ממש שיקולים חשובים בקניית מעבד... :s07:

איך לא חשבתי על זה שהעסקת אלפי עובדים תיתן לי עבודה מהירה יותר בפוטושופ? :screwy:

לך תקנה מעבד אירני.

אנטיפטיות של אנשים מדהימה אותי עד גועל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים