פורסם 2006 במאי 1919 שנים מעניין, תסביר לי איך כל מי שלא חושב כמוכם נמצא עם הראש בחוללא כל מי שלא חושב כמוני נמצא עם הראש בחול.גם האמא השמאלנית שלי אומרת שצריך להטיל כבר אטום על מתקני הגרעין האיראניםמי שכן טומן את ראשו בחול זה אנשים כאלה:אגב, אני עדיין לא מאמין שיש פה איום של שואה מספר 2, לדעתי הוא סתם היטלר ואנאבי שמחפש תשומת לב.אנשים שחושבים ששום דבר לא יקרה.אתם היחידי סגולה היחידים שמבינים את המצב בו אנחנו נמצאים?אם אתה מדבר על חביי הפורום הימניים אז ממש לא רק אנחנותהיה בטוח שגם ראש אמ"ן או בכירים במוסד ובשב"כ חושבים כמונוהעניין הוא שלפעמים יש הבדל בין מה הם חושבים ובין האינטרס שלהם להתחבב על מי שבשלטון באותו הרגע.אתה חושב שאני אופורטוניסט ואני חושב שאני ריאלימשהו כזהאתה לא ממש מודע לזה, אבל בעיקרון כן.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים דרך אגב, מתי ואיך הגענו ל... התבלבלתי. מה הנושא של הדיון? :s05:ממתי דיונים פה נשארים בנושא?מהר מאוד מגיעים לויכוח על שמאל (אלו שטומנים את הראש בחול) לבין הימין (אלו שתמיד יש להם פתרון קל ומהיר להכל ומי שלא מסכים איתם טיפש או עיוור)לא כל מי שלא חושב כמוני נמצא עם הראש בחול.גם האמא השמאלנית שלי אומרת שצריך להטיל כבר אטום על מתקני הגרעין האיראניםיש הבדל בין למחוק את איראן ובין להפציץ מתקניםאם אתה מדבר על חביי הפורום הימניים אז ממש לא רק אנחנותהיה בטוח שגם ראש אמ"ן או בכירים במוסד ובשב"כ חושבים כמונומאיפה הידע הזה?העניין הוא שלפעמים יש הבדל בין מה הם חושבים ובין האינטרס שלהם להתחבב על מי שבשלטון באותו הרגע.ומאיפה הידע הזה?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מהר מאוד מגיעים לויכוח על שמאל (אלו שטומנים את הראש בחול) לבין הימין (אלו שתמיד יש להם פתרון קל ומהיר להכל ומי שלא מסכים איתם טיפש או עיוור) איך אני אוהב שאתה מדבר על דמגוגיה ואחר כך בא ומדגים לנו what it's all about אגב, אני לא בעד למחוק את איראן. אבל אם המצב יחייב(לא שאני מאמין שזה יקרה) אני כן יהיה מוכן לכך, לעומתך שלא יהיה מוכן להשמיד אף אחד גם אם זה אומר שאתה תמות בעצמך
פורסם 2006 במאי 1919 שנים כן, גם אני משתמש בזה לפעמיםוגם אתה וגם בורג וגם עמריזה כלי לגיטימי בויכוחלהזכירךאנלוגיה שיקרית - שימוש בדמיון כלשהו בין שני עניינים, כדי ליצור ביניהן הקבלה מלאה, תוך התעלמות מהבדלים מהותיים. בהקשר זה מרבים להשתמש בזכרה של השואה. למשל, "אין הבדל בין היטלר לבין...", "זה כמו הנאצים!" וכיוצא בהם.זה גם סוג של דמגוגיה
פורסם 2006 במאי 1919 שנים היי היי היי , תעצרו את זה פה.(בארטון, מטיל פצצה? תעשה לי טובה, אני לא אמרתי מילה על שמאלנים, אתה ובורג התחלתם עם האימרה הלא קשורה הזאת, אני היה לי צורך להגיב. ובחיי תעצור את זה פה)
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר היי היי היי , תעצרו את זה פה.(בארטון, מטיל פצצה? תעשה לי טובה, אני לא אמרתי מילה על שמאלנים, אתה ובורג התחלתם עם האימרה הלא קשורה הזאת, אני היה לי צורך להגיב. ובחיי תעצור את זה פה)אתה מוזמן ליסגור אני פתחתי תדיון על צהל וה"צדק" שלו והדיון כרגע במילחמה בין השמאל לימין
פורסם 2006 במאי 1919 שנים לא צריך לנעול את הת'רד. אפשר להמשיך את המיני-דיון בת'רד על הטלאי האיראני, ולהמשיך את הדיון כאן במידה ולמישהו יש משהו לומר בנידון.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר לא צריך לנעול את הת'רד. אפשר להמשיך את המיני-דיון בת'רד על הטלאי האיראני, ולהמשיך את הדיון כאן במידה ולמישהו יש משהו לומר בנידון.כל עוד הדיון ישאר על-חייל וחיילת הועמדו לדין בגלל נשיקה על הלחיאין לי בעיה אבל אם זה ימשיך להיות מאבק בין השמאל לימין עדיף לי שיסגרו את הדיון
פורסם 2006 במאי 2119 שנים :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: חחחחחח חזק! זה היה אצלי בבסיס. הרסר דווקא בן אדם טוב, סך הכול שיעמם לו קצת זה כול הסיפור
פורסם 2006 במאי 2119 שנים כל עוד הדיון ישאר על-חייל וחיילת הועמדו לדין בגלל נשיקה על הלחיאין לי בעיה אבל אם זה ימשיך להיות מאבק בין השמאל לימין עדיף לי שיסגרו את הדיוןצא מהסרטיש אחראי פורום והוא יחליט מתי ואם לסגור את הת'רדאתה לא יכול להציב לו תנאים לסגירה
פורסם 2006 במאי 2119 שנים מחבר צא מהסרטיש אחראי פורום והוא יחליט מתי ואם לסגור את הת'רדאתה לא יכול להציב לו תנאים לסגירהאני לא יכול ליסגור אבל אני יכול לבקש אם הדיון חורג כל כך מהנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.