עבור לתוכן

שאלות בקשר לX800 GTO ובכלל

Featured Replies

פורסם

אני קונה בשבוע הקרוב את הRadeon X800 GTO.. בלי קשר אליו אני גם מוסיף:

WESTERN DIGITAL 250GB 16MB Cache buffer

מאוורר חדש

Logitech G5 Laser mouse

1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם).

2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים..

3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני שונא עכברים כבדים..

4. *חשוב* זה מסובך לפתוח את הX800 GTO מ12 פייפים (או איך שלא קוראים לזה..) ל18? זה עניין של תוכנות וכאלה או שאני ממש צריך לפתוח ת'מארז ולהתעסק עם הכרטיס? יש בזה סיכון?

5. למישהו פה יש את הכרטיס? אם כן, תוכלו לפרט איך הוא פעל לכם במשחקים שונים (תנו את שם המשחק ואיך הוא פעל)?

איך לדעתכם הוא יפעל על משחקים שעומדים לצאת כמו Hitman - Blood money וSplinter Cell - Double agent?

6. כדאי לי לעשות לכרטיס החדש OverClocking? מה הסיכון בזה? מה אני צריך בשביל זה? זה מסובך? זה עניין של תוכנות או שצריך ממש לפתוח ת'מארז ולשנות דברים פיזית?

7. *חשוב* איך הגירסא של Palit? שווה לשלם 150 ש"J יותר בשביל הגירסא של Sapphire?

8. אתם מכירים מקום שאפשר להשיג כרטיסים יותר טובים\משתלמים מסדרת הX800, ובלי קשר את דגמי הX850?

תודה רבה על העזרה אנשים.. מצטער אם זה לא בפורום הנכון, פשוט יש לי מלא שאלות וכל אחת מתאימה לפורום שונה.. מקסימום אם תוכלו לפצל ולהעביר זה יהיה סבבה..

פורסם

יש סיבה למה אתה קונה X800GTO ולא X1800GTO?

כעיקרון כל ספק איכותי של מעל 400W ו18A במסילת ה12V שלו יהיה מעולה לך.

הG5 כבד אבל יש לו משקולות אז הוא סבבה זה מתכוונן.

לא זה לא כ"כ מסובך לפתוח צינורות.

בטח שכדאי, כל עוד תעשה בחוכמה ולא תשתגע עם מתחים אין שום סיכון.

לגבי החברות, לא בטוח. מה אתה מרוויח מספייר? הרי זה אותם ביצועים.

פורסם
  • מחבר

יש סיבה למה אתה קונה X800GTO ולא X1800GTO?

כעיקרון כל ספק איכותי של מעל 400W ו18A במסילת ה12V שלו יהיה מעולה לך.

הG5 כבד אבל יש לו משקולות אז הוא סבבה זה מתכוונן.

לא זה לא כ"כ מסובך לפתוח צינורות.

בטח שכדאי, כל עוד תעשה בחוכמה ולא תשתגע עם מתחים אין שום סיכון.

לגבי החברות, לא בטוח. מה אתה מרוויח מספייר? הרי זה אותם ביצועים.

כן, כי הלוח אם שלי לא תואם PCI-E.

כמה זה צריך לעלות?

כבד במקור הכוונה.. בלי משקולות.

יופי, תודה.

אני ממש לא מתכוון להשתגע או משהו.. רק לשפר אותו כמה שאפשר בלי הרבה סיכון.. זה כרטיס טוב לOC? זו תהיה פעם ראשונה שאני עושה..

ואמרו לי שלספייר יש 100% אפשרות לעשות Unlock לpipes, אבל לPalit אני לא בטוח..

פורסם

אין GTO ל-AGP שניתן לפתוח בו צינורות.

G5 ממש לא כבד בלי משקולות

פורסם

1. *חשוב* אם אני צריך להחליף ספק כח בשביל הכרטיס, כל איז חברה \ ספק מסוים אתם ממליצים? (עדיף במחיר נמוך, מן הסתם). |ענו לך על השאלה.|

2. אני צריך לקנות מאוורר.. לא יודע אם מאוורר לכרטיס מסך, למעבד או למארז.. אני רק יודע שהמחשב שלי מתחמם יותר מדי (לפי הרעש)וזה לא טוב.. כדאי לי לקנות בכלל מאוורר חדש? כי אם הבעיה היא בכרטיס מסך (אתם תגידו לי..) אז אני גם ככה מחליף אותו ויהיה קירור חדש.. אם כן, איזה מאוורר לקנות? אמרו לי רק לקנות מאוורר שמפזר קור לא רק ישירות אלא גם לצדדים.. |לא שייך לפורום|

3. הG5 כבד? אני יודע שהוא בא עם משקולות אבל המשקל המקורי שלו כבד יחסית? כי אני שונא עכברים כבדים.. |לא שייך לפורום.|

4. *חשוב* זה מסובך לפתוח את הX800 GTO מ12 פייפים (או איך שלא קוראים לזה..) ל18? זה עניין של תוכנות וכאלה או שאני ממש צריך לפתוח ת'מארז ולהתעסק עם הכרטיס? יש בזה סיכון? | ממש לא מסובך... בעזרת כמה לחיצות בעזרת תוכנה ייעודית. וכמו כל תהליך יש מובן של סיכון, במיוחד איבוד האחריות.|

5. למישהו פה יש את הכרטיס? אם כן, תוכלו לפרט איך הוא פעל לכם במשחקים שונים (תנו את שם המשחק ואיך הוא פעל)? |אתה מוזמן להריץ חיפוש, יש מגוון דיונים על זה.|

איך לדעתכם הוא יפעל על משחקים שעומדים לצאת כמו Hitman - Blood money וSplinter Cell - Double agent?

6. כדאי לי לעשות לכרטיס החדש OverClocking? מה הסיכון בזה? מה אני צריך בשביל זה? זה מסובך? זה עניין של תוכנות או שצריך ממש לפתוח ת'מארז ולשנות דברים פיזית? |ראה סעיף 4, זה די אותה תשובה. בקשר לאם צריך OC, זה מאוד תלוי. יש כאלה שמנסים להשיג תוספת ביצועים ויש כאלה שעושים את זה בשביל הכיף. תמצא לאיזה קבוצה מהן אתה שייך ותדע אם כדאי לך או לא. כמו בכל רכיב חשמלי, הגברת המהירות דורשת יותר מתח= יותר חום= יותר סיכוי לבלאי ו/או נזקים כאלה ואחרים.|

7. *חשוב* איך הגירסא של Palit? שווה לשלם 150 ש"J יותר בשביל הגירסא של Sapphire? |בעיקרון PALIT חברה די זוועה. לא יודע אם שווה להוסיף כסף בשביל יצרנית אחרת. תנסה למצוא יצרניות אחרות שהתוספת תהיה נמוכה יותר.|

8. אתם מכירים מקום שאפשר להשיג כרטיסים יותר טובים\משתלמים מסדרת הX800, ובלי קשר את דגמי הX850? |חיפוש בזאפ.|

תודה רבה על העזרה אנשים.. מצטער אם זה לא בפורום הנכון, פשוט יש לי מלא שאלות וכל אחת מתאימה לפורום שונה.. מקסימום אם תוכלו לפצל ולהעביר זה יהיה סבבה..

את התושובת שיכלת לקבל מהפורום הזה קבלת.

בקשר לשאלות שאמרתי לך לא שייך לפורום תפתח דיונים חדשים בפורומים המתאימים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים