עבור לתוכן

הכתבה שפורסמה בYNET לגבי קנית מסך וכרטיס מסך חדשים

Featured Replies

פורסם

אפילו למשתמש הפשוט הMX400 הוא לא משהו, ניסית להריץ עליו GTA3. זה לא בדיוק כיף לשחק בזה עם כזה כרטיס מסך.

גם אם נגיד הוא מריץ עכשיו כמה משחקים, תוך בערך חודש וחצי הוא כבר לא שווה אגורה.

Geforce 4 MX440 לא שווה הרבה אבל לא הייתי מסכים לקנות מחשב חדש עם משהו יותר גרוע ממנו.

פורסם

אתה לא מבין שהכתבה מצדיקה את כל החנויות העשקניות שתוקעות אותך עם GF2MX ועם P4 1.7MHZ ב 5000 ש"ח?!

כזאת טיפשות ודביליות לא ראיתי כבר הרבה זמן! איך אתה יכול להצדיק את כותבי הכתבה כאשר רואים עד כמה שהם בורים בתחום?!

ממתי ממליצים על כרטיס שיצורו הופסק ותקופת הזוהר שלו הייתה לפני 3 שנים?! (וודו לקשיי הקליטה!)

בחייך... :veryangry:

פורסם
  • מחבר

ברור שהכתב הייתה מכוונת לאלו שהם לא הגיימרים החזקים אבל איך אומרים..."שאתה קונה זול, אתה משלם ביוקר" אחרי חודש חודשים מי שקנה כזה כרטיס היום יאלץ להחליף אותו... גם בגלל חוסר תמיכה בטכנולוגיות חדשות (DX) בחלק מהמקרים חוסר דריברים וכו... עדיף לחסוך על מעבד או משהו דומה ולשים כרטיס קצת יותר חדש (ראדון 9000/GF4 MX 440)

פורסם

אתה לא מבין שהכתבה מצדיקה את כל החנויות העשקניות שתוקעות אותך עם GF2MX ועם P4 1.7MHZ ב 5000 ש"ח?!

כזאת טיפשות ודביליות לא ראיתי כבר הרבה זמן! איך אתה יכול להצדיק את כותבי הכתבה כאשר רואים עד כמה שהם בורים בתחום?!

ממתי ממליצים על כרטיס שיצורו הופסק ותקופת הזוהר שלו הייתה לפני 3 שנים?! (וודו לקשיי הקליטה!)

בחייך... :veryangry:

אני לא מצדיק אף אחד(בטח לא את בעלי החנויות שמנצלים את חוסר הידע של הלקוח)!!!

אני רק אומר שלפעמים מספיק גם מחשב(או כל רכיב אחר בתוכו) שהוא לא הכי חזק וה"מנוע" שלו הוא דור שתיים אחורה!

הכל תלוי בצרכים של המשתמש ולפעמים המשתמש חייב להתפשר על ביצועים במסגרת המגבלות הכספיות שלו!

פורסם

אתה סתם מתצדק עכשיו! הנושא לא היה על מחשבי *על* זוללי כסף, אלא על בורות ועשיקה של כותבי הכתבה!

פורסם
  • מחבר

וחוץ מזה מי שקונה הכי בזול לא ממש מתעניין בלקרוע על זה כתבות או המלצות אלא הולך לחנות ואומר "מה הכי זול?" ההמלצות למיניהם אמורות לתת קצת ידע בנושא ולא להטעות את הקונה ("גם וודו יספיק לכמעט הכל כיום")

פורסם

זה פשוט בושה ליראות כתבה כזאת :-\

פורסם

חחחח , יש לי את העיתון המקורי שבו כתבו את זה , ונקרעתי מצחוק כל הנסיעה ( נסעתי מטירת כרמל לת"א ותוך כדי קראתי ) .

הם לא מזכירים את amd בשום מקום , כתבה גרועה ...

אמממ....איך AMD בדיוק קשורה לכרטיסי מסך?

פורסם
  • מחבר

יש גם חלק על מעבדים...

פורסם

יש גם חלק על מעבדים...

והם לא מוזכרים שם? ???

תרגיל דומה אפשר לעשות גם עם מעבדי AMD: לקנות לוח Socket A 462, שתומך גם בDuron וגם בAthlon XP, להתקין עליו מעבד Duron 1.1GHz שעולה 400 ש"ח או פחות, ולהחליף אותו בעתיד במעבד Athlon XP מהיר. אפשר, כמובן, לקנות Athlon XP כבר עכשיו, ולשלם עליו 300 ש"ח פחות מאשר על הפנטיום 4 המקביל. ואגב, אם אתה מוכן להתאמץ קצת יותר ולחפש אותם בחו"ל או באינטרנט, תוכל למצוא גירסאות קודמות של מעבדי AMD בחצי המחיר.

מקור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים