עבור לתוכן

הכתבה שפורסמה בYNET לגבי קנית מסך וכרטיס מסך חדשים

Featured Replies

פורסם

אני מצטער אבל זה פשוט הצחיק אותי!!! איזה ערימת שטויות!!!

הנה לינק (לקוח מתוך YNET)

פורסם

:lol:

איזה שטויות הם כותבים שם... ממליצים על וודו... נו באמת!

פורסם

תאמין לי הם צודקים שה

VOODOO יריץ חלק גדול של משחקים כולל ה TNT ... אני לא מדבר על משחקים ממש חדשים כמו GTA3 אבל משחקים נחמדים כמו

ONI ו MAX PAYN ו DUES EX משחקים נורמליים למדי .... במהיריות לא רעות בכלל ואני לא מבין מה היה מצחיק בכתבה על המסכים .....

בקיצור אותו מחשב לא יהיה מיועד לגימרים מטורפים .... אבל בטח שזה לא מצחיק ...

פורסם

ערימת בולשיט לא נורמאלית, אם אני אתקל בכותבים i'l beat the crap out of them עד שהם יפרסמו הודעה רשמית שהם אידיוטים שלא מבינים כלום.

פורסם

ערימת בולשיט לא נורמאלית, אם אני אתקל בכותבים i'l beat the crap out of them עד שהם יפרסמו הודעה רשמית שהם אידיוטים שלא מבינים כלום.

::) = :lol:

פורסם

הופה הצייד עצבני :behead:

אהבתי את הביטוי

עריכה:

אני עדיין נקרע מהביטוי :spin3: ;D

פורסם

חחחחחח זאת כתבה נראה לי משנת 1998,

מי לעזעזל יכול להגיד שכרטיסי VOODOO יתנו ביצועים סבירים עד טובים?!?!?? מאיפה כל השטויות האלה??

אפילו משהו קטן על Geforce4 Ti הוא לא הזכיר...הכתב לא מעודכן והוא גם דפוק, כמה בולשיט :bash:

פורסם

חחחח , יש לי את העיתון המקורי שבו כתבו את זה , ונקרעתי מצחוק כל הנסיעה ( נסעתי מטירת כרמל לת"א ותוך כדי קראתי ) .

הם לא מזכירים את amd בשום מקום , כתבה גרועה ...

פורסם

לי יש VOODOO 4 4500 הרבה זמן הכל פועל חוץ ממשחקים שפועלים עם T&L או משחקים שתומכים מלא בDIRECTX 8.1.

כי הכרטיס שלי תומך חלקית לפעמים עובד לפעמים לא.

פורסם

Voodoo אמנם יריץ משחקים סביר, אבל למה להמליץ על הכרטיסים האלה כאשר אין להם תמיכה רשמית של דרייברים וייצורם הופסק!

אני גם לא ראיתי שום חנות (חוץ מפלונטר ::)) שניתן להשיג בה וודו...

הכותבים באמת אידיוטים לא נורמאלים!

פורסם

אתם יודעים מה הכי הצחיק אותי בכתבה? הסוף שלה:

(26.09.02 , 13:27)

:lol: :lol: :lol:

ואני חשבתי שזה משהו מלפני שנתיים שלוש ;D

פורסם

:lol:

יפה.. אהבתי! :lol:

פורסם

Geforce 2 MX, Voodoo, TNT2

למה לקנות אותם בכלל, הרבה משחקים חדשים בקושי יעבדו עליהם ול Voodoo אין תמיכה רישמית ויש לו הרבה בעיות.

הכותב גם אומר Geforce 4 בלי להגיד איזה סוג זה, בדיוק כמו שמרמים אנשים בחנויות. אני ראיתי הבדל גדול בין הMX440 של חבר שלי לTI4200 שלי. הMX שלו מריץ את Tony Hawk 3 די לאט ב 1024x768 32 ושלי מריץ את זה בטיל. המעבד שלו זה P4 1.6a ושלי P4 1.7.

כרטיסי מסך על הלוח אם זה הדבר הכי גרוע שקיים, אם אין לך הרבה זיכרון גם ככה ועוד יש לך כרטיס מסך על הלוח אם, המחשב יזחול.

למה לכתוב כתבה בנושא שאתה לא מבין

פורסם
  • מחבר

אחרי כתבות כאלה גם רואים ת'ראדים בסגנון " קניתי את הכרטיס הכי תותח שיש ( GF 4 400 ;D ;D) תנו לי משחקים שיקשו עליו!!!!!!!"

פורסם

גם אני לא כ"כ הבנתי מה הצחיק אתכם בדיוק, לא כל מי שקונה מחשב הוא גיימר מזיל ריר על כל משחק חדש שיוצא ושלא מוכן להתפשר על ביצועי ה3D של המחשב שלו.

יש הרבה משתמשים עיסקיים שכל עבודתם עם המחשב היא ישומי OFFICE,EMAIL,שיטוט באינטרטנט והמשחק הכי "כבר שהם מריצים זה "סוליטר" ו/או "FREECELL" ובטח תסכימו איתי שלא צריך GF4TI4600 בשביל זה!

ויש גם את ההורים שקונים במיטב כספם(שהם מספיק "קרעו תתחת") מתנה מחשב לילד ולא נישאר מספיק לכץמסך הכי נוצץ בשוק והם יסתפקו בGF2MX400 פשוט ועדיין הילד יוכל להנות מהמחשב עם משחקים יותר ישנים.....

ההמלצות בכתבה בהחלט לא כוונו לGAMER או לHIGEEND USER אלא למשתמש הפשוט והמתפשר

אז בבקשה ממכם:

תרגיעו!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים