פורסם 2006 במאי 2219 שנים :s07: :s07: אין לנוד 32 פיירוול מה זאת אומרת NOD 32 בלי FIRE WALL איך אני בודק שיש לי? :'(
פורסם 2006 במאי 2219 שנים NOD32 = Antivirus System ONLYהכוונה היא לא בנוייה לתפקד גם כמו פיירוואל!ESET = החברה שמייצרת את NOD32 לא מייצרת פיירוואל!
פורסם 2006 במאי 2219 שנים סליחה שאני מתפרץ לתרד אבל לא רציתי לפתוח אחד חדש רק בגלל זה:בNOD32 אני ביטלתי את אפשרות AMON כי זה מאוד מאט את המחשב, זה בסדר בלעדי זה?ודבר שני, איך זה שרשום שזאת גרסת טרייל ויש עוד 30 ימים אם הכנסתי את הקוד?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים AMON זה החלק הכי עיקרי של התוכנה, שבודק קבצים בזמן אמת. מאוד לא מומלץ לך לבטל את AMON אלא אם כן יש לך תוכנת אנטיוירוס אחרת שרצה ברקע, או שאתה דואג לעשות סריקות תכופות ויודע מתי לזהות כאתר יש לך וירוס(דברים מוזרים ב-TASK MANAGER, ב-MSCONFIG).בכל אופן הוא ממש לא מסוגל להכביד על מחשב, אולי 10 מגה גג.(במקרים נדירות)
פורסם 2006 במאי 2219 שנים לא יודע...אני עכשיו אפשרתי את AMON והמחשב לא זזעריכה:יש מצב בגלל שזאת הגרסה הישנה יחסית (2.12.3)?מאיפה ניתן להוריד את הגרסה הכי חדשה אפילו אם זה טרייל רק כדי לאבחן את הבעיה
פורסם 2006 במאי 2219 שנים פשוט תעשה UPDATE ל פלוץ 32 דרכו ואז תפעיל את המחשב מחדש עשיתי זאת ועדיין זה מראה כי התוכנה בגרסה הישנה
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אני יודע למה הוא איטי תפעיל רגע את המחשב מחדש ותראה עם הוא איטי ותביא SCREEN של מנהל המשימות שלך
פורסם 2006 במאי 2219 שנים כבר שבוע שאני מנסה לעלות את הtask manager אבל משום מה הוא לא עולה בעזרת ALT+CTRL+DELETEיש דרך אחרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.