פורסם 2006 במאי 2219 שנים קניתי 820 ההבדל בינו לבין 830 הוא כ80 ש"חהאם שווה ל"השקיע" עוד גרוש בשביל ה830
פורסם 2006 במאי 2219 שנים תגיד לי מי קונה היום 820 אם כבר 930 שהוא יותר זול מה 820 והוא הרבה יותר טוב 65NM ומהירות 3.0GHZוביכלל מי קונה מחשב עכשיו!?!? עוד חודש יש קונרו כאילו דה!!!
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר אחי אני אורז עכשיו את כל הדברים מחר על הבוקר אני אצלו במחסן פשוט הורג אותואני מאמין שהוא יסתדר איתיאחרת .....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים 930 יהיה מצוייןכבר אמרתי את דעתיאין טעם לחכות לקונרו אם אתה רק עוסק במשחקים אםא תה עובד בקידוד פה ז הכבר משהו אחר
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר לומר את האמת כבר כמעט שאין לי זמן לשחקואני מבטיח לך שחצי מהאנשים פה לא מנצלים את כל האפשריות שיש להם במחשבלדעתי מה שקורה זה מירוץ החימוש כמו שהיה לפני מלחמת העולם ה2כל אחד רוצה שיהיה לו הכי טוב לו בכדי שיספר לאחרים מה יש לו בתוך קופסת פח ולא בשביל שינצל אותה ב100%תחשוב על זה....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר חחחחחח היום קניתי חלקים ב2880 ש"חומחר (חחח כבר היום ) אני חוזר עד לבני ברק בשביל להחליף אותםהזבל מכר לי לוח שלא תומך בדואל ומעבד דואל צחוק הגורל
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לומר את האמת כבר כמעט שאין לי זמן לשחקואני מבטיח לך שחצי מהאנשים פה לא מנצלים את כל האפשריות שיש להם במחשבלדעתי מה שקורה זה מירוץ החימוש כמו שהיה לפני מלחמת העולם ה2כל אחד רוצה שיהיה לו הכי טוב לו בכדי שיספר לאחרים מה יש לו בתוך קופסת פח ולא בשביל שינצל אותה ב100%תחשוב על זה....אחת התגובות היותר שטוטיות שראיתי בפורום של האתר הזה!!דרך אגב צריך לעשות תחרות של ההודעה הגרועה ביותר!!עם כל מיני קטגוריות פאן בוי,לא קשורים,קרועים וכו'....יהיה לזה עיניין!! חחחחח
פורסם 2006 במאי 2319 שנים חחחחחח היום קניתי חלקים ב2880 ש"חומחר (חחח כבר היום ) אני חוזר עד לבני ברק בשביל להחליף אותםהזבל מכר לי לוח שלא תומך בדואל ומעבד דואל צחוק הגורליכול להיות שהוא תומךפשוט צריך לעדכן ביוס
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לא דיברתי על הלוח הזה ספציפית (לא ראיתי מה יש לו) בגלל זה אמרתי יכול להיותיש לוחות שרק עדכון ביוס מסדר תמיכה בDC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.