פורסם 2006 במאי 1919 שנים על מנת שאול להתחיל בבניית בלוק הקירור שלי אני צריך תרשים של הסוקט כולל חורי העיגון.צריך את זה כמה שיותר מדוייק. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. תודה!
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר מצויין תודה רבה! ועוד שאלה: האם הפלסטיק של הסוקט מתחבר רק על ידי 2 הברגים הצדדים או על יד ארבעת הברגים הנוספים?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אתה עדיין צריך גובה כדי שלא תמעך את המעבד, וכדי שלא יהיה רופף באוויראבל אני מניח שבזה אפשר לשלוט גם מהברגים בהנחה שככה אתה הולך לעגן את הבלוק ללוח
פורסם 2006 במאי 1919 שנים יש מיליון פתרונותיש את האפשרות להשאיר את הפלסטיק ולעגן כמו Freezer64, כלומר ע"י טבעות ברזל שנלחצות על הבליטות השחורות (בדומה גם לקירור סטוק)יש את האפשרות של קפיצים כמו בכרטיסי מסך, אבל עם בלוק כבד תצטרך כנראה במקום פינים מפלסטיק פינים מברזל, מה שמייקר ומסרבל את העסק (אבל אורך ההתקנה בפועל זה אולי דקה)
פורסם 2006 במאי 1919 שנים זה ממש מיותר ורק מסבך את כל העניין מסגרת הפלסטיק הגובה לא משנה, הגוף יתפס ע"י שני ברגים. למעוך - הוא לא ימעך את המעבד (אם לא לסגור את האומים\ברגים עם מפתח שוודי )
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אבל לא חסרות דרכים ללא ברגיםעם בלוק מספיק כבד אתה יכול גם למעוך מעבד, עזוב את זה שלפני זה ה-PCB של הלוח יישבר.אבל כמו שאמרתיזה לא משנה אם מחברים ע"י ברגים
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר מימדי הבלוק המשוערים גדולים מעט מהמעבד עצמו ככה שזה לא יהיה בלוק ששוקל חצי קילו כמו קירורי האויר כיום. ואני חושב שברגים יעשו את העבודה מצויין.אני פרשתי לילה טוב!
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מה רע בברגים? זה גם פשוט יותר.אני גם לא רואה סיבה שהבלוק יהיה כבדואם מדברים כבר על משקל, BT ששוקל 800gr ומתחבר ע"י שני הברגים. הבלוק יהיה הרבה יותר קל אם יהיה שימוש גם בפרספקס.גם איזה נזק יהיה מברגים? הרי הbackplate משמשת כמקום תפיסה ולא הPCB של הלוח.rhin0, קח דוגמא מהבלוקים של DangerDen.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים ואני אמרתי שהמשקל יהווה בעיה באופציות אחרותובמיוחד כמו בכרטיסי מסך עם הקפיצים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.