פורסם 2006 במאי 2219 שנים כזכור לנו, המעבדים שאמורים "לחדש" את מעבדיי ה Conroe (שאף הם לא יצאו עדיין) הם אותם המעבדים, רק מיוצרים בליטוגרפיה של 45 ננומטר. מידיעות קודמות אנו זוכרים שהתאריך ההשקה של המעבדים הללו אמור להיות ברבעון השני של שנת 2007. האתר The Inquirer מדווח כי Intel תדחה את ההשקה של המעבדים האלא עד לרבעון הראישון של שנת 2008. הסיבות לכל אינן מובנות.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים לדעתי הם לא רוצים לחזור על אותה טעות שהם עשו השנה.יש להם טונות של מעבדי 90nm שכבר יוצרו ואין מה לעשות איתם, והיציאה של הקונרו ושל ה 65 ננו רק גורעת ממצב הקנייה שלהם, ככה שעדיף להם למכור כמה שיותר 65 ננו ואז לעבור ל- 45.ד"א, אני מכיר מישהו שעובד באינטל ק.גת והוא סיפר לי על ה- 45 ננו, הבנתי שבפיניקס כבר התחילו לעבוד עליהם
פורסם 2006 במאי 2219 שנים להוציא טכנולוגיות חדשות בקצב מסחרר זה לא תמיד חכם.צריך לתת לטכנולוגיה אחת לתפוס, למכור כמה שיותר ואז להכניס את הטכנולוגיה החדשה.אם אינטל תכניס מיד את ה-45 ננומטר, אף אחד לא יקנה את ה-65 ננומטר ובטח ובטח שלא את ה-90 ננומטר.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר להוציא טכנולוגיות חדשות בקצב מסחרר זה לא תמיד חכם.צריך לתת לטכנולוגיית אחת לתפוס, למכור כמה שיותר ואז להכניס את הטכנולוגיה החדשה.אם אינטל תכניס מיד את ה-45 ננומטר, אף אחד לא יקנה את ה-90 ננומטר ובטח ובטח שלא את ה-65 ננומטר.מה לעשות שיש 2 חברות עיקריות, ושיש ביניהם תחרות.ככה שאם חברה אחת תרצה לעצור על טכנולוגיה אחת ולהשאר ולפתח אותה, החברה השניה תנצל את זה ותפתח טכנולוגיות חדשות וכו' וכו'...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים בינתיים אינטל נמצאת ביתרון קטן (לפחות עד צאת דור ה-65 ננומטר של AMD), היא יכול להרשות לעצמה לדחות קצת את הטכנו' החדשה, כדי לתת לשוק לעכל קצת את הקונרו ב-65 ננומטר.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אז שלא יקנו את ה90 ו60 שלהם boohooלמה לעשות עלינו מונופול פעם אחת שיתנו משהו טוב אפשר לחשוב שהם בחובות והולכים לפשוט רגל או משהו
פורסם 2006 במאי 2219 שנים פאנבוי? כןן, כן, כןןן!אתה חושב ש-AMD, היא חברה שמיועדת לאנשים נזקקים? נראה לך שאם תהיה להם אופציה הם לא ירצו להפוך למונופול?מחסור בתחרות רק תזיק, לא משנה מי מנצח בתחרות, כל עוד לא תהיה אחת כזו אנחנו במצב רע.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים (רק אני מריח פה פאנבוי?) אם אתה מוכן לשלם 3000 שקל עבור מעבד שאינטל תוציא ב1500 שקל ויתן יותר ולוותר על התחרות, כלומר עוד יותר מחירים גבוהים, אז באמת מי צריך את אינטל. :kopfpatsch:
פורסם 2006 במאי 2219 שנים יש לי לפעמים תחושה שאינטל מונהגת על ידי שחמטאי רוסי מסומם ושיכור שמוציא 65% מרווחי החברה על וודקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.