פורסם 2006 במאי 2219 שנים יש לי מעבד A64 3200+ וניס E6 באתר הרשמי של AMD רשום שבדור הזה של המעבדים יש כ-114 מליון טרנזיסטוריםובתוכנה EVEREST UE 2006 רשום שיש 68.5 מליון זה הגיוני??האתר הרישמי: http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487%5E9492,00.htmlתמונה מצורפת.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2219 שנים חפיףףףף למה אתה צריך כל כך הרבה טרנזיסטורים, 1-2 מספיקים בשביל לשמוע רדיו וקלטות, מה גם ש-MP3 זה ה-דבר היום...אבל אם בכל זאת אתה מרגיש שרימו אותך, תחזור לחנות עם החשבונית ותבקש שיביאו לך בקופסא את שאר הטרנזיסטורים שחייבים לך...בהצלחה אחי!!
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אמינה אבל תמיד יש פעם ראשונה..ואני עם P4 רשום לי 125 (כמה שצריך להיות) כנראה סתם טעות..
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר אההה פשוט לא הבנתי על מה ולמה האוורסט הזאת מחליטה לבד דברים חשבתי AMD התבלבלו חחחח טוב תודה אחים שלי לילה טוב מחר צריך לקום מוקדם המש"קית נפגעים באה בבוקר... כןכן כיף להיות פצוע של צה"ל (טוב צה"ל לשעבר) מפנקים אותנו הפצועים חחח........... עריכה:^^^^ ואם זה כפי שאתה אומר למה לא רשום באתר של AMD?... =\
פורסם 2006 במאי 2219 שנים חפיףףףף למה אתה צריך כל כך הרבה טרנזיסטורים, 1-2 מספיקים בשביל לשמוע רדיו וקלטות, מה גם ש-MP3 זה ה-דבר היום... אבל אם בכל זאת אתה מרגיש שרימו אותך, תחזור לחנות עם החשבונית ותבקש שיביאו לך בקופסא את שאר הטרנזיסטורים שחייבים לך... בהצלחה אחי!! חחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: אחי הרגת אותי!!!!!!!!!!!!!!!! גדול!!
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו לא שמתי לב לתגובה הזאת!!! ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב עכשיו באמת לילה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.