פורסם 2006 במאי 2219 שנים היי בואו נהפוך אץת זה לת'רד ההזוי של הלילה... איזה מושפע חלאס להיות ילדים קטנים COBRA CHOPPER תלמד כבר לכתוב בכיתה א' לא היה לי שגיאות כמו שלך
פורסם 2006 במאי 2219 שנים איזה מושפע חלאס להיות ילדים קטנים COBRA CHOPPER תלמד כבר לכתוב בכיתה א' לא היה לי שגיאות כמו שלך ילדים קטנים? אמממ.....ילדים קטנים? Best check ya self
פורסם 2006 במאי 2219 שנים ילדים קטנים? אמממ.....ילדים קטנים? Best check ya self נכון אני בן 14 אבל אני לא מתנהג כמו איזה ילד בן 3 מושפע (כמוך )
פורסם 2006 במאי 2219 שנים נכון אני בן 14 אבל אני לא מתנהג כמו איזה ילד בן 3 מושפע (כמוך ) מושפע ממה?הא? מכלום. So sit tight , and STFU , K, TNX
פורסם 2006 במאי 2219 שנים חולה על ראפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפזה באמת רמה לא כמו הרוק והפריקים החננות והאנטישמים האלה (לא כולם חושבים כמוני כי לי מה שאני מבין הרוב פה פריקים) חחחח מצחיקים האנשים פה גם אני בסוטול אז ניקרעתי מצחוק Ganja הכי טוב !
פורסם 2006 במאי 2319 שנים Ganja הכי טוב ! צודק 100% !! רק דבר אחד, אנשים עשבו אותכם מראפ..... Psy ownz ! :yelclap: :jump:
פורסם 2006 במאי 2319 שנים ראפ זה דבר טוב50 CENT האטדיון רמת גן רק הוא על הבמה בלי כוסיות נטו ראפו35 אלף איש אם הידיים לשמיים מופעה ענק יהיה שם ילדים בני 13 בבקשה אך תבואו
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לא פירסמתי את ההודעה שלך עצמה אז זה לא כזה נוראחוץ מזה כמעט קיבלתי התקף לב בגללךאתה יודע כמה זה מלחיץ שכתוב יש לך הודעה חדשה? אולי עוד פעם עשו לי השתקה לשבוע זה ממש מלחיץ אותיבחור, אתה צריך גמילה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.