פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים דיווחים בקרוב. אגב, אפשר להעלות 2-3 FSB ככה, רק כדי לבדוק? בוודאי. תעלה את ה FSB ב 3 ובדוק ב SISOFT SANDRA אם יש שיפור. אני לא מאמין שיהיה שיפור משמעותי.. ואם אתה רוצה לבדוק שיפור במעבד אני ממליץ על MAdOnion Pcmark ובביוס אם אנלא טועה קוראים לזה frequency control או משהו כזה (לפחות אצלי) נכון, השיפור לא יהיה משמעותי, אבל מספיק בשביל בדיקה ראשונית בכדי לראות שהכל פועל כמו שצריך, הרי תמיד טוב להתחיל בקטן... ובנוגע ל SISSOFT SANDRA, התכוונתי שניתן להריץ את ה CPU ARITHMETIC BENCHMARK , לרשום את התוצאה המופיעה (בצורה המספרית ולא הגרפית) ולהריץ שוב לאחר השינויי. לא עבדתי מעולם אם PCMARK כך שאין לי כל כך מושג אם היה טובה יותר... אבל יכול להיותר שאתה צודק
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים PCMARK זה סתם תוכנה עוד יותר שקרנית מ3DMARK.מעבדי אינטל מקבלים 6 מספרים שAMD מקבלים 4.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים לגמרי מסכים אתו. כל הבנצ'מארקים הללו שווים לת*ת. רק FPS זה מבחן אמיתי, ללא כלמיני שטויות בצד.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים אתה רוצה למדוד כמה תמונות המעבד שלך "מייצר" בשניה?FPS זה חישוב של כמות ה"תמונות" לשנייה בשיקלול של כל חלקי המערכת.
פורסם 2002 בספטמבר 2823 שנים החישוב נעשה כך, המכפלה היא 12.5 והבאס עומד במהירות של 133 MHZמה שאומר12.5x133 = 1662
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.