פורסם 2006 במאי 2119 שנים על איזה אנטי וירוס אתם הכי ממליצים (אם אפשר לציין שם מלא כולל גירסה) תודה (:
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר עשיתי חיפוש בשתי דפים הראשונים של החיפוש הגיבו מקסימום 3 תגובות לבן אדם ויש סקר אחד שהוא לא הכי ממצא אז זה לא באמת ממש עוזר....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים או קספרסקי גרסה 6,או נוד 32 גרסה 2.52 (הכי חדשה).אם אתה מחפש חינמי,avg 7.1 או avast.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים די עם ההצעות חיפוש...בנאדם ביקש משהו , עונים לו.בקשר לשאלה שלך, אני ממליץ בחום על קספרסקי , לא משמ משנה איזו גרסה. כל אחת עושה את עבודתה טוב מאוד.כמו כן , אם אתה לא רוצה להוציא כסף , ומחפש משהו חינמי וטוב, קח את הAVG בגרסה החינמית שלו.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים רגע אבל יש לי NOD 32 1.1552זה אומר שזה הגירסה האחרונה ומה כדאי להוריד לחבר גירסה אנגלית גרמנית איזו? :-[
פורסם 2006 במאי 2219 שנים די עם ההצעות חיפוש...בנאדם ביקש משהו , עונים לו.בקשר לשאלה שלך, אני ממליץ בחום על קספרסקי , לא משמ משנה איזו גרסה. כל אחת עושה את עבודתה טוב מאוד.כמו כן , אם אתה לא רוצה להוציא כסף , ומחפש משהו חינמי וטוב, קח את הAVG בגרסה החינמית שלו.הוא ביקש מידע על משהו שענו עליו המון בפורום ולא חסר עליו תרדים..!!!!והתרד הזה שוב יהפוך לכן NOD הכי טוב..לא קאספרסקי הכי טוב..נוד יותר מסובך..וכוזה מיותר...ולגבי הגירסה מין הסתם שאם אין בעיברית אז באנגלית....(אלה אם כן חבר שלך מבין גרמנית..וכו)....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים תגידו , שווה לעבוד ככה:נוד32 בלי פיירוול , עם SPYWARE DOCTOR וADWAREאוזוןאלארם,קספרסקי וספייוור דוקטור?פשוט אני חושב אולי הZA לוקח רוחב פס גדול...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים רגע אבל יש לי NOD 32 1.1552זה אומר שזה הגירסה האחרונה ומה כדאי להוריד לחבר גירסה אנגלית גרמנית איזו? :-[לא, הבאת את הגרסת עידכון (עידכון נתונים) ולא גרסת התוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.