פורסם 2006 במאי 2019 שנים האירוויזיון זה אחד הדברים ההזויים. אני יושב ונקרע מצחוק, הרבה בזכות השדר של הBBC (טרי ווגן) שזורק הערות ציניות על כל דבר אפשרי.חוץ מזה, כל הכבוד לlordi ופינלנד, מגיע להם.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים ^^ אל תהפכו את זה לדיון פוליטי... אבל אם כבר מה שיותר מעצבן זה שהם הורידו את הגולן... יו"ש אפילו בשביל מדינת ישראל הוא לא חלק מישראל....
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר 91. הנוסחה המנצחת לזכייה באירוויזיון!!! א. בלונדינית עם חזה גדולב. מפלצות עם שיניים גדולותג. יזהר כהן
פורסם 2006 במאי 2119 שנים תחרות הזוייה ראיתי מקודם איזה שיר (של ליטא) והוא היה בערך שורה אחת שחזרה על עצמה "We are the winners of the Eurovision" מצאתי את המילים ומי שממש רוצה, יכול גם לראות http://www.keithm.utvinternet.ie/videos/Lithuania06.wmv [ltr]lame, oh so very lame.[/ltr]
פורסם 2006 במאי 2119 שנים Milford Cubicle לא חשבתי שאתה צופה באירוויזיון-יש עוד דברים שאתה לא מספר לנו... (סתם בצחוק) אני לא צופה באירוויזיונים אבל אני מוכן ליראות תסוף ביגלל הניקוד אני אוהב רק תחלק של הסוף כי מענין אותי לאיזה מקום ישראל מגיעה אבל כל היתר מיותר אם היו להקות בסיגנון של אירון\או GUNS וכו כמו שהם היו פעם היתי צופה אבל כרגע זה רק למעצבי שער ובנות חח איזה גדול שסוף סוף שיר מטאל זכה :yelclap:
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מה הקשר לציטוט שלי ??? אם היו להקות בסיגנון של אירון\או GUNS וכו כמו שהם היו פעם היתי צופה אבל כרגע זה רק למעצבי שער ובנות חפיף אני מסטול אני היחיד שחורש על Hard Rock Hallelujah?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.