עבור לתוכן

ווינדוס לא עולה לאחר אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

אני כבר הרבה זמן עובד על אוברקלוק 2000@2600 יציב !

זו המערכת:

AMD 3200

DFI ULTRA D

GSKILL 2GB

הפרמטרים היו כך:

BUS 289

מכפלה X9

FSB RATION X4

כמובן גם מחלק ומתח.

המחשב עבד יציב 8 שעות ב S&M מקסימום 50 מעלות.

אתמול ניסית לשחק קצת עם הפרמטרים, במקום 9X289 עשיתי 10X260, ופה הבעיה המחשב עלה לווינדוס ונתקע, אז עשיתי ריסט נכנסתי לביוס ועשיתי LOAD DEFAULT. ומאז הווינדוס לא עולה,אני מגיע למסך שבו אני יכול לבחור את מצבי SAFE MODE ואת המצב שבו הווינדוס הצליח לעלות בפעם האחרונה. אף אחת מהאופציות לא עובדת.ניסיתי גם להוציא את הבטריה לא עוזר, המחשב נותן הודעה שיש בעיה ב COMS, הוא עשה LOAD DEFAULT אז הוא אומר שהוא ב SAFE MODE, ומודיע שצריך לקבוע את מהירות המעבד מחדש, ניסיתי הכל וזה לא עובד....אני כבר לא יודע מה לעשות :nixweiss:

אשמח לעזרה :xyxthumbs:

פורסם

גם אצלי הייתה אותו בעיה רק אם לוח asus a8ne אבל אני הוצאתי את הבטריה חיכית כמה שניות משהו כמו 40 שניות אחזרתי והמחשב עבד

הוא ביקש שאני יעשה load defaults עשיתי והכל עבד טוב אני מניח שאם זה לא יעבוד תצרך לעשות עדכון ביוס ע"י דיקסט boot שזה לא מומלץ

לעשות כי זה יכול לסכן את הלוח שלך ולהשבית אותו לתמיד אם ישך אחריות תנצל אותה

פורסם
  • מחבר

אייל תודה על התגובה המהירה !

אתה יכול להסביר לי למה אני צריך לצרוב את הביוס מחדש ?

יש לי את הביוס האחרון מותקן כבר !

אם אני יעשה CLEAR COMS זה יעזור ?

אןלי יש עוד דרך, ממש לא מלי להיתעסק עם אחריות :s07:

אווווףףף..... למה נעתי בזה :kopfpatsch:

פורסם

לא ניראה לי שאם תעשה clear cmos יעזור בגלל שמה שנמצא שם זה התאריך והשעה

וניראה לי שאם תצרוב את הביוס מחדש הוא פשוט יתנקה כנראה שיש שם איזה הגדרה שהיא לא טובה ומונעת ממערכת לעלות אם אומר תחכה למבנים ממני

שיש להם את הלוח הזה ולא חסר

תוסיף את זה לכותרת כך אנשים אם הלוח הזה יכנסו :D

פורסם

תנסה לקבוע את התזמונים של הזכרון באופן ידני

גם אצלי עם הלוח הנ"ל הWINDOWS לא עולה כשהכל שם על AUTO.

ניסית להחזיר את הOC הקודם?

פורסם

אחי אתה צריך להוריד את התיזמון של המעבד ולעלות קצת מתח.

וגם כדי לך להוריד עדקון לביוס

פורסם

אולי אחד הקבצים של חלונות נדפק או משהו.

תנסה לעשות התקנה חדשה של חלונות או תעשה לחלונות REPAIR

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות !

ניסיתי לקבוע בצורה ידנית את התיזמונים וזה לא הולך !

כל הביוס על DEFAULT אין שום סיבה לשחק עם ה BUS והמתחים. ניסיתי גם לשחזר את את האוברקלוק הקודם, גם ללא הצלחה :pissed:

אולי באמת נדפק איזה קובץ ווינדוס למרות שאני לא מאמין, זה משהו שקשור להגדרות, אבלמצד שני הכל על DEFAULT אז אני לא מבין מה הבעיה :nixweiss: תמיד שההיתי מסתבך עם האוברקלוק פשוט ההיתי מאפס את הביוס והכל היה מסתדר !

יש עוד הצעות ?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

תנסה לעלות את DOS

אם הוא עולה אז אולי זאת באמת בעיה של חלונות

פורסם
  • מחבר

אם אני מכניס דיסקט איתחול, אז אין בעיה זה מגיע לדוס ואני יכול לבצע פעולות.

עדיין לא ניסיתי לעשות ריפר לווינדוס, אני ינסה ויעדכן.

אשמח לעוד תגובות, יש לי הרגשה שזה משהו בהגדרות כמו הבעיה שהיתה אצל עומרי, אבל אני לא עולה על זה :bash:

חברה תודה על התגובות :yelclap:

פורסם

לא יודע איך זה קרה לך אבל אצלי

שהעלתי את הOC ל2.9 גם הWIN לא עלה שחרזרתי לOC הקודם וגם לא עלה אז מה שעשיתי זה..

הכנסתי ערכים לתיזמוני זיכרון ואז הכל עלה חלק

ולא הצליח אחריי זה OC ל2.9 מגבלה מהספק המעפן שיש לי

יכול להיות שאצלך זה יותר רגיש אז

אם באמת שום דבר לא מצליח אני מאוד מאוד ממתיץ לך לעשות ריפייר לWIN זה תהליך של 3 דקות וחוסך הרבה כאב ראש :)

לפניי זה אבל תאפס את הביוס כדי שלא יהיה שגיאות לא פויות ואז תעשה את הOC מחדש ותתחיל עם תזמוני זיכרון של

3-4-4-8-2T ולאט לאט תעלה אותם ל-2.5-3-3-8-1T בשלבים יש לי הרגשה שזה הזיכון אצלך שעושה לך את הבלגן...

בהצלחה אחי :hi:

פורסם
  • מחבר

חברה תודה על העזרה, אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה :s07:

אני עכשיו מנסה לעשות ריפר לווינדוס, רק שלא בדיוק הולך לי.

אני עושה BOOT לסידי לוחץ על R לריפר ואז אני מגיע ל \:C . עכשיו אני אמור לכתוב משו. רק אני לא יודע מה !?

מישו בבקשה יכול להסביר לי איך אני עושה ריפר ?

תודה !

פורסם

תתחיל התקנה רגילה של חלונות ואז הוא יציע לך לעשות תיקון להתקנה הקיימת

פורסם
  • מחבר

טוב חברה אני מתחיל לאבד תקווה :-\

ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש על עצמו, אבל זה לא הלך. הגעתי לקטע שהוא בודק אם יש מספיק מקום פנוי בהרד דיסק, ואז המחשב עושה ריסטרט, והוא אמור לעלות את ההתקנה של הווינדוס. הבעיה שהוא לא מעלה את ההתקנה או שהוא מרסט את עצמו או שהוא מגיע למסך עם המצבים של הסייף מוד. קיצר הבעיה לא נובעת ממערכת ההפעלה, זה משו בהגדרות, למרות שהכל על דיפולט וזה אמור לעבוד !

תמיד המחשב היה עובד על דיפולט בביוס ולא היה צריך לשנות כלום אני לא יודע מה הבעיה שלו :nixweiss:

חברה עוד עזרה תתקבל בברכה :yelclap:

תודה !

פורסם

פיספסתי קטע->מתחים החזרת בחזרה?

כהוצאת את הסוללה מלוח אם.... אצלי חיכיתי ולא עזר אבל כשעשיתי את זה פעם שניה, חיכיתי ממש הרבה זמן, כאילו הלכתי לשירותים וזה.. נו אתה מבין.. ואז חזרתי והכנסתי את הסוללה למקום והלך טוב...

אולי תנסה לפרמט אם לא יוצא לך לעשות תיקון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים