עבור לתוכן

דיחסת תמונות

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי צלמה מדגם pentex optio l10 ויש בה אפשרות רק לצלם על קובץ BMP

בקיצור הקובץ יוצא ממש ממש גדול כ1.5-2 מגה...

והשאלה שלי האם יש תוכנה שתעביר את התמונות לקובץ JPG או משו ויקבץ את גודל התמונה ?

תודה מראש

פורסם

אתה פשוט משנה את הסיומת מ BMP ל JPG .... בלי שום תוכנה

פורסם

אם תשנה את הסיומת הפורמט של הקובץ לא ישתנה, הוא ישאר בפורמט BMP ובטח ובטח שהוא לא יקטן

הדרך הכי פשוטה היא בעזרת התוכנה irfan view

יש שם אופציה של batch conversion שבעזרתה תוכל להמיר במכה אחת את כל התמונות

פורסם

אם תשנה את הסיומת הפורמט של הקובץ לא ישתנה, הוא ישאר בפורמט BMP ובטח ובטח שהוא לא יקטן

הדרך הכי פשוטה היא בעזרת התוכנה irfan view

יש שם אופציה של batch conversion שבעזרתה תוכל להמיר במכה אחת את כל התמונות

אם הוא נכנס להגדרות תקיה > מראה > ומבטל את ה V ליד "הייד אקסטנשנס פור וול נוון פייל טיפס" אז זה כן ישנה פורמט... תבדוק לפני שאתה מבלבל אותו

פורסם

NOS, תנסה ללמוד כשמתקנים אותך ולא להיות נעול על מה שאתה אומר.

תחשוב על נפח תמונה (גודל בKB בשבילך) בפורמט JPG (שזהו פורמט דחיסה), מול נפח תמונה של BMP,

צריך לעבור תהליך כלשהו בשביל לדחוס, נכון?

כשאתה משנה את שם הפורמט (סך הכל את השם אחרי הנקודה), זה רק יגרום לוינדוס להתיחס באופן שונה לקובץ, יציג את הפורמט בשם שונה, ויציג את התמונה בתוכנה שונה אם הוגדר כך,

אבל אתה תראה שגודל הקובץ לא ישתנה, והתמונה לא תעבור שום תהליך דחיסה.

בקיצור תשתמש ב ACDSEE או irfan או כל התוכנות בסגנון, כפי שHOLY הציע.

פורסם
  • מחבר

טעות שלי... הקבצים הם על JPG והם עדיין שוקלים כ2 מגה ..

אז אתם ממליצים לי להשמתמש בתוכנה irfan view כדי לקבץ ?

פורסם

למה אתם שולחים אותו לחפש תוכנות?

יש לך צייר בווינדוס

זה מספיק

פורסם

הצייר אולי מספיק בשבילך, אבל בשביל כל מי שרוצה שליטה מינימלית על איכות התוצאה הוא אפילו לא קרוב. אין שום סיבה לא להתקין את FastStone. התוכנה חינמית לגמרי, והופכת את העבודה עם תמונות לתענוג.

פורסם

על מה לשלוט?

פורסם

לJPEG יש 12 רמות איכות. כמו שBoren אמר לצייר אין שליטה על הגדרת האיכות, הוא שומר JPEG בברירת מחדל על 6-7, שפוגע מאוד באיכות התמונה.

פורסם

הלו אנשים, לא שכחתם משהו?

ImageReady

נותנת לך שליטה מלאה על התוצאה ומסוגלת להוריד בקלות חצי מגודל התמונה בלי לפגוע באיכות שלה. (כל עוד לא תנסה להדפיס)

פורסם

על מה לשלוט?

על גודל התמונה המוקטנת בפיקסלים (במקום באחוזים), על רמת הדחיסה של הקובץ ועל רמת החידוד. אני מציע שתקרא את המאמר שבלינק, הוא מסביר על מה כדאי לשלוט ומדוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים