עבור לתוכן

המלצה ל- רשת ביתית אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

יש לי בבית 2 מחשבים...

הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר..

ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... :) זה יוצא יותר מ25 מ'...

חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית..

וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה...

לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם???

מה אתם אומרים??

תודה

פורסם

הכל עדיין חדש ואני מאמין שיהיה יקר מאוד .

מרחק של 25 מטר ממש לא אמור להפריע לכבל רשת מסוכך תקני.

אפשר למתוח כבלי רשת לאורך ביניין עד 150 מטר ללא בעיות. לדעתי עליך לשקול שוב את השיטה.

פורסם

קוראים לזה IEEE 802.11b או בשמו היותר קליט wi-fi. וזוהי רשת מקומית על גבי גלי רדיו.

רוחב הפס הוא 11 Mbps.

זה נושא מאוד חם בעולם היום. בעשרות סניפי סטאר-בקס בארה"ב אתה יכול להיכנס עם המחשב הנייד שלך ולהתחבר לאינטרנט דרך הרשת האלחוטית המקומית, תמורת תשלום כמובן. יש אפילו בחור עם חזון שמסתובב בנ"י עם רכב מסחרי שעליו מורכבת אנטנה ומציע אינטרנט אלחוטי חינם ליושבי בתי הקפה.

פורסם

חבל שמחקת זה רק היה דוגמא בשביל להסביר לו איפה לחפש.

פורסם

שמע, יש לי בדיוק אותו מצב כמו אצלך (ממ"ד והכל) ופשוט השגנו כבל מאד ארוך.... והוא עובר חריץ שנותר בין הדלת למשקוף.

מה שכן, תדאג שלפחות אחד מהכרטיסים שיושבים על הקו הזה יהיו איכותיים (3COM למשל) כי כנראה במרחק כזה האות כבר חלש וצריך כרטיס טוב (לנו היו בעיות עם REALTEKים למינהם והכל הסתדר עם ה3COM)

פורסם

מערכת אל חוטית של שני מחשבים תעלה לך כמעט 2000 שח !

אני מצטרף להמלצה של כבל ארוך !

וכל מה ש Ewingum כתב לגבי כרטיסי הרשת הוא חשוב מאד !!!!!!!!!

פורסם

אל תתפסו אותי במילה אבל קראתי שהתדרים שהרשתות האלו משתמשות בהם נמצאות בשימוש הצבא או חברות הסלולר

ולכן יש איתם בעיה מסוימת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים