עבור לתוכן

2 בעיות עם ה-IE, אחת כנראה קשורה ל-media player, אשמח לעזרה &#14

Featured Replies

פורסם

היי, 2 בעיות... יש היון פעמים שאני מנסה לתוח קישור, והוא פשות פותח דף ריק, לבן,

וכשאני הולך ל- TOOLS --> INTERNT OPTIONS -->SECURITY

ועושה שם סתם שינויי קטן, כמו מעבר באחת התגיות מדיפולט לקסטום או חזרה או זה כבר על קסטום

ואז פותח תקישור שוב זה נפתח שוב... זה קורה לי באתרים קבועים וזה משגע לי תשכל כבר!!

עוד בעייה היא שזה לא מנגן לי סרטים בדפדפן.. אפילו תחדשות של וואלה, זה עם ערוץ 10 זה לא מנגן..

זה פשוט כל הזמן עושה לי READY וכשאני לוחץ על פליי זה שוה עושה READY...

אההההההההההה וגם המון תמונות \ באנרים וכדומה מופיעים לי ככפתורים (הכוונה היא שזה מסמן אותם כשאני מעל ונותן לי לבחור אותם...

הבחירה מזיזה אותם כזה ואז הם נהייה נורמאליים...)

אני אשמח לעזרה עם זה, תודה אור!

פורסם
  • מחבר

המקודדים לא עזרו... עדיין לא מנגן כלום...

ובקשר לבאנרים, באמת מותקן אצלי העדכון הסורר אבל הוא אומר לי שאי אפשר להסיר את העדכון הזה...

יש דרך להעיף אותו לא מה-ADD OR REMOVE?

פורסם

לא נראה לי שיש דרכים נוספות להסרה.. אבל תנסה אולי תוכנות אחרות שמתמחות בזה, כמו CCleaner.

בקשר לסרטים, תלחץ ימין על המדיה פליר שבתוך IE, ותבחר ב-ERROR DETAILS. אולי זה יסביר מה קרה.

פורסם
  • מחבר

על הסרטון שבקישור הזה:

http://web11.mediazone.co.il/madoa/madoa_vod.asp?eventid=6&sessionorder=1

הוא אומר:

Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:").

ואגב, אין לאף אחד רעיון על מה לעשות עם הקטע של שינויי הגדרות אבטחה בשביל לפתוח חלונות????????

פורסם

נסה להתקין את מדיה פליר מחדש, ואם אין לך את הגרסא האחרונה, אז תדאג שתהיה. תתקין אולי את 11 אם כבר, היא יצאה בבטא. תחפש באתר של MS.

ותאמת לא ממש הבנתי את הבעיה הראשונה שאמרת.. נסח אותה בצורה טובה יותר..

פורסם
  • מחבר

התקנתי ת-11 וזה דיי בסדר עכשיו...

הבעייה הראשונה היא שאני לוחץ על קישור, וזה מוביל אותי לדף לבן ריק בלי כלום.

אני חוזר אחורה, משנה משהו, לא באמת משנה מה בהגדרות אבטחה שם, לוחץ שוב על הקישור והדף נפתח כמו שצריך...

פורסם

תנסה להחזיר את כל ההגדות שם ל-DEFAULT.

פורסם
  • מחבר

עשיתי... זה לא משנה כלום...

כל פעם שזה לא פותח אתר נאי מחליף ביין דיפולט לקאסטום באחת ההגדרות וזה מה שמסדר אבל להחזיר הכל לדיפולט לא עוזר...

פורסם

זה אתר ספציפי כלשהו? או קבוצה של אתרים? אולי הבעיה היא באתר\ים עצמו\ם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים