פורסם 2006 במאי 2119 שנים אז ככה, מפרקים את הספק, המודם (כבלים), קצת אלקטרוניקה, וונטה של שרת וזה הכל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2119 שנים אני אשמח אם תפרט מה עשיתה....וגם אם תוכל לצלם באיכות יותר טובה זה יעזור להבין מה עשיתהנ.בתסדר חוטים במארז ודחוף!!!
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר החוטים לא ממש מפריעים לי תבינו אני לא כלכך מתענין במודינג, אני פשוט אוהב ליצור, אני מנהל עסק ורציתי קצת לרענן את הראש אז בניתי את זהאך מכיוון שהפורומים תורמים לי כל כך הרבה רציתי להחזיר קצת חזרה.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר 1. מודם כבלים 2. וונטה של שרת3. ספק כוח (מתחת לוונטה)4. רכזת USB5. קורא כרטיסים 4 - 16. דיסקטים7. HDD 1 8. HDD 29. BT10 לוח אם כל המראז בנוי מMDF ודיקט ומקורר ע"י וונטה אחת בלבד 220V, עם ספיקת אוויר של 20 וונטות רגילות.נ.ב בקרוב ניסיון לבנות תיבה קטנה ביותר למחשב.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 2219 שנים חמוד...בכל מקרה, לחמודיות יתר, מומלץ לחזק הכל למקום + כמה אולטרות + סליבינג =)
פורסם 2006 במאי 2219 שנים יפה יפה אבל תנסה בכל מיקרה להשיג מצלמה קצת יותר איכותית ממה שצילמתה איתה ותעלה תמונות חדשות
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר עכשיו אני עובד על פרויקט חדש:המחשב הכי קטן, זה פרויקט חצי לכיף וחצי בגלל צורך, מכיוון שלחבר שלי יש דירה מאוד קטנהאז ככה מידות המחשב המשוערות לפי התכנון בתוכנה 14*21*31 ס"מ המחשב יבנה מעץ ודיקט.בקרוב אני יעלה תמונות.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים יצא לך מגניב, אני מציע לך לפרגן למארז בבקר תאורה של sunbeam ה-chameleon.ובקשר לכבלים, אם כבר עשיתה חלון אז לפחות תסדר אותם, ואם לא בשביל היופי אז בשביל הקירור.ותשים מאווררים במארז.והדיסק הקשיח שלך מחוזק איכשהוא כדי שהוא לא יזוז???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.