עבור לתוכן

נמאס לי כבר לגמרי אני חסר אונים! - Blue Screen Of Death כל פעם שאני משחק!

Featured Replies

פורסם

זאת בעיה שיש לי כל כמה זמן אחרי שאני מפרמט את המחשב.

אחרי כמה דקות שאני מפעיל משחק מסוים יש לי Blue Screen Of Death ואז בשביל להפעיל את המחשב מחדש אני צריך או לנתק את הכבל S-ATA ולחבר אותו לחיבור אחר או להדליק מחדש את המחשב.

הנה משכתוב לי אחרי שאני שולח א תה- Error Report -

Hardware failure: replace failed component

Thank you for submitting an error report.

Problem description

The error was caused by an unrecoverable hardware error which forced the operating system to stop functioning.

Although we know the problem is caused by a hardware component, unfortunately the error report does not contain enough information to tell us the specific component. More than likely the problem is being caused by problems with one or more of the following computer components:

* Random Access Memory (RAM)

* System board

* Central Processing Unit (CPU)

* Power supply

Recommendations

If you have received this error more than once, it could indicate a serious problem with your computer. We recommend that you do the following:

1. Back up your files to avoid data loss in case of a complete hardware failures.

2. Contact the original manufacturer of your computer or your local computer repair shop. Either will have advanced hardware diagnostics to determine the specific component which is failing.

לפי דעתי זה ההארד דיסק למרות מה שהם אומרים.

ניסיתי להעביר את המשחק (לדוגמהWoW) לכונן השני שלי כדי לראות אם שם זה עובד אבל כשניסתי להעביר את התיקייה הוא כותב לי שאלה קבצי Read Only ואי אפשר להעביר אותם - והוא עושה לי את זה לא רק אם אלה אלה עם הרבה מאוד קבצים אחרים במחשב שבכלל לא קשורים ל-Windows.

אני ממש חסר אונים, ואם יש פה איזה מישהו שיודע איך לסדר את הדבר הזה בצורה גאונית כזאת או אחרת אני אהיה הרבה יותר משמח לשמוע אותה.

ולגבי האחריות - קניתי את זה מנוע בחיפה ואני גר בירושלים, הבעיה הגדולה שלי היא לא לשלוח את זה לשם, אלא איך לשכנע אותם שזה ההארד דיסק שעושה את הבעיה.

בתודה!

דרור.

פורסם
  • מחבר

אני כבר כתבתי פה בפורום על הבעיה הזאת כבר כמה פעמים ולא ידעו להגיד לי בדיוק איפה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

טוב הנה כל אלה שמהיום.

(היום זה התחיל שוב לאחר הפירמוט האחרון שהיה לפני כמה חודשים)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

טוב נראה לי שהבנתי מה הבעיה.

נראה לי שזאת בעיה של חימום כי זה התחיל שוב בדיוק שהגיע השרב.

אתם יכולים לשאר שזה הגיוני?

אם כן איך אני יכול לתרום לקירור של המחשב? אילו חלקים אני צריך לקרר? אילו מאוררים לקנות?

יש לי מארז RaidMax Cobra.

פורסם

הגיוני מאוד.

זה יכול לקרות מחימום יתר של המעבד? מה הטמפ' שלו במאמץ? (תבדוק עם S&M)

יכול גם לקרות מזיכרונות לא תקינים או שלא עובדים בתאימות מלאה עם הלוח.

פורסם
  • מחבר

טוב עכשיו זה עוד פעם קרה אבל ב- Windows אחרי שכמה שעות שלא נגעתי במחשב והוא נשאר דלוק.

ניסיתי להפעיל את FireFox ופשוט שום דבר לא זז חוץ מהעכבר.

ועוד עידכון - אחרי שזה קרה ניסיתי לבדוק אילו חלקים במערכת הכי חמים פיזית וכשהעברתי את היד על ה- Hardisk שבו כל המשחקים שלי (הוא Sata), הוא ממש רתח ובקושי יכולתי לגעת בו. חוץ מזה אני נזכר עכשיו כשפבעם שעברה שהדברים האלה קרו לי ההארדיסק שלי קרס והייתי צריך לפרמט אותו לגמרי, ובקושי יכולתי לשחזר ממנו מידע.

אז כמו שזה נראה זה באמת ההארדיסק שחם, כי לעומתו ההארדיסק השני היה הרבה פחות חם.

אז מהם הדרכים הכי טובות לקרר את ההארדיסק? להשים מאורר לידו בקדמת המארז יעזור לי?

אין לי בעיה להשקיע כסף בכמה מאווררים (עדיף שיהיו שקטים) אם זה יפץור את הבעיה.

תודה!

פורסם

יש פתרונות קירור יעודיים להארד דיסק בפנדה ונועה.

ומאוורר אפשר לנסות למרות שלדעתי ההארד דיסק פגום.

פורסם
  • מחבר

אני אפילו אעדיף להחליף את כל ההארדיסק, לא נראה לי זהוא צריך להיות כזה חם מעצמו. ההארדיסק השני שלי אפילו לא מתקרב לחום שלו.

השאלה היא איך אני אשכנעה את נעה (משם קניתי אותו) שהוא פגום?

ועוד משהו, את החשמל ההאריסק מקבל מכבל שנראה כמו Sata רק רחב יותר, אם אני אשנה את זה שיקבל חשמל מ- Molex יכול להיות שהוא יתחמם פחות?

פורסם

אמממ תראה להם את הטמפ' ותסביר להם שבדקת את כל שאר החלקים.

אני מאמין שיחליפו.

פורסם
  • מחבר

אני בדקתי עם היד... :P

איזו תוכנה בודקת טמפרטורות להרדיסק?

פורסם

Everest למשל

פורסם

אבל את זה תוכל לדעת אם קיים חיישן על ההארדיסק שלך

פורסם

נכון.

אבל ברוב הHDD יש חיישן, בייחוד שזה SATA אז הסיכויים שיהיה חיישן גדלים (טכנלוגיה חדשה יותר מIDE שבו הסיכויים שיהיו חיישן פחותים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים