עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר לי את השיר של פינלנד לאירווזיון?

Featured Replies

פורסם

אין ספק שהפינלדנדיה נשפכה כמו מים בבחירת השיר הפיני לאירווזיון.

שר אותו קלינגון (!?!) ועוד כמה מפלצות. מילות השיר (הקליטות דווקא): "הרד רוק, הללויה".

פורסם

והבדיחה היא שהם לוקחים מום ראשון

אני ממש לא מבין את זה

אפילו בז'אנר לפי דעתי השיר גרוע

מישהו מוכן להסביר את התופעה הזאת?!

פורסם

מקום ראשון לא להאמין פשוט :o

פורסם

רק הצרפתים (האנטישמים) האלו נתנו לנו נקודות.

וד"א, הכי טוב היה לראות את זה ב-BBC, הם הביאו שם פרשן ציני ומשועשע כזה

פורסם

זה לא הגיוני שפינדלנד ניצחההה!!

זה גם לא הגיוני שאנחנו קיבלתי כ"כ קצת נקודות... היו שם שירים כ"כ מגעילים ומכוערים [לדוגמה - WE ARE THE WINNERS] ונתנו לנו בקושי נקודות?

לדעתי אנגליה ושוודיה היו ממש יפים. הייתי בטוח ב 100 אחוז ששוודיה מנצחת :screwy::nixweiss:

פורסם

אני עדיין מתקשה להאמין לאן האירוויזיון הגיע... אני לא אומר שהמוזיקה הזאת נוראית, יש אנשים שיאהבו אותה, ושיהיה להם בכיף.

אבל איך זה מגיע לזכייה באירוויזיון? בשבילי זה נראה כמו קנוניה אחת ענקית.. לא ייתכן שהעולם בחר ככה בהם, לדעתי מדובר במחאה נגד החרא של השירים השנה.. :s07:

פורסם

זה היה ענק

הלהקה ממש מצחיקה

והשיר דפוק פצצות

אבל זה כמו פרודיה ענקית על כל האירוזייון :)

בתור מישהו שמכיר את הזאנר של הרוק והרוק הכבד אני מבטיח לכם שזה לא קשוררררררר בכללללללללל

אולי זה איזה רעיון שיווקי חכם כמו שעמם מאוחרי הלהקה KISS לפני הרבה שנים ... (הרבה איפור ופוזה)

אבל זה בכל זאת היה מצחיק

והכי טוב בכל הסיפור זה שכל העולם שיתך פעולה

"לדעתי מדובר במחאה נגד החרא של השירים השנה.. "--> אתה אולי מתכוון מחאה נגד החרא שהולך כל שנה שנקרא אירוויזיון... LOL

שכולם יבינו מה המגמה של עולם המוזיקה בתקופה האחרונה :hat:

פורסם

חדש לכם שהארויזיון זאת תחרות שירים רדודים ושטחיים שבד"כ מכילים את המילים "YOU ARE MY NUMBER ONE" "I LOVE YOU I WANNA MARRY YOU

חלאס, תפסיקו לצפות בזבל...

פעם הארוויזיון היה נחמד, שירים עם תרבות מסויימות, תמים ונחמד... היום מביאים לכם כמה כוסיות או כמה אידיוטים ושרים לך שירים דפוקים וקיטש'יים ובזה סגרנו את הסיפור.

אני חושב שהארויזיון הוא דוגמה חיה למה שקורה כאן בחברה המערבית, האחדת תרבויות, אני כבר לא מזהה מי משוודיה, מי מטורקיה ומי צרפת, כולם מביאים כמה כוסיות שמושכות צומת לב, כמובן בלונדיות ובזה סוגרים את הסיפור. אנשים שוכחים את הרעיון האמיתי של הארויזיון... ואם שוכחים את הרעיון אמיתי אין ערך לכל הסיפור הזה וכבר היה אפשר לסגור את הבסטה ממזמן.

פורסם
:lol: אני בטוח שיש כמה מהמארגנים של התחרות שכרגע בטיפול נמרץ אחרי הזכיה של האורקים מפינלנד. אני לא חושב שלזה הם התכוונו :smile1:
פורסם

כן כן הצבעתי להם מלא פעמים!!!!

שיר תותח כל הכבוד!!!!

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

שנה הבאה אני בהלסינקי!!

פורסם

מה שיר תותח? זה שיר גרוע, שיר מטאל מסורס שעבר כל סירוס אפשרי כדי שישמע "כבד" ו לא כבד בו זמנית, מגעיל רצח

על ההופעה שלהם בכלל אין מה לדבר ... אשכרה freak show , אין לי מושג איך כל כך הרבה אנשים בחרו בהם, נראה לי באמת כמו סוג של מחאה :lol: :lol:

פורסם

רק הצרפתים (האנטישמים) האלו נתנו לנו נקודות.

ישראל תמיד מקבלת נקודות מצרפת, בגלל כל היהודים.

וכשיש לנו שיר טוב, אנחנו מקבלים מהם 8-12 נקודות.

מה לעשות, השנה השיר שלנו היה פשוט גרוע. לא היה בו כלום.

חוץ מזה, הפיני היה מוצלח. נכון, זה מטאל מצועצע וקיטשי, אבל זה מה שדרוש לאירוויזיון.

ברור ששיר מטאל אמיתי לא היה מקבל נקודות.

ולגבי הליטאים, השיר שלהם היה כל כך מצחיק שאפילו שקלנו להצביע להם (אם לא היו הפינים).

פורסם

כן זה היה דיי ברור שהם ינצחו, למרות שלא ראיתי את השיר שלהם בכלל באורוויזיון השנה, ראיתי אותו לפני איזה שלושה חודשים אחרי שמישהי שאני מכיר מפינלנד שלחה לי אותו.

יחסית לאורוויזיון זה שיר תותח, הם ממש לא להקה מעפנה The Arockalypse אלבום יחסית טוב. וזאת הייתה ההופעה הכי מרשימה שנראתה באורוויזיון ב5 שנים האחרונות לפחות.

וד"א אני דיי בטוח שכל הקלינגונים נעלבו אחרי שקראת ליצור המכוער הזה על הבמה קלינגון. :cool2:

פורסם

אני שמח שהם נצחו. זיינו את כל הפופיסטים ההומואים ששולטים בתחרות המעפנה הזאת מאז שהיא הוקמה. הגיע הזמן שיתחילו קצת לתת בראש בגוש סוכר השנתי הזה.

ודרך אגב, מה חשבו בארץ ששלחו את הבאטלרסון הזה? מזה? כושי צעצוע ששר שירי כוסיות? אם רוצים לשלוח כושי אז תמצאו איזה מאדאפאקר אמיתי שיקלל את כל האירופאים האנטישמים האלה עד שיפלו להם האוזניים, ויראה להם מזה זין ציוני.

שנה הבאה שולחים את אורפאנד לנד ולוקחים בהליכה אל אל ישראל! :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים