פורסם 2006 במאי 1919 שנים יש לי בעיה מדי פעם שאני מנסה להתנתק מהאינטרנט זה נתקע(לא המחשב )ובו נגיד אני רוצה להכנס אני לא יכול זה לא זז ואני חיב לעשות ריסט(וכל זה מאז שהתכנתי תמודם החדש)מה הבעיה???
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אם החיגן נתקע אז תוציא את המודם מהחשמל חכה כמה שניות, ותחבר אותו שוב.אני לא רואה שום סיבה שאתה צריך להתנתק קבוע מהאינטרנט..
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר לא שיש לי פנגים גבוהים אני מתנתק מנקה עוגיות וזה עוזר.הבעיה שיש לי זה שהחיגן נתקע ואז גם שאני לחץ הפעלה מחדש זה נתקע מתי שכתוב שמר תהגדרות שלך אני מוקווה שמה שהמרתה עם המודם יעזור תודה אחי.(לאוצי כמה שניות ולחקות שהחיגן יסתדר?)עריכה:אפשר לדעת למה זה קורה?
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר זה לא עוזר יש מצב עם אני יחליף זה יסתדר (כי גם אצל אחותי זה ככה אנחנו משתמשים באותו מודם)
פורסם 2006 במאי 2219 שנים גם לי זה קורה!!! ם נגיד אני מתחבר ומתנתק תוך כמה דקות אז זה מתנתק כרגיל אבל אם אני מתנתק אחרי הרבה זמן זה נתקע כזה והסימן של המחשבים (שאומר שזה מחובר) נשאר...
פורסם 2006 במאי 2219 שנים מחבר מה הדגם של המודם אולי זה המודם ככה שהיא לי תALE 150 זל עשה ככה וזה ממש מציק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.