עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש ואני לא מרוצה מהמהירות :-(

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי מחשב חדש והמהירות מאוד לא מספקת אותי

הנה המפרט המלא

Pentium D 930 3.0 Ghz 2x2Mb cache

Thermaltake Big typhoon + Arctic Cooling Ailver 5

ASUS P5WD2-E Premium 975x

Ocz 1024Mb Gold Performence Edition 6400 4-4-4-8

FSP Bluestorm 500w PFC

WD 250GB 16Mb Cache 7200rpm

Nec DVD 4450 DL+-

BFG 7900 GT OC 256mb 256bit

Gigabyte 3D Aurora

Logitech Media Elite

Microsoft Explorer Wireless 2.0 - Night Vision

Creative X-FI Elite Pro

Creative Gigaworks S750 7.1 700W RMS

שאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהזכרון שמותקן הוא pc2 4200 שמה שמותקן באמת זה pc2 5400 אז שמעתי מישהו שהיה לו בעיה דומה והציעו לו לשנות בביוס ידנית את זה ל זכרון ddr2 667 וגם אני שיניתי וזה לא עזר בגרוש..

שהמחשב שלי עולה מהרגע שהלוגו של xp pro מופיע עם פס ההתקדמות מתחתיו עד שהוא נעלם זה יותר מ 11 שניות מה שנראה לי הרבה כי לחבר שלי שקנה מחשב לפני בפחות כסף זה יותר מהיר..יכול להיות שזה תקלה בזכרון??

בדקתי באתר של asus וראיתי שהמעבד שיש לי נתמך רק בגרסאות מסיוימות של ביוס אז בדקתי את שלי והיא באמת לא היתה מעודכנת למעבד שלי אז איך המעבד עובד??והאם זה יעזור אם אני אשדרג?

האם אם הזכרון שלי מותקן על סלוט 1 ו 3 האם זה משנה למהירות מבחינת dual channel??

עידו

פורסם

הזכרונות שלך עובדים ב DUAL CHANNEL או בסינגל?

אם בסינגל, יכול להיות שבגלל זה הביצועים הפושרים.

פורסם

קודם כל אתה חייב לשדרג ביוס לאחד שתומך במעבד.

אתה חייב לשנות בזכרונות ל 667 ולשים לב שהם באמת מקבלים את הוולטז' שהם אמורים לקבל (לדעתי 1.9).

הזכרונות אמורים להיות בסלוטים באותו הצבע. למיטב ידיעתי 1 ו 3 זה בסדר גמור.

האם חיברת את כל חיבורי החשמל שעל הלוח?

המהירות שהמחשב עולה תלויה במליון ואחת דברים. אי אפשר להשוות בין שני מחשבים. תקודדו שניכם סרט ב TMPG ENCODER 3 ואז תבדוק של מי מהיר יותר.

ודבר אחרון, יש לך מחשב שבנוי לאוברקלוק אז אני לא מבין למה הוא עובד ב 3.0גיגה :nixweiss:?

פורסם
  • מחבר

תודה intergral אין עליך :xyxthumbs:

הוולטים אמורים להיות 1.8

הזכרונות הם dual channel

*הבעיה שמשום מה שאני מנסה לשדרג את הביוס על asus update הוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש לי לוח של אסוס יכול להיות שזה תקלה בלוח?? כי גם הורדתי גרסה חדשה כי חשבתי שהגרסה בדיסק דפוקה וזה לא עזר..

*נכון שהוא בנוי ל oc אבל קניתי אותו רק לפני שבועים הוא עדיין צעיר ושברירי ;) לא סתם...קודם כל שיעבוד טוב רגיל אח"כ נראה בקשר ל oc

*לא אני הרכבתי את המחשב זאת קצת בעיה...זה הטכנאים של נועה מחשבים...אז אני חושב שכן...(בקשר לחיבורי ה power ללוח)

*אני יבדוק את המ שאמרת בקשר לבדיקה של המהירות עם חבר שלי...אבל לפי העיניים ראיתי שהוא העתיק משהו למחשב היה הרבה יותר מהר...אולי המחשב שלי כופל במשחקים כי יש לי רק משחק אחד בנתיים מונדיאל 2006 ואח שלי רק משחק איתו אז אין יל מושג עד שאני לא אשים quake 4 או משהו כזה אף פעם אני לא אדע...אל תדאג אני אשים...אני רק צריך להשיג...

*עוד משהו..באתר של אינטל כתוב שם core voltage 1.25- 1.4 ואצלי משום מה זה חורג מה 1.4 אמנם במעט מאוד..אבל עדיין האם הוולט שהליבה מקבלת חייב להיות פחות ממה שכתוב שם...למשל הוא צריך להיות 1.25 ורק ב oc צריך לעלות יותר ממנו??

*עוד שאלה...איפה אני אמור להרגיש יותר מהירות בפעילות שוטפת (העתקת קבצים,גלישה באינטרנט) ובמשחקים ב ddr 400 או ב ddr2 667 כי לפי מה שהבנתי התזמונים זה מה שקובע את המהירות הפיזית של המחשב ול ddr 400 יש תזמונים יותר נמוכים ??

עידו

פורסם

תודה intergral אין עליך :xyxthumbs:

הוולטים אמורים להיות 1.8

אני לא בטוח

הזכרונות הם dual channel

*הבעיה שמשום מה שאני מנסה לשדרג את הביוס על asus update הוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש לי לוח של אסוס יכול להיות שזה תקלה בלוח?? כי גם הורדתי גרסה חדשה כי חשבתי שהגרסה בדיסק דפוקה וזה לא עזר..

אין לך אופציה לשדרוג רגיל עם דיסקט דרך הביוס?

*אני יבדוק את המ שאמרת בקשר לבדיקה של המהירות עם חבר שלי...אבל לפי העיניים ראיתי שהוא העתיק משהו למחשב היה הרבה יותר מהר...אולי המחשב שלי כופל במשחקים כי יש לי רק משחק אחד בנתיים מונדיאל 2006 ואח שלי רק משחק איתו אז אין יל מושג עד שאני לא אשים quake 4 או משהו כזה אף פעם אני לא אדע...אל תדאג אני אשים...אני רק צריך להשיג...

קשה להתייחס ל"תחושות"

*עוד משהו..באתר של אינטל כתוב שם core voltage 1.25- 1.4 ואצלי משום מה זה חורג מה 1.4 אמנם במעט מאוד..אבל עדיין האם הוולט שהליבה מקבלת חייב להיות פחות ממה שכתוב שם...למשל הוא צריך להיות 1.25 ורק ב oc צריך לעלות יותר ממנו??

תבדוק את זה עם נועה.

*עוד שאלה...איפה אני אמור להרגיש יותר מהירות בפעילות שוטפת (העתקת קבצים,גלישה באינטרנט) ובמשחקים ב ddr 400 או ב ddr2 667 כי לפי מה שהבנתי התזמונים זה מה שקובע את המהירות הפיזית של המחשב ול ddr 400 יש תזמונים יותר נמוכים ??

תנסה

עידו

פורסם
  • מחבר

הוולטים אמורים להיות 1.8

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_dual_channel

סתכל בעצמך

*ראיתי שבאמת אפשר...אני אנסה את זה תודה..

*אני אבדוק עם נועה

*עדיין זה נראה לי מהר יותר שלו אבל לא נתווכח על זה..

*מה הכוונה תנסה...אין לי ddr 400 כך שאני לא יכול לבדוק..

פורסם

הכוונה היא שאין לזה נוסחא או משהו כזה לחישוב

צריך לבנות 2 מערכות עם הזכרונות האלה ולראות מי יותר מהיר

פורסם

*מה הכוונה תנסה...אין לי ddr 400 כך שאני לא יכול לבדוק..

אני מאמין שבמהירות נמוכה יותר אתה יכול לרדת בתזמונים. תנסה.

פורסם

אחי תעדכן את הביוס.. זה יעזור הרבה

דבר שני זה לוח של אסוס אז תצפה לבעיות חחח בגלל זה עברתי ל ABIT

פורסם

תגיד לו אם יש כל מיני בעיות מוכרות

פורסם

אחי תעדכן את הביוס.. זה יעזור הרבה

דבר שני זה לוח של אסוס אז תצפה לבעיות חחח בגלל זה עברתי ל ABIT

זה שאתה היית עם לוח מסוים של אסוס וסבלת לא אומר כלום

פורסם

:lol: :lol:

יכול להיות שיש בעיות מוכרות עם כמה דגמים

פורסם

שמע אני לא סתם מדבר ליאור

כנס לפורומים של אסוס לכל הלוחות יש פורום משלהם סתם בשביל הספורט כנס לכמה לוחות הכי חדשים כמו שיש לו

ומה שהיה שלי P5N32 SLI ותיראה כמה בעיות יש להם

ו P5N32 SLI DELUXE לא אמור להיות לוח מסויים .. הוא אמור להיות TOP END ובמקום זה יצא להם קקה END!

פורסם

עזוב שטויות זה פצץ של לוח

עידכון ביוס מתבצע בפשטות תוך חמש דקות, כל מה שאתה צריך זה דיסקט מאותחל ואת הגירסה העדכנית מאתר של אסוס. שים לב שאתה מוריד את הגירסא שמתאימה לכל מערכות ההפעלה כי שוחחרה לא מזמן גירסת דוס. אתה מעתיק את הקובץ שהורדת לתוך הדיסקט וקורא לו מחדש בשם הבא P5WD2EP.ROM אחר כך כשהדיסקט בתוך הפלופי אתה מאתחל את המחשב ולוחץ על ALT ו על F2 מכאן זה כבר על טייס אוטומטי שים לב לחכות בסבלונות שיסיים לבד ותקווה שלא תיהיה הפסקת חשמל באמצע :smile1:

בכל מקרה תשמור גיבוי של הביוס המקורי לכל מקרה

פורסם

שמע אני לא סתם מדבר ליאור

כנס לפורומים של אסוס לכל הלוחות יש פורום משלהם סתם בשביל הספורט כנס לכמה לוחות הכי חדשים כמו שיש לו

ומה שהיה שלי P5N32 SLI ותיראה כמה בעיות יש להם

ו P5N32 SLI DELUXE לא אמור להיות לוח מסויים .. הוא אמור להיות TOP END ובמקום זה יצא להם קקה END!

דווקא הפורום של הלוח שלו מלא בבעיות של "המעבד שלי חם!" ו-"קונרו יעבוד על הלוח?" ו-"האם אפשר לעשות RAID כזה?"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים