פורסם 2006 במאי 2019 שנים אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך.האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים http://www.headwize.com/articles/hearing_art.htm יש שם הסבר מקיף על כל הענייין ה DB באוזניות
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר אני לא רוצה להתחיל לקרוא פה כתבות ועניינים. שאלתי שאלה ממש פשוטה.מסובך לענות עליה? כי אם כן אני פשוט ירד מכולם וזהו.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים רמת הדציבלים לא קשורה לווליום, זה פשוט רגישות האוזניות לצליל, יש צלילים שבאוזניותמעפנות לא תשמע בכלל ואם תשםי על אותו שיר אוזניות טובות תתפלא לשמוע צלילים שלא שמעת עד עכשיו עם האוזניות המעפנות.....
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר 106 דציבילים זה טוב?טוב אני יסביר תבעיה שלי....אני רוצה לקנות אוזניות ואני מתלבט בין הEP630 לCX300 .....שמעתי שהם אותם אוזניות בדיוק.אבל לפי הנתונים הטכניים הם לא..לסנהייזר יש 113 דציבליםולקריאיטיב 106 דציבליםוגם הבס קצת שונה.
פורסם 2006 במאי 2319 שנים תשמע, בכללי כמה שיותר יותר טוב, אבל שמדברים ע להבדלים כאלו קטנים אם המחיר משחק תפקיד חשוב קח את הזול.....למרתו שבכל מקרה עדיף את הסנייסר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.