עבור לתוכן

קניתי (בזכותכם) את המצלמה (S2) , צריך עצות\טיפים ומספר שאלות.

Featured Replies

פורסם

לא לקנות מ CAMERA!

השם של החנות באמת זה פוטו ניסים ירושלים או משהו כזה והוא מוחר משומשות ואומר שהן חדשות!גנבים לא כדאי גם אם הכי זול שם.

אפשר לקנות ב EBAY

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי שם אתמול ,בסוף לא קניתי ממנו כי לא הסתדרנו במחיר אבל הוא לא ניסה לעבוד עלי.

הוא אמר לי בפירוש שאין לו S2 חדשה אלא מחודשת .

פורסם

אין עכשיו.

הוא לא מקבל משלוחים חדשים?

תחכו שבועיים ...תיהיה לכם מצלמה חדשה ..

בלינק מצויין בפרוש מצלמה חדשה.

פורסם

אבא שלי עובד בבית ספר לצילום והוא רצה לקנות משם מצלמה כלם אזהירו אותו שהם רמאים וגם פוטו ניסים (שזה השם האמיתי של החברה) ידוע כרמאי

פורסם

טוב לדעת ;D

אבל למה אתם חושבים שהמצלמות שהוא מוכר הם מחודשות/משומשות? רואים שהמצלמה באה עם סריטות או מה?

פורסם

http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=797

רשום חדש וזה לא חדש 100% זה המחיר הכי זול שיש וזה לא מיבצע זה קבוע ככה וגם שם שיצא לחנות אחרי הרבה שנים שהם עושים את התרגיל הזה וזה רק דוגמה אחת.במקרה שתזמין מצלמה שיש להם גם חדש וגם משומש הם יכולים להביא לך משומש במקום חדש בלי להגיד לך וזה קרה כמה פעמים

פורסם

זאת החנות היחידה שמוכרת את הA620 עם אחריות של קרט 3 שנים במחיר נורמלי.

בדקתי באתר וזה בא ככה: A620 +כרטיס זיכרון 1GB ותיק +אחריות 3 שנים ב1700 ש"ח.

התקשרתי לסניף בת"א והם אמרו שיש להם את המצלמה במלאי, שאלתי אם זה מחודש הם אמרו שלא.

האדם שדברתי איתו ענה באופן לא אדיב כזה זה היה די מעצבן.

בכל אופן, מה אתם ממליצים לקנות מהם או לא שווה את הסיכון?

פורסם

רשום חדש וזה לא חדש 100% זה המחיר הכי זול שיש וזה לא מיבצע זה קבוע ככה וגם שם שיצא לחנות אחרי הרבה שנים שהם עושים את התרגיל הזה וזה רק דוגמה אחת.במקרה שתזמין מצלמה שיש להם גם חדש וגם משומש הם יכולים להביא לך משומש במקום חדש בלי להגיד לך וזה קרה כמה פעמים

אוקיי אבל איך עלית על זה שהם מוכרים מחודשים? הם אמרו לך? או שזאת השערה?

פורסם

בהתחלה לא חשבתי על זה אחרי זה אבא שלי דיבר עם אנשים בבית בפק והם אמרו לו (נתחשב בזה שיש שם כאלה שצילום זה העבודה שלהם ושהם קנו הרבה מצלמות ושהם יודעים יותר מהרוב פה) אחרי שהם אמרו ראיתי שבאמת משהו מוזר ושהמחיר זול יותר מבחנויות אחרות ומקבלים יותר (ברור לך שזה לא הגיוני). אני אישית חושב שאם כמה אנשים שמבינים בזה אמרו לא לקנות משם באמת לא כדאי לקנות (והם הדגישו את זה שהם מוחרים משומשות)

פורסם

אה הבנתי... האמת שאתה צודק, הפוטו ניסים הזה באמת מוכר מחודשות אם ככה, כי גם איזו חברה של אמא שלי באה עם מצלמה אלינו אתמול וממש היה כתוב לה למטה בקטן מאוד שהיא רפשביש (רק באנגלית) ועכשיו שהיא שמה לב לזה היא כניראה הולכת לנסוע לירושלים שוב בשביל זה... איזה בעסה :P

פורסם

אתמול הייתי שם, באתי לקנות את המצלמה אבל היתה בעיה..

חרגתי מהמסגרת של הכרטיס אשראי, אבל לפי מה שאני רואה פה זה היה לטובה.

HuGeMouTh כתבת : "והם הדגישו את זה שהם מוחרים משומשות", אתה בטוח משומשות ולא מחודשות?

פורסם

משומשות ומחודשות זה אותו דבר

מחודש זה משומש שעבר שיפוץ קל שיראה חדש.

פורסם

מחודשת זה דבר שהחזירו במיסגרת האחריות מכל סיבה שהיא ,אפילו אם לא השתמשו בזה.

אסור ליצרן למכור אותה כחדשה, אבל היא לא חייבת להיות משומשת.

פורסם

אה הבנתי... האמת שאתה צודק, הפוטו ניסים הזה באמת מוכר מחודשות אם ככה, כי גם איזו חברה של אמא שלי באה עם מצלמה אלינו אתמול וממש היה כתוב לה למטה בקטן מאוד שהיא רפשביש (רק באנגלית) ועכשיו שהיא שמה לב לזה היא כניראה הולכת לנסוע לירושלים שוב בשביל זה... איזה בעסה :P

פוטו ניסים זה camera ?

ואם כן איפה בדיוק רשום שהיא רפשביש ?

אתה יכול להוכיח את מה שכתבת?

חשוב לי לדעת את האמת.

קניתי שם לא מזמן מצלמה.

בכלל יש מצב שאתם יכולים לגבות את הטענות שלכם?

פורסם

פוטו ניסים זה camera ?

ואם כן איפה בדיוק רשום שהיא רפשביש ?

כן פוטו ניסים זה קאמרה בירושלים... ואני יודע שזה הוא כי אני שם לב שעל הקופסא יש מדבקה עם השם הזה מהמקום שהיא קנתה את המצלמה שלה

זה רשום איפה שהמספר הסריאלי של המצלמה

שמעו אני עכשיו הבנתי שהבן אדם הוא פשוט מפעל ליצור מצלמות מחודשות :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים