פורסם 2006 במאי 2219 שנים CPU AMD® Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / SempronSocket 939זה מהאתר של DFIhttp://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3613&CATEGORY_TYPE=INFINITY&SITE=US
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מתאיםרק כדי לוודא שיש תאימות מלאה תבקש שבחנות יעדכנו לך את הביוס לגירסה האחרונה כדי שהוא יזוהה בתור כפול ליבה
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מתאיםרק כדי לוודא שיש תאימות מלאה תבקש שבחנות יעדכנו לך את הביוס לגירסה האחרונה כדי שהוא יזוהה בתור כפול ליבהאיך הגעת לזה אם במפרט של הלוח באתר של DFI , לא מוזכר שום אופטרון ???
פורסם 2006 במאי 2319 שנים בבקשה תמצא לי משהו שונה בין Opteron ל-Athlon מקביל.Opteron 1xx בלבד כמובןזה שאין משהו שונה זה לא אומר כלום , כי אם הלוח היה תומך אז החברה היו כותבים את זה במפרט ( יותר מכירות ) .
פורסם 2006 במאי 2319 שנים לא בהכרחואם יש שיקולים אחרים, כמו למשל שיקנו דווקא מסדרת LanParty ולא Infinityהדבר היחיד שיכול להיות זה שלא עשו תמיכה בזה שהוא יזוהה בתור Opteron, במקרה כזה הוא יזוהה בתור Unknown Family Proccesorבמקרים כאלה כפולי ליבה גם יזוהו בתור חדי ליבהבשביל להיות בטוח הייתי שולח אימייל ל-DFI
פורסם 2006 במאי 2319 שנים פיזית אין ביניהם הבדליש להם פשוט קוד זיהוי שונהוהבקר זכרון של האופטרון עובר בדיקות יותר מחמירות מהבקר של האתלוןוגם באופטרון כל ליבה היא עם 1MB L2
פורסם 2006 במאי 2319 שנים מיתוג, הם מיועדים לפלחי שוק שוניםהAMD64 X2 מיועד למשתמשים ביתיים והאופטרון לשרתים (קטנים)
פורסם 2006 במאי 2319 שנים פיזית אין ביניהם הבדליש להם פשוט קוד זיהוי שונהוהבקר זכרון של האופטרון עובר בדיקות יותר מחמירות מהבקר של האתלוןוגם באופטרון כל ליבה היא עם 1MB L2ובגלל זה הלוח של DFI לא תומך .בשביל להיות בטוח הייתי שולח אימייל ל-DFIגם אני .
פורסם 2006 במאי 2319 שנים hen770, די עם השטויות שלך. כל לוח 939 (פרט לכמה מבוססי K8T890) תומך בכל מעבד 939 עד כדי עדכון BIOS. גם אם אין תמיכה ב-BIOS הנוכחי, המעבד עדיין יפעל וניתן לחכות לעדכון BIOS מתאים (למרות שזה ממש לא המצב כאן, ה-BIOS של ה-DFI מכיל תמיכה גם באופטרונים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.