עבור לתוכן

שידרוגים בשילוש הקדוש

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מתכוון (כבר מזמן) לקנות (כחלק מהמחשב החדש) מעבד AMD 1800, לוח GA-7VRXP וזכרון Micron 256MB 266MHZ.

בזמן האחרון חשבתי שאולי כדאי לי לשדרג את שלושת הפריטים ל:

מעבד- AMD XP200

לוח- EPOX EP-8K5A2

זכרון- 256MB 333MHZ

למעבד זה תוספת של 150-200 שקל

לוח 50-100 שקל

וזכרון 100-150 שקל

האם יש הבדל בין מעבד 1800 למעבד 2000?? ??? האם זה הבדל שמצדיק השקעה של עוד כ-200 ש"ח?

בקשר ללוח, אמנם אני מפסיד בקר רייד, אבל מצד שני בלוח של אפוקס אני אוכל לשדרג את המעבד (בעתיד היותר רחוק) למעבד שיפעל בבאס 166MHZ.... ודבר כזה אי אפשר לעשות בGA-7VRXP :P

אז האם כדאי לקחת ת'לוח של אפוקס?

בקשר לזכרון, האם עדיף להשקיע עוד קצת כסף ולקנות במקום זכרון 266MHZ- זכרון 333MHZ??? האם ההבדל יהיה מורגש ומשמעותי?

והאם למיקרון יש זכרונות 333MHZ? ??? :-X

או שהם מיצרים (/יש בארץ) זכרונות שלהם רק במהירות של 266?

אם אין להם, של איזה חברה כדאי לקחת? (חברה שתהיה בסביבות אותו מחיר ואותו איכות[אם לא יותר])

תודה!

פורסם

ההבדל בין המעבדים לא מורגש ופשוט לא שווה את זה, תחסוך את הכסף.

הלוח של ג'יגה בייט כן יתמוך במעבדי AMD הבאים עם ה-333 FSB בזכות המחלק 1/5 שיש לו ל-PCI, עכשיו הכל תלוי בך... האם אתה אוברקלוקר?

לגבי הזיכרונות, ההבדלים זיניחים מאוד... אבל אם אתה אוברקלוקר מומלץ שתקח את ה-333MHz.

פורסם

קודם כל הכי חשוב: אתה לא תרגיש שיפור עצום בביצועים אלא שיפור ממש מזערי. שיפור, אשר לפי דעתי, לא שווה תוספת של חצי אלף ש"ח...

אם יש לך כסף תשקיע! בעקרון המערכת הראשונה היא מערכת מעולה!

ברגע שתוכל לשדרג את הבאס ל 166 יהיו דברים יותר טובים שתוכל לחשוב עליהם... שתי הלוחות שהצעת הם לוחות טובים, זאת החלטה שלך... אבל אני במקומך לא הייתי מוותר על הרייד...

גם לגבי הזכרון ההבדל לא יהיה משמעותי אבל יכול להיות שעדיף לקנות זכרון אשר תומך ב 333 להמהרה עתידית...

יש הרבה חברות אמינות של זכרונות... ביניהן יש קרושיאל, קינגסטון, קרוסאיר, טראנסאנד, מושקין וכו'...

פורסם

לפי דעתי כדאי לך לקחת AMD 2000 כי ההבדל במחיר בינו לבין 1800 הוא סה"כ 10$ . לגבי לוח ממליץ לך על 7VRXP הוא לוח מעולה.

עכשיו אם תקנה זכרון 333 ההבדל בינו לבין ה - 266 יהיו סה"כ 1% - 2% בבצועים מפני ש FSB של במעבד הוא עדיין 266MHZ

פורסם
  • מחבר

מה באמת ההבדל לא יהי מורגש בין זכרון 266 ל333??! ??? :o ???

הייתי בטוח שתגידו לי שזה הכי חושב...

אז מה אתם אומרים לא לקנות זכרון במהירות 333???

פורסם

גם לגבי הזכרון ההבדל לא יהיה משמעותי אבל יכול להיות שעדיף לקנות זכרון אשר תומך ב 333 להמהרה עתידית...

פורסם

ההבדל מתבטא לדוגמא באיזה 7 פריימים ב-Q3A..

פורסם

תשים לב שהצעתי את הזכרון 333 להמהרה עתידית, במידה ולא תהיה כזאת אין לך שום צורך בו!

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שלא יהיה בכלל הבדל בין זכרון 266 לזכרון 333??? ??? ???

אם אני אשים במערכת כזו זכרון 333, הוא יפעל כל הזמן על באס של 266? או 333???

וכשאתה אומר המהרה עתידית, אתה מתכוון לאוברקלוק, או לשדרוג המעבד לבאס גבוהה יותר?

ואני מניח שההבדל היחידי בין מעבד 1800 ל2000 זה רק הבדל מגהרצים. אם כן, אז בכמה מגהרצים ההבדל?

עריכה: ועוד משהו, בקשר ללוח של גיגהבייט.

אתם בטוחים שהוא יכול לתמוך במעבדים העתידיים של AMD (באס 333) כי אני זוכר שפעם אתלון אמר לי שהם לא יכולים ואולי יצאו גרסאות יותר חדישות שלהם שבהם יהיה גמפר שיאפשר להם לעבוד בבאס כזה. ובאפוקס, הגמפר הזה קיים ולכן הם יכולים לעבוד בבאס של 333.

פורסם

ההבדל בין AMD 1800 ל 2000 הוא בערך 130 מגה-הרץ....

ז"א 1800 עובד בערך ב 1540 ו 2000 עובד בבערך 1670.... ;D

פורסם

אה סליחה על הבורות אבל מה זה השילוש הקדוש?

פורסם

מעבד, לוח-אם וזיכרון.

פורסם

אה סליחה על הבורות אבל מה זה השילוש הקדוש?

Maria, God and Jesus

פורסם

רוצה לדייק? ישו, אלוהים, ורוח הקודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים