עבור לתוכן

הפסקת התחייבות בנטויזין

Featured Replies

פורסם

התחייבתי לנטויזין לפני כשנה לתקופה של שנתיים וקיבלתי מצלמה דיגיטלית, עכשיו התקשתי לנטויזין כדי לבטל את ההתחייבות תמורת פיצוי כספי, הם אמרו לי שאי אפשר לבטל את ההתחייבות ואני חייב להמשיך אצלם עוד שנה כי אין להם מדיניות של קנסות. בקריאת תנאי השירות שלהם לא רשום שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות.

לדוגמא בבזק אם אתה מבטל את ההתחייבות אתה משלם 199 ש"ח.

האם זה חוקי שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות תמורת קנס כספי?

פורסם

בפירוש לא. אבל זה קשור יותר לפורום כללי. מועבר.

פורסם

אם ישנה התחייבות בחוזה למשך זמן מסויים ואין סעיף שמדבר על קנס במקרה של הפרה

אתה לא יכול לצאת מההתחייבות

(אתה יכול, במחיר של המחיר החודשי שאתה משלם כפול מספר החודשים שנשארו לך, אבל זה כמובן לא נותן לך כלום)

אין חוק שמחייב שבחוזה יהיה סעיף יציאה עם קנס

פורסם

אין דבר כזה עמרי. אם אין סעיף על קנס אז שפשוט יפסיק לשלם להם. כל הרעיון בהתחייבות זה הקנס, או לפחות לשקלל את המחיר שצריך לשלם עד סוף ההתחייבות. אבל בכל מקרה, להכריח אותך להשאר הם בטוח לא יכולים. תגיד להם אני בשמחה אשלם את מה שנותר לי על פי שקלול עד סוף ההתחייבות, אבל אם לא תתנו לי לעשות את זה אני פשוט אפסיק לשלם לכם. ודרך אגב, במצב כזה הייתי ממליץ לך להקליט שיחות טלפון איתם. רק אל תשכח להגיד להם בתחילת השיחה.

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי (בסוגריים)

הם יכולים לדרוש את הסכום החודשי כפול יתרת ההתחייבות

הדבר שקול להתחברות לספק אחר בלי לצאת מההתחייבות כי בכל מקרה תשלם לשני ספקים.

הם לא חייבים לתת קנס יציאה מופחת

פורסם

(עריכה - אני מגיב לאור)

אבל שוב, זה לא נותן לו כלום, הוא יישלם את המנוי שלו עד תום, מה הקטע בזה ?

את זה הוא יכל לעשות גם בלי להגיד להם כלום, לשלם על מנוי, ולהתחבר לחברה אחרת, זה שאתה מנוי של ספקית אחת, לא מונע ממך בשום אופן לגלוש דרך ספקית אחרת...

אני מציע שתחתוך אותם מהבנק, תבטל את התשלום אליהם דרך חברת כרטיסי האשראי שלך.

מקסימום שהם יכולים לעשות זה לאיים עליך בתביעה, לא יותר מזה, ואם תראה שהם רציניים, תשלם...

אני לא חושב שהם ישקיעו בך מאמץ בקטע הזה.

(הם אפילו לא יפסיקו את המנוי עצמו, אלא רק לאחר איזה חודשיים שלושה, אז אתה יכול להשתמש בשם המשתמש שלך ככה עדיין, או לתת לחבר :) )

פורסם

זה לא כ"כ פשוט לבטל חיוב מהכרטיס אשראי

הוראת קבע לעומת זאת קל לבטל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים