עבור לתוכן

הפירסומת החדשה של הכבלים לאינטרנט מהיר

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח במשהו אחד: שמעתי את הפירסומת החדשה של הכלבים לאינטרנט מהיר. בפירסומת זו הקריין מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיוג רגיל (dialup) ונתקל בצליל התחברות (hand shake) והצליל פשוט לא נגמר ולא ניתן להתחבר. מוזר היה לי לשמוע (ואולי זה רק אני כי פשוט מזמן לא התחברתי עם מודם חיוג רגיל) ש"צליל החיבור" הוא בעצם צליל של פקס!!!! האם אני טועה??? או שפשוט הכלבים חושבים שאנחנו מטומטמים. כמו כן הם מנסים למכור לנו אינטרנט מהיר יותר אבל בעצם אומרים הרבה ולא אומרים בעצם כלום:

הקריין החביב מציע: אינטרנט ללא חיבור לקו הטלפון (ובעצם מנסה לרמוז ש-ADSL כן "תופס" את קו הטלפון - דבר שאינו נכון) וכמו כן אינטרנט מהיר יותר (אך הם לא אומרים ממה). זה נכון שאינטרנט בכלבים מהיר יותר אבל הם נזהרים שלא לומר מ-ADSL אלא בטח מתכוונים ממודם חיוג רגיל. בקיצור ולעניין הם אומרים חצאי משפטים ובתוכם, כמובן, חצאי אמיתות.

פורסם

אני לא מבין למה את פתאום מגונן על שסק. אתה רוצה להתחיל לנתח את הפירסמות שלהם? אני, אישית, זוכר שהם הביטחו שאתם תהיו מחוברים 24\7. ראינו מה קרה עם זה. אני זוכר גם שהבטיחו מהירות גדולות עד פי מאה. אני לא מצפה שתגיעו לפי 100, אבל לפחות תגיעו לחצי. מה שקרה בבמצוע זה אולי כפול 10-11 (אני מדבר על החבילה של ה0.5). גם סשק לא בדיוק מלאכים.

פורסם
  • מחבר

התעצבנתי רק בגלל הצליל של הפקס. או שהם או שאנחנו מטומטמים. תחליטו אתם.

פורסם

התעצבנתי רק בגלל הצליל של הפקס. או שהם או שאנחנו מטומטמים. תחליטו אתם.

מה הקשר לחברות הכבלים?

אולי זה בכלל במשרד הפרסום ...שמו בטעות צלילי של פקס...ואת מי זה בכלל מעניין?

אתה חושב שהכבלים וכל חברה אחרת עושים פרסומת במחלקה מיוחדת בחברה???לא

בשביל זה יש משרד פרסום...

פורסם

לצליל של המודם מחייג, ולצליל של הפקס מחייג יש אותו צליל....

מה אתה רוצה ?

פורסם
  • מחבר

לצליל של המודם מחייג, ולצליל של הפקס מחייג יש אותו צליל....

מה אתה רוצה ?

זה לא נכון.

פורסם

ועוד איך שכן, אלא אם כן המודם מושתק.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאני גולש מספיק זמן בשביל להבחין בין צליל של פקס לבין צליל של מודם.

פורסם

זה פאקינ' פרסומת!!

סליחה על השפה, אבל זו פרסומת ודי 99% ממה שרואים בפרסומות זה זבל. זה לא חדש לא לאינטרנט המהיר ולא לכבלים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים