פורסם 2006 במאי 2119 שנים גם אם היה בארץ אני בספק אם מישהו היה מזמין כי לפי הבאנצים הראשונים שראינו עד עכשיו זה לא נראה כזה מבטיח
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אני בטוח שיש אנשים שכבר הזמינו.אל תשכח שיש כל מיני OCERים שירצו אותו בשביל לבדוק את היכולות OC שלו.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אני מסודר הלוח שלי יכול לעבוד עם AM2....רק להחליף זיכרונות וקנות כרטיס הרחבה של המעבד..!...בגלל זה ASROCK טובים...בגלל האפשרויות שדרוג שלהם...למרות שנראה לי שאני כבר יביא קונרו...(אם אני יעשה משהו לא חשוב בצבא)...תכלס בנתיים אני בספק אם הAM2 65NM יתן פייט...אני לא יודע עד כמה זמן AMD יכולה לשמור על הארנב שלהם בכובע...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים יש לו ליד הpci-e מין סלוט כזה שהוא דומה לagp אבל אוי ואבוי להכניס לשם כרטיס מסךהוא בצבע צהוב ואתה תוכל לקנות כרטיס כזה גדול יותר נכון רבע מהלוח שאתה שם שם ושם עליו את המעבד החדש ואת הזיכרונות DDR2 והופה יש לך am2
פורסם 2006 במאי 2219 שנים וחתיחת כרטיס כזה עולה לך בין חצי לשניי שליש מהמחיר המקורי של הלוח , ככה שזה לא יוצא משתלם במיוחד וחוץ מזה כנראה שהביצועים לא טבעיים ויורדים .....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אחי הלוח הזה לא עולה כזה הרבה....המחיר המקורי של הלוח הוא אל כזה יקר...תחשוב שב500 שקל יש לך לוח AM2 עם AGP וPCIE ואפשרות ל939... שיצאו סקירות נדע אם יורד מהביצועים... אבל זה באסה להחליף לAM2 כי צריך להוציא איזה 30 ג'מפרים...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים אחי הלוח הזה לא עולה כזה הרבה....המחיר המקורי של הלוח הוא אל כזה יקר...תחשוב שב500 שקל יש לך לוח AM2 עם AGP וPCIE ואפשרות ל939... שיצאו סקירות נדע אם יורד מהביצועים... אבל זה באסה להחליף לAM2 כי צריך להוציא איזה 30 ג'מפרים... השאלה כמה עולה החתיחה הזאת ?? והאם יש ללוח ביצועים טובים עם 939 ??
פורסם 2006 במאי 2219 שנים איך קוראים לסלוט הזה?ברור שזה לא יהיה 100% ביצועים כמו לוח AM2 טבעיכי זה צריך לעבור דרך עוד ממשק
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר לשמחתי קיבלתי מחשב זמני לעבודה.מתי בידיוק יהיה אפשרי לקנות את הקונרו בארץ והאם כידי לחכות לו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.