פורסם 2006 במאי 1919 שנים תקשיבו אני קורא פה על אנשים עם 6 מאווררים 8 מאווררים לאן לעזאזל הם מחברים אותם? אני חייב לדעת אולי אני אחבר גם איזה 8 מאווררים
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מה העניין לחבר אותם בטור ואז את כולם ביחד למולקס...(למרות שלא הכי רצוי אבל עדיין אם הספק שלך "אמיתי" אין בעיה..)..לא חייב פאנבאס או משהו כזה...ולמה אתה צריך 8 או אפילו 6 מאווררים במארז..?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אני לא ממש זקוק ל-8 מאווררים אבל זה עניין אותי כי ראיתי פה אנשים שחיברו הרבה מאוד מאווררים
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מחבר אז אני לוקח את המאווררים ומחבר אותם למולקס נקבה ואז את המולקס הנקבה אני מחבר למולקס זכר הקיים בכל מחשב?
פורסם 2006 במאי 2019 שנים פשוט תחבר את כולם אחד לשני (אם יש חיבורים מתאימים)...ואז תמולקס האחרון שנשאר תחבר למולקס של הספק..
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר עוד שאלה, החיבור של המולקס מגיעה עם החוטים (האדום והשחור) מחוברים עליו או שיש לחברם לבד?
פורסם 2006 במאי 2119 שנים דבר ראשון, למה דאבל פוסט?דבר שני, תלוי במאוורר. יש כאלה שבאים עם חיבור מוכן למולקס ואתה פשוט מחבר את כולם אחד לשני.. ויש כאלה שאתה צריך להלחים. ולי יש הרבה כאלה וזה באסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.