עבור לתוכן

בני 15 היכו וחתכו בסכין נער כדי שיבטל תלונה נגד חברם. האם אפשר היה לימנוע זאת?

Featured Replies

פורסם

בשביל מקרים כאלה אני חושב שצריך להפעיל חוק שיתיר עונש מוות.

:screwy:

מה הטעם? כל מה שיצא לך מזה זה שני אנשים מתים במקום אחד :kopfpatsch:

• תגובות 33
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון,אבל אז הבן אדם הזה שהרג לא יהרוג עוד בעתיד.

פורסם

הוא בכל מקרה לא יוכל להרוג עוד אם הוא ישב במאסר עולם.

פורסם

כשיתחילו לחלק מאסרי עולם בקלות שאתה אומר את זה אני אתנגד לעונש מוות,סבבה?

פורסם

עונש מוות וסירוס כפוי יעשו רק טוב למדינה הזאת.

מעניין מאוד כי עונש מוות במדינות ארה"ב לא הוריד את רמת הפשע בכלל... בטקסס למשל יש עונש מוות והיא אחת המדינות האלימות ביותר בארה"ב. לגבי סירוס כפוי גם זה לא עוזר כי אנסים שסורסו השתמשו בחפצים כדי להתעלל בקורבנותיהם החדשים ובחלק גדול מהמקרים הנזק הגופני שהם גרמו היה גדול יותר מאשר אותו נזק שהיה נגרם אם אותו אנס היה משתמש באיבר מינו.

פורסם

כן, להכניס צורת ענישה דומה לזו של ארצות הברית יש לך 3 Strikes כמו בבייסבול, אחרי 3 עבירות אתה נכנס לכלא למספיק זמן.

זה לא סתם פאשלה אחת, בארץ משחררים פושעים על ימין ועל שמאל השופטים הם היפיים פלצניים שמשחררים אנשים שצריך לכלוא למשך כל חייהם כיוון שמביאים את אמא שלהם שתבכה להם בבית המשפט. "האמא: אוייש איך הבן שלי יחייה בלי שבת בבית?! בלי החמין, הג'חנון של אמאל'ה..." "השופט: אווווווו מסכן בואו נשחרר אותו..." אחרי יומיים החיה הזאת דוקרת מישהו.

עונש מוות וסירוס כפוי יעשו רק טוב למדינה הזאת.

החוק הזה הוריד את הפשיעה בקליפורניה?

בכל מקרה הדבר היחיד שיעזור זה לתקן את מערכת החינוך - תראו איך בעזרת חינוך ופעילויות לנוער הורידו את הפשיעה באילת ב50% בשנתיים.

פורסם

אני בעד השטלת שבב לכל האנשים האלה שכל פעם שהם ישתמשו באלימות/יקללו/וואטאבר ישר ישלח להם 100,000V לאשכים :xyxthumbs:

פורסם

ולמאותגרות האשכים? :lol:

פורסם

ספאנקינג? O_o

פורסם

בכל מקרה הדבר היחיד שיעזור זה לתקן את מערכת החינוך - תראו איך בעזרת חינוך ופעילויות לנוער הורידו את הפשיעה באילת ב50% בשנתיים.

זה בדיוק מה שאני חושב - השקעה בחינוך תחזיר את עצמה תוך זמן די קצר ותחסוך מיליארדים שהיו יוצאים על בתי כלא, שוטרים, אנשי מקצוע וכו'.

פורסם

אני בעד השטלת שבב לכל האנשים האלה שכל פעם שהם ישתמשו באלימות/יקללו/וואטאבר ישר ישלח להם 100,000V לאשכים :xyxthumbs:

גם אני אהבתי את סאותפארק הסרט :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לדעתי הפיתרון לאלימות בארץ הוא שילוב של כמה דברים. העיקר שבהם הוא זה.

קודם כול משהו בסיגנון ה"3עבירות ואתה בחוץ" כמו באמריקה ,אבל הדבר הכי חשוב הוא לעצור את האלימות אצל האנשים כשהם עוד קטנים, כי ברגע שבן אדם גודל כבר בלתי אפשרי לחנך אותו ולא משנה באלו עונשים יאיימו עליו, האלימות תהיה חלק מימנו והוא לא יוכל להפרד מימנה. חייבים לעצור אותם כשהם עוד בכיתה א'. צריך להתיחס ברצינות לכול מקרה ומקרה גם אם זה "סתם" מכות או ריב קל, כי משם מתחילה תגובת השרשרת שתוביל בסופו של דבר את הסגנון והאופי האלים של הבן אדם וכיוצא מזה האופי האלים של כול החברה שלנו. צריך שבבתי ספר יהיה ממש משטר צבאי בכול מה שקשור בנושא אלימות ובנוסף להטיל קנסות על ההורים שילדם השתתף בקטטה(אפילו הכי קטנה). בפעם הראשונה יוטל קנס קטן, נאמר 100 שח, אחרי זה 200, 500 ,1000 ... כך שלהורים יהיה אינטרס ברור לעצור את האלימות של הילדים שלהם. אם יינהגו בילדים כך במשך שנים בסוף כשהם יגיעו לגיל בגרות האופי שלהם יהיה הרבה הרבה פחות אלים כי הם כבר התרגלו לא לחיות בצורה אלימה בניגוד מוחלט למה שקורה היום.

פורסם

נשמע טוב... אבל אל תשכח שהרבה מהאלימים באים ממשפחות קשות יום.. איך הם ישלמו קנסות?

פורסם
  • מחבר

זה אפילו יהיה יותר טוב כי כך הם יתיחסו לזה יותר ברצינות כי הם יפחדו לשלם את הקנס. אפשר לפני הקנס הראשון לתת איזה שתי אזהרות או משהו כזה.

לגבי אנשים עשירים שלא יהיה אכפת להם אז בסוף כן יהיה להם אכפת כי בסוף הקנס יהיה הרבה יותר גבוה.

פורסם

אחרי 20 מעשי אלימות?

לדעתי הכל מתחיל בחוסר אכפתיות של המורים... לגמרי חוסר אכפתיות. הם חושבים שהתפקיד שלהם מסתיים ב"תגיד סליחה".

וגם של ההורים. אבא שמקלל ומהווה דוגמא שלילית יהיה אבא לבן אלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים