פורסם 2006 במאי 2019 שנים הנורטון 2006 ממש עצבן אותי, כי הוא חייב אותי לעשות עידכונים של ה-WINDOWS בנוסף לעידכונים שלו ואז הוא כל הזמן הציק לי עם זה...בלי קשר לזה שהוא כבר בטירוף!עברתי לקספרסקי 6, וזה ממש סבבה, כאילו הוא הרבה פחות כבד והוא לא "מתערב" לי בעניינים של העדכונים האוטומטיים והכל....האם המעבר הזה היה נכון?תודה לעוזרים מראש
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מסתבר שלמי שיש גירסה 5 PRO , השידרוג הוא חינם הוא משתמש ב KEY שיש לך כבר עברתי גם , איזה כיף לי נראה אם הוא מוצלח כמו קודמו
פורסם 2006 במאי 2019 שנים תן לי לינק של KASPERSKY 5 PRO PLEAS :-[ :-[ :-\ :-\מה יעזור לך לינק , אתה צריך את התוכנה בתוקף עם רישיון חוקי
פורסם 2006 במאי 2019 שנים עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) ,התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט.האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)
פורסם 2006 במאי 2019 שנים זה ממש לא נכון - אין אפילו פרסומת אחת ב-KASPERSKY.ואם KASPERSKY זיהה לך שני קבצים כפוטנציאלית מסוכנים, אז הם מסוכנים! תמחק אותם ואל תחייה באשליות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.