עבור לתוכן

למה METALLICA כבר לא מוציאים אלבומים?

Featured Replies

פורסם

זה מה שמעניין אותכם?

למה QUEEN לא מוציאה אלבומים? למה פרדי מרקורי מת?

זה לא מעניין אף אחד?

• תגובות 68
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה מה שמעניין אותכם?

למה QUEEN לא מוציאה אלבומים? למה פרדי מרקורי מת?

זה לא מעניין אף אחד?

איידס? :-\

פורסם

הסולו של האמט בשיר one הוא אחד מהסולואים הכי טובים בהיסטוריה. למעשה הוא קיבל מקום שביעי מתוך רשימת 100 הסולואים הכי טובים של המגזין guitar world. אז בבקשה, אין שום סיבה לטעון שהאמט הוא גיטריסט גרוע

פורסם

הסולו של האמט בשיר one הוא אחד מהסולואים הכי טובים בהיסטוריה. למעשה הוא קיבל מקום שביעי מתוך רשימת 100 הסולואים הכי טובים של המגזין guitar world. אז בבקשה, אין שום סיבה לטעון שהאמט הוא גיטריסט גרוע

השקעתי. שמעתי עכשיו את one. אם אתה מתכוון להתחלה: זה שתי גיטרות, וזה באמת קטע יפה אבל הוא לא יותר מידי מסובך (טכנית).

אם אתה מתכוון לבלאגן של 5:45 והלאה, ואתה אומר שזה אחד הסולואים הגדולים בהיסטוריה אין לי מה להגיד.

תשווה אותו לג'ייסון בקר, לדייב מאסטיין, פטרוצ'י. הוא כביכול אמור להיות בלבל שלהם. הוא לא

אל תבין אותי לא נכון, אני לא אמרתי שהוא גרוע, הוא גיטריסט מצויין, אבל נראה לי שכבר מזמן נגמר לו החומר (לדעתי זה מאוד קשור למוות של הבסיסט הראשון שלהם.).התכוונתי מוגבל limited, לא handicapped. הוא לא יודע לנגן מדוייק ומהר.

פורסם

יש לי את לייב בבודוקאן כבר המון זמן ותאמין לי שיש לי לא מעט הופעות של מטאליקה, מ-86 ועד 2006.

האמט הוא אחד מגיטריסטי הטראש והבי מטאל הטובים ביותר. הסגנון שלו - מהירות מטורפת ביחד עם ווירטואוזיות ושימוש נרחב בוואה וואה הופכים את הסולואים שלו למעיניינים כל פעם מחדש.

פטרוצ'י מנגן בסיגנון אחר לגמרי, אני אוהב גם את האמט וגם את פטרוצ'י אבל אי אפשר בכלל להשוות ביניהם. נכון שפטרוצ'י הוא נגן מאוד מדיוק - אבל זה אחד הדברים שהופכים את הנגינה שלו למדהימה אני במיוחד אוהב את Glasgow Kiss מאלבום הסולו שלו.

הסולו של וואן הוא אחד הסולואים הסוחפים ביותר של מטאליקה ללא ספק סולו טראש מעולה ואני ממליץ לך גם לראות את הקליפ ולא רק לשמוע את השיר. אם אתה רוצו סולואים קשים, תשמע את הסולו של The Shortest Straw (3:59). בנוסף הסולו של Wherever I May Roam הוא גם יפה מאוד אך באותו הזמן פשוט מאוד. הסולו של 2 החלקים מהשיר ...And Justice For All הוא גם יפה מאוד ואני עכשיו לומד אותו. ועוד ועוד....

שוב אני אומר, אין טעם להשוות גיטריסטים הרי כל אחד מנגן בסיגנון שונה...ואם נגמר לו החומר אנחנו ללא ספק נגלה את זה באלבום הבא (מה שלא נראה לי שייקרה).

ועוד משהו, לדעתי מאסטיין לא מגיע לברכיים של האמט.

פורסם

אבל מרטי פרידמן משתין על האמט בקשת fact.gif

פורסם

O_o

פורסם

תקשיב לסולו של Tornado of Souls

האמט לא ילמד לנגן ככה בחיים

פורסם

תגידו, מישהו זוכר את השם של איזה סרט מלפני 15~ שנה, על נגן גיטרה מוכשר שמוציא איזה סבא מבית האבות והם נוסעים לעיר שבה הזקן גר כשהייה צעיר ושם הם פוגשים איזה גאנגסטר (או משהו כזה..) שהזקן הייה תחת חסותו (הזקן מנגן במפוחית...) ו.. לא זוכר את הסוף, אבל יש שם דו קרב בין סאטריאני וסטיב וואי... קטע נדיר... אני לא שמעתי דיוק כמו של סאטריאני מאף אחד (בינתים... :))

קטע נחמד שגוגל העלה ;D

http://video.google.com/videoplay?docid=6339008796389336249&q=steve+vai

פורסם
  • מחבר

COOL THX BRO :ylsuper: :cwm39:

פורסם

האמט אולי לא הנגן המהיר והמדויק ביותר, אבל הוא מלחין טוב - יש לו המון סולואים שהם פשוט מעולים.

פורסם

אחלה של להקה TWISTED SISTER! אבל ממש כמו שאומרים "TWISTED" :screwy::lol:

פורסם
  • מחבר

חח :xyxthumbs:;)

פורסם

IG, the movie is from 1986 and called Crossroads. brilliant movie, i have it :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים