פורסם 2006 במאי 2219 שנים אני צופה גם בעונה הרבעית של VOYAGER וגם בעונה הרבעית של אנטפריזורציתי לישאול כמה עונות יש בכל סידרה?ועל איזה תחליפים אתם ממליצים לSTAR TREK ?אני אוהב את VOYAGER יותר מאנטרפריז אבל אני מחפש סידרה בסיגנום אם יותר מילחמה ופחות דיבורים
פורסם 2006 במאי 2219 שנים voyager sux monkey ballsתראה את DS9 ואת TNG.ENT רק עונה שניה רביעית.ובתור תחליף תנסה את Babylon 5.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים voyager sux monkey ballsתראה (רק) את DS9 ואת TNG. (לדעתי רק שתי העונות האחרונות של TNG, עם הבורג)ENT רק עונה שניה רביעית. (אחרי כמה פרטים בודדים הפסקתי להסתכל בזה, משעמם ברמות)ובתור תחליף תנסה את Babylon 5. (לא ראיתי יותר מפרק אחד :-X)עריכה:מה הקשר לאקטואליה ותרבות ??
פורסם 2006 במאי 2219 שנים העונה הרביעית של ENT = העונה הטובה ביותר של כל סדרת טרק שהיא.מני קוטו(ST - דורות) פשוט אמן, החזיר עטרה ליושנה וחבל שזה נגמר.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר voyager sux monkey ballsתראה את DS9 ואת TNG.ENT רק עונה שניה רביעית.ובתור תחליף תנסה את Babylon 5.DS9 =חלל עמוק 9? כי אם כן אני לא אוהב את חלל עמוקומה זה TNG ? ואת בבילון אני לא אוהב אני מחפש סידרה שתיהיה יותר קרובה לSTAR WARS מאשר STAR TRAK אבל אין לי מוסג אם קימת אחת כזות?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים DS9 =חלל עמוק 9? כי אם כן אני לא אוהב את חלל עמוקלא אוהב את DS9?BAN HIM!!!!TNG = הדור הבא
פורסם 2006 במאי 2219 שנים באטלסטאר גלקטיקה נחמד אבל לא מתרומם מעל לרמת העניין הממוצעת , לא מלהיב , אקשן צפוי חרוש ולעוס , אני אוהב סטארגייט. , אולי גם סנטימנטים ראיתי את כל הפרקים אי פעם
פורסם 2006 במאי 2319 שנים הדבר שאני אוהב בבאטלסטאר גלקטיקה שהם נלמים נכון פיסקלית לחלל חחח איזה דברי פיזיקאי נדב , רק עתודאי יכול לחשוב על זה בסדרת SciFi
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לחימה נכונה בחלל זה נורא חשוב! (וגם נראה מאגניב) למרות שגם הם מפשלים קצת מידי פעם
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לחימה נכונה בחלל זה נורא חשוב! (וגם נראה מאגניב) למרות שגם הם מפשלים קצת מידי פעםאכן זה בדיוק למה אהבתי את freespace וechelon.מכניקה ניוטונית בסיסית זה חובה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.