עבור לתוכן

Intel דחו את השיווק של מעבדי 45nm:

Featured Replies

פורסם

כזכור לנו, המעבדים שאמורים "לחדש" את מעבדיי ה Conroe (שאף הם לא יצאו עדיין) הם אותם המעבדים, רק מיוצרים בליטוגרפיה של 45 ננומטר.

מידיעות קודמות אנו זוכרים שהתאריך ההשקה של המעבדים הללו אמור להיות ברבעון השני של שנת 2007.

האתר The Inquirer מדווח כי Intel תדחה את ההשקה של המעבדים האלא עד לרבעון הראישון של שנת 2008. הסיבות לכל אינן מובנות.

:nixweiss:

• תגובות 45
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WOW

הרבה..חבל :bash:

מעניין מה הסיבה

פורסם

מה ל2008 מה הם דפוקים?

פורסם

לדעתי הם לא רוצים לחזור על אותה טעות שהם עשו השנה.

יש להם טונות של מעבדי 90nm שכבר יוצרו ואין מה לעשות איתם, והיציאה של הקונרו ושל ה 65 ננו רק גורעת ממצב הקנייה שלהם, ככה שעדיף להם למכור כמה שיותר 65 ננו ואז לעבור ל- 45.

ד"א, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ק.גת והוא סיפר לי על ה- 45 ננו, הבנתי שבפיניקס כבר התחילו לעבוד עליהם

פורסם
  • מחבר

^^^

הגיוני...

זה יתן ל AMD עוד זמן להתארגן.

פורסם

להוציא טכנולוגיות חדשות בקצב מסחרר זה לא תמיד חכם.

צריך לתת לטכנולוגיה אחת לתפוס, למכור כמה שיותר ואז להכניס את הטכנולוגיה החדשה.

אם אינטל תכניס מיד את ה-45 ננומטר, אף אחד לא יקנה את ה-65 ננומטר ובטח ובטח שלא את ה-90 ננומטר.

פורסם

חבל :-\

פורסם
  • מחבר

להוציא טכנולוגיות חדשות בקצב מסחרר זה לא תמיד חכם.

צריך לתת לטכנולוגיית אחת לתפוס, למכור כמה שיותר ואז להכניס את הטכנולוגיה החדשה.

אם אינטל תכניס מיד את ה-45 ננומטר, אף אחד לא יקנה את ה-90 ננומטר ובטח ובטח שלא את ה-65 ננומטר.

מה לעשות שיש 2 חברות עיקריות, ושיש ביניהם תחרות.

ככה שאם חברה אחת תרצה לעצור על טכנולוגיה אחת ולהשאר ולפתח אותה, החברה השניה תנצל את זה ותפתח טכנולוגיות חדשות וכו' וכו'...

פורסם

בינתיים אינטל נמצאת ביתרון קטן (לפחות עד צאת דור ה-65 ננומטר של AMD), היא יכול להרשות לעצמה לדחות קצת את הטכנו' החדשה, כדי לתת לשוק לעכל קצת את הקונרו ב-65 ננומטר.

פורסם

אז שלא יקנו את ה90 ו60 שלהם boohoo

למה לעשות עלינו מונופול פעם אחת שיתנו משהו טוב אפשר לחשוב שהם בחובות והולכים לפשוט רגל או משהו

פורסם

ממה הם יחיו אם לא יקנו את ה-65 ו-90 ננומטר שלהם? :s07:

פורסם

אז שלא יחיו

למי אכפת יש את amd

פורסם

פאנבוי? כןן, כן, כןןן!

אתה חושב ש-AMD, היא חברה שמיועדת לאנשים נזקקים? נראה לך שאם תהיה להם אופציה הם לא ירצו להפוך למונופול?

מחסור בתחרות רק תזיק, לא משנה מי מנצח בתחרות, כל עוד לא תהיה אחת כזו אנחנו במצב רע.

פורסם

(רק אני מריח פה פאנבוי?)

אם אתה מוכן לשלם 3000 שקל עבור מעבד שאינטל תוציא ב1500 שקל ויתן יותר ולוותר על התחרות, כלומר עוד יותר מחירים גבוהים, אז באמת מי צריך את אינטל.

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :s07:

פורסם

יש לי לפעמים תחושה שאינטל מונהגת על ידי שחמטאי רוסי מסומם ושיכור שמוציא 65% מרווחי החברה על וודקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים